Elektromobilita
Zpět na článek
Registrace elektromobilů v USA v červenci: Tesla neohroženě vládne, roste ale pomalu
14 komentářů
kuk
8
V Evropě je v prodeji EV stagnace s mírným plusem. Celosvětově je v EV prodejích 20% nárůst. Zato prodej spalovaků od roku 2017 setrvale klesá. V Norsku překonal počet EV na silnicích počet benzínových aut. 😜 Plačte autodezoláti. Fňukání povoleno. 😂🤣
Přejít do diskuze
kuk
@Lubo Jakmile web nemá živou diskuzi tak je to zdechlina. Některý weby ji ale i přesto radši zruší, protože jsou líný jí moderovat. Takový weby u mě končej. 👎
Hendly
@Tycoon
Asi bych se podival na trzni podil 10 a 5 let zpatky.
Pak bych se podival na vyvoj cen baterií za poslednich 10 let a mozna bych to prolozil rozvojem FVE.
Asi bych se podival na trzni podil 10 a 5 let zpatky.
Pak bych se podival na vyvoj cen baterií za poslednich 10 let a mozna bych to prolozil rozvojem FVE.
Hendly
@Tycoon
V USA?
To se mi zda jako dost dobry vysledek, ale je to stale jen zacatek.
V USA?
To se mi zda jako dost dobry vysledek, ale je to stale jen zacatek.
Horký Rom
Stejný scénář jako v roce 2023 - moc líbí 👍https😐/www.auto.cz/…-nadvlada-151236
P.S. Ferrari Purosangue nikoho nezajímá.
P.S. Ferrari Purosangue nikoho nezajímá.
Lubo
Zvyšných 91,5% predajov, tj, nie BEV, nestojí za taubľku na automobilovom webe?
PS: Inak, od zmeny formátu diskusií a webu sa tu už veľmi nedisktuje, či? Zaujímala by ma návštevnosť.
PS: Inak, od zmeny formátu diskusií a webu sa tu už veľmi nedisktuje, či? Zaujímala by ma návštevnosť.
Anonym
@Horký Rom
Tvůj odkaz nefunguje, soudruhu.
Jak komentuješ celkový tržní podíl, kdy 8,5 % prodaných aut v USA jsou elektromobily a zbylých 91,5 % jsou auta vybavená spalovacím motorem? Já bych řekl, že soudruzi v Číně jsou o krok vepředu.
Tvůj odkaz nefunguje, soudruhu.
Jak komentuješ celkový tržní podíl, kdy 8,5 % prodaných aut v USA jsou elektromobily a zbylých 91,5 % jsou auta vybavená spalovacím motorem? Já bych řekl, že soudruzi v Číně jsou o krok vepředu.
Anonym
@Horký Rom
Nevím, kdo je Barik. Pokud máš na mysli psa, tak ten se píše Baryk.
Ale v každém případě děkuji, jsi rychlejší než Stalinovy politické procesy.
Tesla vládne elektromobilům, to je zřejmé. A nevypadá to, že by ji někdo na západních trzích mohl ohrozit. Elon se bezesporu zapsal do dějin.
Nevím, kdo je Barik. Pokud máš na mysli psa, tak ten se píše Baryk.
Ale v každém případě děkuji, jsi rychlejší než Stalinovy politické procesy.
Tesla vládne elektromobilům, to je zřejmé. A nevypadá to, že by ji někdo na západních trzích mohl ohrozit. Elon se bezesporu zapsal do dějin.
Horký Rom
@KANKUNEN
Tesla je pokroková automobilka, nic víc.
Osobně bych raději volil Porsche Taycan Cross Turismo.
Tesla je pokroková automobilka, nic víc.
Osobně bych raději volil Porsche Taycan Cross Turismo.
Anonym
@KANKUNEN jasně, nemám rád spalováky a proto mam doma 3x V8. To dává logiku, Buchankoviči . HAHHAHAHA
Anonym
@Hendly
A když tyhle propočty uděláš, tak se ti tržní podíl 8,5 % v roce 2024 zdá jako dobrý, nebo špatný výsledek?
A když tyhle propočty uděláš, tak se ti tržní podíl 8,5 % v roce 2024 zdá jako dobrý, nebo špatný výsledek?
KANKUNEN
@Horký Rom Správně, zde chodí nenávistníci elektromobility, ne fandové spalováků. Jinak je vidět, že Tesla je ideologie.