Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

BYD Seal 06 GT je přímým konkurentem MG4 a Volkswagenu ID.3

12 komentářů

Roman Horký
Šámale, Horký Rom se ti někde fláká, asi už na něj leze ALS. Tak musím dnes začít já. Ale co k tomu vlastně říct? Nic mě nenapadá. Tak čau a hezký den.
KANKUNEN
Co k tomu dodat, pánové v Číně klobouk dolů. Toto auto se mi líbí. Koupím si raději EV6, cena bude podobná, ale musím uznat, že se číňáci rychle vypracovali. Problém je Evropy je, že třeba já nemakám jak Číňan, ale komentuju v pracovní době na auto.cz. Ani nechci makat jak Číňan. Rád bych se zeptal místní rudé jednotky, jak to vnímají? Jejich modla rusácko drátuje pletivo na staré tanky a rudý soused Čína dokáže být na technologické nejvyšší úrovni.
rohYpnol
@KANKUNEN
A kdo asi je obchodním partnerem Ruska...? Čína co je dávno před Evropou?
No, tak to ty sankce EU proti Rusku jsou fakt omezující co?
A zatímco Zelenskému financujeme jeho soukromou válku, tak on má ještě tu drzost říct, že stopne ruské dodávky ropy... neslýchané.
KANKUNEN
Ještě mě napadá, Čína se začala zvedat až kolem roku 2000, pro ně je fakt asi blbost začínat budoucnost soukromé dopravy spalováky, které ani moc neumí. Věřím, že se cesty rusácka a Číny postupně rozejdou, jedni zůstanou v bídě, hádejte asi kdo.
skejpa
Takze nevime jaka tachnologie, nevime rychlost nabijeni, nevime jestli se to sem bude dovazet ani za kolik :D ok
PowerHouse
Tak do 3 let začne s EV i Indie a další asijské státy.
I Indie hrozně podporuje EV, protože má nejzamořenější města světa, známe smogové fotky Dillí.

Takže nebude schopni konkurovat ani Indům.
KANKUNEN
@PowerHouse V čem zaostávají evropská EV? Cena Citrouše i kvalita třeba BMW i5 nemají problém.
twistedTSD
@PowerHouse Takže sis to právě vycucal z prstu. Ukaž mi jedno solidní indické EV.
Dalibor Vidiečan
Pán redaktor si asi niektoré fakty nedohľadal a za konkurenta pre BYD Seal 06 GT dal uz do titulku autá o 20-40cm kratšie a teda z úplne inej kategórie.
BYD Seal 06 GT je veľký ako Kia EV6 alebo hyundai ioniq 5.

Práca chvatná, málo platná...
twistedTSD
Vida, že je možné udělat dobře vypadající nízké kompaktní EV s rozumnou baterií.
psel
Až to dorazí tak jsem zvědav na to až se na to někdo podívá zblízka, aby to nebyla stejná plečka jako BYD HAN za 55k €, zvenku to vypadá jak Taycan a najde se tam spousta dílů možná z Feldy :D. Navíc jednofázové nabíjení...
Třeba to pojede dobře jen rovně, jak ten Han. Navíc teda s nefungujícími asistenty, ASR, ESP a tak. Build your Death.
Ale nekup to když je to tak laciný...
Petr_Basa
Vždyť to jako MG i vypadá. Jinými slovy, nijak zvlášť se mi nelíbí. Ale třeba tam nějaké rozdíly jsou.