Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Euro NCAP: Dodge Caliber získal čtyři hvězdy

24 komentářů

JEn 4*. Myslel jsem si ze dnes je standard 5*.... . 😒
Že Caliber na tom bude s bezpečností tak špatně jako OktávkaII jsem si tedy nemyslel.
Klaudius
Je to len Amerika....co ine si cakal?
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Oktavka II byla testovana jeste podle starsi specifikace testu, takze ty vysledky nejsou uplne srovnatelne.
to ale porad nic nemeni, ze si nemuze da skodovka nalepku 5 hvezd na oktavku...
to ale porad nic nemeni, ze si nemuze da skodovka nalepku 5 hvezd na oktavku...
Však si tu nálepku také Škoda nedává :-! OT: jak souvisí Octávka s tímto autem? Mají stejnou platformu,nebo něco jiného? Proč to třeba nesrovnat s Mazdou6, Accordem... 😲 Proč se stále vše srovnává se Škodou? Nechápu? :-!
Klaudius
Hviezdicky nepoznaju rozdiel tried. Bud je to auto bezpecne alebo nie je. 😉
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
A co nová Fabie? Už jsou crashtesty i novějších aut (např. Bravo) ;-\
uz ji chteli testovat, ale prisla jim moc draha na to, aby ji rozmlatili😊
To jsem přesně čekal. Tím, že jsem položil slušnou otázku, jsem očekával slušnou odpověď ;-\
Klaudius
Zrejme nie je z pohladu globalneho trhu az taka dolezita. Ostatne, tych aut, ktorych crashtesty nie su zname, je viac.
Hmm, na tom zřejmě něco bude.. Ale že by Dodge byl v Evropě (Euroncap) důležitější než evropská Fabie? Uvidíme, necháme se překvapit 😉
Ano, já vím. Proto píšu, že už jsou i crashtesty novějších aut, než je Fabie, např. Bravo 😄
tfu
Jsem rad ze Golf ma 5 😄
To je ale VELKÁ ostuda pro Ameriku!!! Myslel jsem, že není možné, aby US kára dostala míň než 50 hvězd! >😒]
cuisine
50 mají jen produkty VW a Škoda >😁
Špinavé alebo zašúchané! V 1.obrázku hlava odpadáva od krku! 8-s 😲
Klaudius
Opat si ma raz rozosmial, DanielDesign...
V U.S. NHTSA crashteste dostal 5*
napr. taky VW passat mal 4*
pozri wewewe.NHTSA.dot.gov/ncap
Tak popravdě nevím, jestli jsem na Auto.CZ nebo Avto.SK

Slovenštině skoro nerozumím, jestli bydlíte (Slováci) v Čechách, tak tady taky tak mluvte a pište, to je pak těžký, když tam něco blábolíte a my tomu pak nerozumíme.
Ale k tématu, připadá mi tady většina z vás jako naprostý zabedněnci a typický Čecháčkové, který uměj jen kritizovat a závidět, proto jim není nic dobrý.
Caliber je za ty prachy hodně dobrý auto a hlavně ho nebude mít každej vocas jako škodovku, ta ať se se svou trapnou výbavou a cenovou politikou jde bodnout...
A mimochodem o Amerikách je známý, že jízdní vlastnosti a brzdy nikdy nebyly na vrcholový úrovni, 4 hvězdičky jsou na tuhle káru slušnej výsledek, ale to už je zas ta Česká (Slovenská) malost!

Za svým názorem si stojím a nebojím se ani podepsat.

Tomáš Horák, Praha.