Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové MG ZS Hybrid+ zná první ceny. Téměř 200 koní dá levně

17 komentářů

ACE.
Slušný, to Evropa neustojí.
Nebo Nebo
Beztak už důchodci čekají fronty a předobjednávají si první exempláře.
Barry Lyndon
@Nebo Nebo Jj. dezolátní senioři už to mají na wishlistu spolu s hrnci, dekami a vysavači 😁
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ericn
@Nebo Nebo nn, důchodci čekají na atmo 1.5l s cenou již od… Jen těžko říct, jestli se vůbec dočkají. Hybrid za 600tis Kč nepotáhne…
Barry Lyndon
Tak naštěstí je to hnusný a smrdí to takovou tou asijskou levnotou zvenčí i uvnitř.
Michal220
@Barry Lyndon Tak Dacia je taky levná a jak se dobře prodává.Když se tak podíváš na ceny podobně velkých full hybridů od konkurence tak ceny začínají 9kou možná o něco méně.Tohle nebo podobné MG jsem včera viděl(mělo tam display jako Tesla nebo MB S) a vypadalo hodně k světu.
Ladislav Láník
Příspěvek podléhá schvalování.
Meky
Nema zadnú stredovú opierku ani nastaviteľný volant.
To je Fail.

Na druhu stranu, cena vyzerá sľubne, oproti symbiózu to bude dosť lepšie.

Som zvedavý na priestor a fungovanie elektroniky a klímy, predtým to bolo dosť kritizované u Mg.
Mikesus
@Meky
To zájemce o levne auto nezajímá. Kdo chce levné auto, je mu výbava fuk. Přesně tohle vidím pro ty důchodce a rodiny s napnutym rozpočtem. Chteji/potřebuji auto, a chtějí nutne nové, koupi tohle a na výbavu fakt nekoukaji
mimomisu
@Meky nekoukal jsem na to, ale fakt ani nastavitelný volant? A není opěrka posuvná?
Cenda22
Aktualne mam pujceny HS s 1.5 a je s podivem, ze to vubec homologovali. Cukajici nenazranej motor, divne radici automat, mekka karoserie, plave to jak ozralej kapr, umela kuze sedacek nemuze vydrzet dlouho. Kamery jsou parodie, radsi jezdim podle zrcatek. Senzory si hazi kostkou, kdy co hlasi.ale OK. Proste se setrilo. Co je ale vylozene nebezpecne je panel senzoru se zpetnym zrcatkem. Odhadem 40% prave strany nevidim, musim se sklanet (nejen pri odbocovani) a davat opravdu pozor, co se v pravo deje, protoze je vyhled zaclonen. Nechapu, ze tohle proslo homologaci. A to mam jen 180cm. Lidi pres 190 proste pravou cast predniho okna neuvidi.
Anonym
@Cenda22

Když mohla projít homologací Tesla s berany místo volantu, tak projde i MG, které do výhledu řidiče dá zrcátko a panel. To mě nepřekvapuje.
Mikesus
@Cenda22
Prekazejici střední zrcátko je u hodně aut, i těch evropských. Naposledy si to pamatuji z c4 nebo před fl yarisu GR. To fakt není nic neobvyklého.
Josef-Kratochvil
@Mikesus že to překáží, trochu zhoršuje výhled, je bohužel normální. Tady to ale zacloní pomalu polovinu okna a musím se předklánět/krčit, abych vpravo viděl. Čekající chodec na přechodu - vidím ho okolo pasu. Opravdu je vidět jen úzký pruh. Posadil jsem tam kamaráda 195cm a ten regulérně vpravo žádný provoz nevidí. Řídil jsem hodně aut, levných i drahých, malých i velkých, nicméně tohle je fakt extrém s ničím nesrovnatelný.
Mikesus
@Josef-Kratochvil
Já rozumím a prave stejně to je u toho c4 nebo yarisu gr, jak jsem psal. Je to úplně bezne i v evropské nebo japonské produkci. U té c4 nevidím polovinu u spolujezdce, stejně jako v tom gr yarisu. Ale ano, může to být i špatnou polohou za volantem
Frfla
No uvidíme, kolik bude stát základní benzínová motorizace, příp. ICE s automatem.