Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Frfla
2
U me vzdy cervena. Nejhezci je ta perletova vinove cervena, co ma Renault a Mazda.
Stejsn
To už nějakou dobu říká i můj syn, když vidí nějaký film z 80. let. Vždycky mě upozorňuje, jak byla auta krásně barevná a teď je to všecko uniformní. Pryč je doba Harlekínů, škoda. Osobně mě velmi mrzí, že jsem před lety nekoupil za tenkrát dobrou cenu Pandu Pink.
praptak
Kdyby ta modrá barva bez příplatku u Škody byla normální tmavě modrá a ne pastelková, prodalo by se jí daleko více.
Barry Lyndon
Opravdu autor nepochopil, že stříbrná (pořád ta stejná stříbrná!!!) se dneska nazývá šedá? WTF, OMG, LOL 😁
@Barry Lyndon Není potřeba někoho zesměšňovat, já to taky nevím, a není mi jasné, proč se barva nenazývá tak, jak je skutečně barevná. Ale to byl problém českého registru vždy, např. mojí sanitku 1203 v typické barvě slonová kost úřad nedokázal definovat, tak jí zapsal jako "hnědá pastel", žluté favority odstínu "vanilkový termix" jsou pro úřad oranžové atp.
@Stejsn
Já mám třeba dle všech světle modré auto ( I toyota píše modrá ), ale v technicaku mám šedé.
Já mám třeba dle všech světle modré auto ( I toyota píše modrá ), ale v technicaku mám šedé.
Emel
Já jsem taky za barvičky... a někde se pořád docela vybrat dá. Problém je, že to lidi nechtějí.
3_diamanty
A ... Zelenejsi listi.. trava a tak dal
Boli ine casy.... pred 20 rokmi clovek ani nemal na vyber 50 odtienov sivej a 100 odtienov bielej ako dnes... ked tak vsade boli len strieborne octavky a fabie ... obcas cervena ... modra.. takze v tomto povedal by som ze dnes je to pestrejsie aj ked sa to mozno nezda...
Boli ine casy.... pred 20 rokmi clovek ani nemal na vyber 50 odtienov sivej a 100 odtienov bielej ako dnes... ked tak vsade boli len strieborne octavky a fabie ... obcas cervena ... modra.. takze v tomto povedal by som ze dnes je to pestrejsie aj ked sa to mozno nezda...
Miorolo
No je to velká bída. A jako kdyby nestačilo, že máme bílá a černá auta, tak výrobci k tomu přidali ještě i barvy základních nátěrů 👏