Bezpečnost
0
JEn 4*. Myslel jsem si ze dnes je standard 5*.... . 😒
0
Že Caliber na tom bude s bezpečností tak špatně jako OktávkaII jsem si tedy nemyslel.
Klaudius
0
Je to len Amerika....co ine si cakal?
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
0
Oktavka II byla testovana jeste podle starsi specifikace testu, takze ty vysledky nejsou uplne srovnatelne.
0
to ale porad nic nemeni, ze si nemuze da skodovka nalepku 5 hvezd na oktavku...
0
to ale porad nic nemeni, ze si nemuze da skodovka nalepku 5 hvezd na oktavku...
0
Však si tu nálepku také Škoda nedává :-! OT: jak souvisí Octávka s tímto autem? Mají stejnou platformu,nebo něco jiného? Proč to třeba nesrovnat s Mazdou6, Accordem... 😲 Proč se stále vše srovnává se Škodou? Nechápu? :-!
Klaudius
0
Hviezdicky nepoznaju rozdiel tried. Bud je to auto bezpecne alebo nie je. 😉
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
A co nová Fabie? Už jsou crashtesty i novějších aut (např. Bravo) ;-\
uz ji chteli testovat, ale prisla jim moc draha na to, aby ji rozmlatili😊
To jsem přesně čekal. Tím, že jsem položil slušnou otázku, jsem očekával slušnou odpověď ;-\
Fiat Bravo 5*
www.euroncap.com/…/fiat_bravo_2007…
www.euroncap.com/…/fiat_bravo_2007…
To je ale VELKÁ ostuda pro Ameriku!!! Myslel jsem, že není možné, aby US kára dostala míň než 50 hvězd! >😒]
Špinavé alebo zašúchané! V 1.obrázku hlava odpadáva od krku! 8-s 😲
Tak popravdě nevím, jestli jsem na Auto.CZ nebo Avto.SK
Slovenštině skoro nerozumím, jestli bydlíte (Slováci) v Čechách, tak tady taky tak mluvte a pište, to je pak těžký, když tam něco blábolíte a my tomu pak nerozumíme.
Ale k tématu, připadá mi tady většina z vás jako naprostý zabedněnci a typický Čecháčkové, který uměj jen kritizovat a závidět, proto jim není nic dobrý.
Caliber je za ty prachy hodně dobrý auto a hlavně ho nebude mít každej vocas jako škodovku, ta ať se se svou trapnou výbavou a cenovou politikou jde bodnout...
A mimochodem o Amerikách je známý, že jízdní vlastnosti a brzdy nikdy nebyly na vrcholový úrovni, 4 hvězdičky jsou na tuhle káru slušnej výsledek, ale to už je zas ta Česká (Slovenská) malost!
Za svým názorem si stojím a nebojím se ani podepsat.
Tomáš Horák, Praha.
Slovenštině skoro nerozumím, jestli bydlíte (Slováci) v Čechách, tak tady taky tak mluvte a pište, to je pak těžký, když tam něco blábolíte a my tomu pak nerozumíme.
Ale k tématu, připadá mi tady většina z vás jako naprostý zabedněnci a typický Čecháčkové, který uměj jen kritizovat a závidět, proto jim není nic dobrý.
Caliber je za ty prachy hodně dobrý auto a hlavně ho nebude mít každej vocas jako škodovku, ta ať se se svou trapnou výbavou a cenovou politikou jde bodnout...
A mimochodem o Amerikách je známý, že jízdní vlastnosti a brzdy nikdy nebyly na vrcholový úrovni, 4 hvězdičky jsou na tuhle káru slušnej výsledek, ale to už je zas ta Česká (Slovenská) malost!
Za svým názorem si stojím a nebojím se ani podepsat.
Tomáš Horák, Praha.