Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Toyota Hilux 4.0 VVT-i V6 – Zakázané ovoce z dovozu

13 komentářů

Ozzman
Poslední auto, které budete potřebovat... pak muže přijít konec světa 😊

Nebo slovy Woodyho: " To auto je mi uplně k ničemu, ale chci ho"... on to použil na Wranglera, já bych si to vypujčil k Hiluxu. Jezdil jsem jen tu nejslabší dieslovou verzi a i tak to má své kouzlo a na silnici překvapivě jede jako normální auto 😊 Ještě, že u této kategorie aut je svět v pořádku
webpaja
@Ozzman Úplně jako normální auto ne, nenaložené to má prostě svoje limity. Ale pochopím to. Nedávno v novém Rangeru s V6 v naftě a svoje kouzlo to má. I když to nepotřebuješ. 😉
Ozzman
Jo, pravda, zadek bez nakladu trochu odskakuje 😊 @webpaja
ptr078
Co ste chlapi zabudli nalozit tchyni? 🤣 nieco mam najazdenene na tomto type aut na zadnej lavici a je to ako za trest
JirkaVejrazka
@Ozzman Taky jsem s nim chvilku jezdil, bylo to docela fajn 😊 https😐/www.vejrazka.name/cesty/Chile_2005/ipage00275.htm
Mikesus
@Ozzman
Ten diesel je hroznej, zvukem, vibracemi i vykonem. Tohle navíc oproti tomu dieselu i něco vydrží.
Lukáš Skulina
Všechny vozidla homologované pro země Perského zálivu mají upozornění na překročení rychlosti 120km/h.
S pneu to nesouvisí.
speedfred
@Ozzman
Keď už pick-up tak full size a nie takýto kinder pikap 😄
Samozrejme aj tieto malé autá majú svoje výhody ale za mňa nie. Radšej prihodiť nejakú kačku a máš poriadny povoz.
gil54
Pane Volšický, prosím o vysvětlení, jak chápat skutečnost, že cena nejlevnější verze modelu je zdaleka nejvyšší ze všech čtyř uvedených cen.

Když motor 1GR-FE, tak zůstává nepřímý vstřik?

A stále čekám na vysvětlení pojmu "brzdový diferenciál" z článku o Lancii.

Děkuji.
Leos_Siegel
@gil54 Obávám se, že se odpovědi na Vaši otázku nedočkáte. Je pro autora příliš nepohodlná. Stejně tak by se mohlo rozporovat počet ventilů ve válci "dub" v tabulce technických údajů. Autor je příliš líný na to, aby po sobě přečetl článek, natož aby odpovídal na dotazy.
Jozinwk
TOYOTA Hilux a samopal Kalašnikov vyhnali US army z Afganistanu .....je to SUPER auto 👍👍👍
Jenik3
ad dovoz: Ten benzinovy motor neni homologovany pro EU trh, ale je mozne ho dovezt do EU?
speedfred
@Jenik3 individual dovoz, asi niečo podobné ako u US áut.