Elektromobilita
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRegistrace elektromobilů v Německu 2024: Komu se nedaří a kdo naopak slaví?
11 komentářů
Arese
Tento vývoj jen potvrzuje, že bez nákladných státních dotací (tedy drzého a nespravedlivého přerozdělování zaplacených daní všech občanů směrem k elektrohujerům) jsou elektrozkraty totálně nekonkurenceschopné a jen velmi málo prodejné. A to ekoteroristické vlády mnoha evropských zemích normální spalovací auta trestuhodně daní a všemožně jim hází klacky pod nohy, zatímco elektroplečky různě zvýhodňuje!!!
@Arese
Ne.
Ukazuje to, ze zakaznikum je druh pohonu jedno a jde jim o cenu a cenu provozu.
A to v momente kdy je na Cinske eletroauta clo 47%.
A to presne ukazuje jak zasadni a obrovsky problem maji klasicke evropske znacky.
Ne.
Ukazuje to, ze zakaznikum je druh pohonu jedno a jde jim o cenu a cenu provozu.
A to v momente kdy je na Cinske eletroauta clo 47%.
A to presne ukazuje jak zasadni a obrovsky problem maji klasicke evropske znacky.
@Hendly “ Ukazuje to, ze zakaznikum je druh pohonu jedno a jde jim o cenu a cenu provozu.” - ne, není. Dokud se bude energie do EV doplňovat v řádech hodin, tak nemají šanci zaujmout většinovou společnost. Není čas ztrácet čas 😋
@ericn
Cisla prodeju mluvi jasne. Pri snizeni ceny stoupaji prodeje.
Zbytek toho co pises je jen znova vyvolat debatu.
Nabiti trva hodiny pouze pri pouziti pomaleho nabijeni napr pres noc.
Pak si v situaci kdy mas kazde rano “plnou nadrz”
Rychlonabijeni je do max do jedne hodiny.
Pro lidi bez zkusenosti s provozem elektroauta je celkem sokujici zjisteni, ze neco jako benzinova pumpa kam se musi pravidelne jezdit je najednou uplne zbytecna vec.
Cisla prodeju mluvi jasne. Pri snizeni ceny stoupaji prodeje.
Zbytek toho co pises je jen znova vyvolat debatu.
Nabiti trva hodiny pouze pri pouziti pomaleho nabijeni napr pres noc.
Pak si v situaci kdy mas kazde rano “plnou nadrz”
Rychlonabijeni je do max do jedne hodiny.
Pro lidi bez zkusenosti s provozem elektroauta je celkem sokujici zjisteni, ze neco jako benzinova pumpa kam se musi pravidelne jezdit je najednou uplne zbytecna vec.
@Hendly Děkujeme za ekonomické okénko. Ano, graf nabídky a poptávky platí i v elektromobilitě.
@Hendly Koukám, jsi opět slušně mimo 😄 Nabíjení přes noc si můžeš dovolit, když máš vlastní parkovací stání/garáž s wallboxem, jinak ne. Pokud to nechápeš, tak se podívej, kolik je třeba v Praze bytů (poradím ti 627tis) a drtivá většina jejich obyvatel parkuje na ulici, kde opravdu, ale opravdu nejsou nabíjecí pointy. Nicméně to jedeme stále dokola a ty pořád mlžíš a plácáš tu ty své kecy a realita je jinde.
Btw Ani ta vesnice nemá o EV zájem, tak teď frčí OII/OIII a Duster 1/2G 😄
A k těm zkušenostem s EV, moje poslední sžívání s EV iD.3 Pro, mě stálo 2:15minut nabíjení přes celý víkend, ať jsem fér, tak těch posledních 45minut (doplnění do 80😖 jsem musel udělat před vrácením do půjčovny. Světe div se, i tohle se u EV musí dělat, stejně jako u spalováku, ale tam je to na 5 minut...
Btw Ani ta vesnice nemá o EV zájem, tak teď frčí OII/OIII a Duster 1/2G 😄
A k těm zkušenostem s EV, moje poslední sžívání s EV iD.3 Pro, mě stálo 2:15minut nabíjení přes celý víkend, ať jsem fér, tak těch posledních 45minut (doplnění do 80😖 jsem musel udělat před vrácením do půjčovny. Světe div se, i tohle se u EV musí dělat, stejně jako u spalováku, ale tam je to na 5 minut...
@Hendly Já ti dám moment. Doteď 47% clo nebylo a zázračně levná čínská elektromobilita se nekonala.
Ano, zákazníkům jde primárně o cenu, resp. value for money. Což je disciplína, ve které kompaktní a menší EV prohrávají na celé čáře.
Ano, zákazníkům jde primárně o cenu, resp. value for money. Což je disciplína, ve které kompaktní a menší EV prohrávají na celé čáře.
psel
Hlavně že ta Škoda se drží a to přes to, že neměli na začátku roku motory z Kasselu a výroba stála.
Tentokrát souhlas, Horký Rome. Vodíkové elektromobily vyvolávají více otázek než klasické elektromobily, zejména u menších dopravních prostředků.