Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV 4x4 – Nesuď knihu podle obalu

10 komentářů

Jirka B.
Valce a ventily 04.duben.. Mila redakce, mate tam nejakeho korektora a nebo to rovnou flaknete na web? Jde to s Vami opravdu z kopce..
Lenka Čížková
@Jirka B. Skandální !
Jsem vzteky bez sebe !!
Mokrous
@Jirka B. Tak ten výkon v kW za minutu je taky nová liga...

No, hlavně, že si redakce chová ve stáji defekty, co doráží zbytky diskuze, protože je to zadání shora a dokonce jim je jedno, že porušují ustanovení GDPR. Takže zabere asi až pozvánka k soudu...
Lenka Čížková
@ Mokrous Hele, Honzo Mokrý, víš o tom, že webpaja+ericn+ptr078 = jeden člověk 😋

https://www.facebook.com/zorg43x
Mikesus
@Mokrous
Zatím kdo tu úspěšně likvidoval diskuzi jsi byl ty svými útoky na ostatní místo diskuze ( což chápu, kdyz nemáš argumenty ) a hulvatskou hospodskou mluvou.
webpaja
@Mikesus Čížková alias Horký Rom jsou ok? Nebo je to tvoje stáj?
ericn
@Mikesus koukám, máš krátkou paměť… Hamuna a jeho x dalších nicků je ten problém zdejších diskusí.
ptr078
Sa hlavne pozri do zrkadla chlape. A mam pocit, ze nevies vyznam slova argument. 😂
Mokrous
@Mikesus jedinej na koho tu mám alergii a neberu si servítky seš ty, blbe. S ostatními vyjma trolí farmy normálně věcně diskutuju o čemkoli, ty pseudointelektuále. Nicméně tahle novinářská žumpa s totálně nefunkčním webem mě už fakt neláká a nehodlám tu ztrácet hodiny a dny a měsíce. Je mi úplně u zadku, že tu nebudu. Nic se tu totiž už nedá normálního najít. Ani data, ani recenze, a poslední dobou ani normální lidi a názory. Prostě včas odešli a dobře udělali.
stopel
Zakladny diesel 85 koní, to ako vážne?