Novinky
0
Vivat Zmije! 😄
0
😉
Dinar
0
:yes: pěkný úlovek.
0
Díky
Jozki
0
Klobuk dolu ZZ. :yes: Dobra praca. 😄
0
Vďaka. Ještě se tam prohánělo něco od vwás. Kombík R36 - mooooooc krásnej zvuk a opravdu pěkná 18" kola. Ani se mi nechtělo věřit, že je to něco od VW. Pan řidič to tam dost mistrně vodil. To mám také na fotce, ale protože to nebylo už nic "spy", tak to redakce neuveřejnila. U toho R36 byla ještě Octavia kombi, která měla "alobalem" zakrytý čumák. Nezdálo se mi to jako maskovaný facelift, ale spíš jako test chlazení 😉
Jozki
0
Takze si mal pekny vikend. Pekna krajina + pekne auta. 😄
0
Nejen víkend 😉
Ahoj, jsi šikula, když jsi mi včera psal, tak jsi se tímhle ani nepochlubil, agente jeden! Gratuluju! A něco extra pro mě- ulov mi někde Renault SUV... 😉 >😁
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
maskovani jako vzdy dokonaly takze k tomu asi neni co dodat a ty sracky co tady pisou to at si posilaji jako SMS nebo chat , kdyz se nevyjadruji k clanku.
jenom te Medvede prosim, at to nevypada uplne stejne jako C-ko, jenom trochu prodlouzeny.. Ne ze by se nelibilo, naopak 😊 , jenom nemam rad tohle klonovani a podle fotek to tomu docela nasvedcuje, i kdyz zas tak moc videt neni
Nove ecko bude bomba..BMW 5 pojde k certu >😒] :yes:
tak aspoň dodatečně.. ZZ ruleZZ :yes: 😉 BTW "Při pořizování fotek pak začal jeden z prototypů kroužit kolem mě, přičemž dával najevo nelibost s mým focením." Jsi si jistý, že to bylo kvůli Tvému focení? Nebylo to třeba proto, že si chtěli okouknout pořádné auto (Tvůj Lexus)? >😁 >😒] 😉
som len zvedavý či mercedes príde aj s nejakými výraznými zmenanmi!!inač nové E sa celkom podobá na aktuálne nové C-čo hodnotím pozytívne 😉 len tak ďalej mercedes