Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lamborghini Gallardo Roadshow 2007: první dojmy

35 komentářů

BRAVO AUDI-LAMBO 😄
kuwa taky bych se svezl.... 😉
Tak si to prestav a nukuvuj!Kuvikáč >😁
Teda kuwikačik! >😁 >😁 >😁
Nevím teda s čím jste tam jezdili ale modrý Spyder opravdu nevidím
Fotografie klamou, bylo zataženo. Pokud mě paměť nešálí tak byl ten Spyder opravdu tmavomodrý
Pekelná Micinka
Ta modrá na uzavřeným modelu nevypadá vůbec špatně. A ještě je z Boloni. :yes:
A proč to proboha dělali v Sosnové? To nemohl Exner zaplatit Brno, nebo Most? Myslím, že tam taková auta vyniknou víc. Jinak paráda
Tak bych se rád takhle povozil >😁 😄
tak ta modrá je fakt nádherná na tom kupíčku. To bezesporu. Akorát jsem při rychlý prohlídce nenašel CD přehrávač, tzn že to má měnič v kuf(říku)ru nebo je řidič odkázán na zvuk desetiválce? NEní to špatný ale mjusik by mi v autě chyběla 😃)
Mali by tam nechat nabehnut 400 konove Evo, nech ich tam trochu poprehana. 😄
Evo? To je co?
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Danieli nehraj machra. Radsej si zisti do akej triedy patri Nissan Tiida. >😒]
Do nižšiej strednej!To viem ty tupec!Nikdy som nehovoril ,že je konkurencia pre Passat!To bol nejaký tupec! A príspevok ,na ktorý reaguješ nieje pravda ty tupec ***!
JOzki-***§
A neskúšaj to anonimom!Povedz mi prečo si tak sprostý! A koľko krát to ešte povieš ty ubožiatko!!!Už si to povedal najmenej 10x!!!!Ty hovad!!!Prečo mi neveríš?Lebo si ***!Povedal som, že to bol DanielDesiqn!Si ***?Alebo já to nechápem!Prečo do čert prečo stále má byť pre mňa Tiida konkurencia pre Passat?Povedz mi!Strašne ma zaujíma odkiaľ si na to prišiel!Pošli E-mail do auto.cz, tam ti už povedia, že já som to neposielal ty imbecil! ;-\
Jozoki vieš prečo som ťa hneď odhalil?Lebo nikto iný neomiela dokola, že já som povedal "to" o Tiide!Len ty!Ty tupe!Povedz mi teraz to myslím celkom vážne ako ti len mám povedať ,že já som to nenapísal?Strašne sprostý!
Nemachruj anonima!
Neanonimný ubožiak!

Alebo ubožiatko?! >😒] >😒] >😒] >😒]
"Ne"aninym! ;-\
Nevím proč, ale poslední dobou mě rozesmívají sprostá slova ve slovenštině. Žeby nějaké volné asociace? >😁
Oj, ale ste sa tu rozhadali, kvoli kope srotu :-!
>😁 :yes
Tak pozor!!!Já som mu chcel len vysvetliť!!! :-! 😉 (;-\ ) :-! 😉 :-! :-!
Ale tak naspat k teme. Musel to byt pekny zazitok, zviest sa v takychto autach.
Veru!
Falco
Recenze Auto.cz
[odkaz]
Neviem no. Mne niekedy pride, ze jedny "opisuju" od druhych a aj tie press obrazky sa lisia len obcas.
Ale poslednu dobu co citam, tak auto.cz boli rychlejsi v niektorych spravach.
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pánové, jen zázrakem se mi podařilo proniknout na tuto akcičku (ač nejsem novinář, ale fakt těm chlapíkům závidím!) a to co je napsáno v článku přesně do puntíku vystihuje, jak to v Sosnové vypadalo. Nikdy jsem takový supersport neřídil a můžu říct, že je to lepší nežli sex s tou nejkrásnější kočkou, kterou jste kdy viděli!! Jdu vyloupit banku 😉
To by chcelo kontakt, aby si nas potom povozil 😊
jak ses tam dostal??
Přes marketing Lamba, kamarád s nima dělá, tak mě tam dostal :yes: