Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
BRAVO AUDI-LAMBO 😄
Nevím teda s čím jste tam jezdili ale modrý Spyder opravdu nevidím
A proč to proboha dělali v Sosnové? To nemohl Exner zaplatit Brno, nebo Most? Myslím, že tam taková auta vyniknou víc. Jinak paráda
tak ta modrá je fakt nádherná na tom kupíčku. To bezesporu. Akorát jsem při rychlý prohlídce nenašel CD přehrávač, tzn že to má měnič v kuf(říku)ru nebo je řidič odkázán na zvuk desetiválce? NEní to špatný ale mjusik by mi v autě chyběla 😃)
Mali by tam nechat nabehnut 400 konove Evo, nech ich tam trochu poprehana. 😄
Evo? To je co?
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Danieli nehraj machra. Radsej si zisti do akej triedy patri Nissan Tiida. >😒]
Do nižšiej strednej!To viem ty tupec!Nikdy som nehovoril ,že je konkurencia pre Passat!To bol nejaký tupec! A príspevok ,na ktorý reaguješ nieje pravda ty tupec ***!
A neskúšaj to anonimom!Povedz mi prečo si tak sprostý! A koľko krát to ešte povieš ty ubožiatko!!!Už si to povedal najmenej 10x!!!!Ty hovad!!!Prečo mi neveríš?Lebo si ***!Povedal som, že to bol DanielDesiqn!Si ***?Alebo já to nechápem!Prečo do čert prečo stále má byť pre mňa Tiida konkurencia pre Passat?Povedz mi!Strašne ma zaujíma odkiaľ si na to prišiel!Pošli E-mail do auto.cz, tam ti už povedia, že já som to neposielal ty imbecil! ;-\
Jozoki vieš prečo som ťa hneď odhalil?Lebo nikto iný neomiela dokola, že já som povedal "to" o Tiide!Len ty!Ty tupe!Povedz mi teraz to myslím celkom vážne ako ti len mám povedať ,že já som to nenapísal?Strašne sprostý!
Pánové, jen zázrakem se mi podařilo proniknout na tuto akcičku (ač nejsem novinář, ale fakt těm chlapíkům závidím!) a to co je napsáno v článku přesně do puntíku vystihuje, jak to v Sosnové vypadalo. Nikdy jsem takový supersport neřídil a můžu říct, že je to lepší nežli sex s tou nejkrásnější kočkou, kterou jste kdy viděli!! Jdu vyloupit banku 😉