Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Horký Rom
Objednávám své první celoroční pneumatiky pro svůj městský provoz: Michelin CrossClimate 2.
homernaj
Ja som vyberal na autá Nokian Seasonproof. A musim povedat, ze som vybral dobre. Kriterium bolo premiova zmes, hluk pod 70db, hora s vlockou. V lete, v zime, na vode fajn. Skutocne su tiche a pohodlne. Co som mal zimne TS850 pred x rokmi boli hlucne a nebol som z nich nadseny a letne pneumatiky zas byvali tvrde na nase cesty. Ale tym, ze sa tie zimy- hlavne snezenie natiahnu az do maja a potom vystrelia teploty a je teplo az do decembra, tak uz som iba na celorockach.
Filip Maňoušek
Jako pardon, ale působíte jak amatéři..
1. Barum Polaris 4 tak nějak nikdy nebyla..
2. Vypadá jak Conti TS850? Asymetr? Asi těžko, toto je jak TS860.
Takové chyby bych asi pochopil na webu emimino.cz, ale automobilový magazín.. :(
1. Barum Polaris 4 tak nějak nikdy nebyla..
2. Vypadá jak Conti TS850? Asymetr? Asi těžko, toto je jak TS860.
Takové chyby bych asi pochopil na webu emimino.cz, ale automobilový magazín.. :(
Pepa_007
Měl jsem na autě zimní Imperial. Někde jsem je zadarmo dostal. Hrabalo to ve sportovním režimu i na trojku..... 🤣🤣🤣
rohYpnol
No, obdobný dezén má dávno Nexen. Stojí pár peněz, jezdí velmi slušně. Pro běžné ježdění kdy člověk nechce výkonnostní pneu jsou vlastnosti naprosto dostatečné.
Pro Barumy nevidím důvod je volit... Nemusí být špatné, ale budou určitě dražší než Nexen.
Pro Barumy nevidím důvod je volit... Nemusí být špatné, ale budou určitě dražší než Nexen.
@rohYpnol Keců o úpadku Evropy mas plnou hubu, ale sám tu delas reklamu asijskému Nexenu, který stojí víc než Barum a v testech je to slabší průměr.
@rohYpnol Ne zimní Nexen opravdu nejezdí dobře, mám je na Fastbacku (dostal jsem je) a na sněhu mají dost problém. Prostě nefungují a jinak jsou i dost hlučné, dám je pryč…
Ja Prvni 123
A celorocni aktualizovat nebudou?
Nokian mi prestal delat paradni celorocky v provedeni na dodavku.
:-(
Nokian mi prestal delat paradni celorocky v provedeni na dodavku.
Jaros 00071
Barum Polaris 6 už mám doma. 235/55/R19..Za měsíc nasadíme na Audi Q5 . Lákavá zaváděcí cena 3100 v tomto rozměru je skvělá.👍 Měl jsem Goodyear Performance - ty stojí nyní v 19 od 5 tis..Na nový Barum jsem zvědavý, měla by být na úrovni Continental 860.
Sdílení komentáře
No mně zklamaly dunlopy letos, resp.loni. před 3 lety jsem je též měl, SP sport. Byly parádní. Loni na novém aute ty samé, ve stejném rozměru a chovají se úplně jinak. Rychleji se sjíždějí, kloužou, pískaji při každém jen trochu rychlejsim rozjezdu. Úplně něco jiného než ty před 3 roky.
nejde takhle pausalizovat, stejnej vyrobce, stejnej typ a lisej se zasadne v rozmerech…
Btw na jednom autě mám Contíky a ty jsou super, na druhém Nexeny (dostal jsem je s autem a je to bída, budou vyměněny) a na třetím Nokiany Snowproof - byly fajn 👍
Od te doby mi nesmi do baraku.