Novinky
0
se mzvědavej 😊 těším se co z toho bude... 😊 hezký denm 😁 >😁 >😁 >😁 8-s 😉 :yes:
Bude to dobrý auto, ale rozhodně to nebude konkurence pro DB9 nebo SL. Na AM by potřeboval o dost víc image a mimo to bude určen na sportovnější svezení.
Oslovit zákazníky Mercedesů SL, osmiválcových Ferrari nebo Aston Martinů DB9 - cha, cha, dovolte abych se zasmál....Tohle auto osloví tak maximálně vrchní tuneri, kteří na něj namontují modré blikající světýlka a budou v noci jezdit po městě....
Na tuhle sortu tunerů bude cena nastavena přiliš vysoko. Odhaduju 3 mio+
Tak tuneři jdou spíš po VW a Audi, ne? Tenhle Lexus je jiný kafčo :-!
A evropa pujde do....a amici maj jasno uz ted co nakoupi pod stromecky :-!
Jo, amíci maj jasno už dlouho....
SL, DB9, 430, SLR, Carerra GT, Veyron, SLK, AMG, M5, M3, BMW 7, S, Maserati, RS4, R8, XKR, X5, 335 coupe, Murcielago, Gallardo, ML, Vantage, Range Rover, Cayenne, X3, Z3, 612, 599, CLK, CLS, Maybach, Brabus...
Ale možná máš pravdu, když si to tak po sobě čtu, tak není o co stát.....
SL, DB9, 430, SLR, Carerra GT, Veyron, SLK, AMG, M5, M3, BMW 7, S, Maserati, RS4, R8, XKR, X5, 335 coupe, Murcielago, Gallardo, ML, Vantage, Range Rover, Cayenne, X3, Z3, 612, 599, CLK, CLS, Maybach, Brabus...
Ale možná máš pravdu, když si to tak po sobě čtu, tak není o co stát.....
Kdybych měl peníze na takový auto,tak rozhodně néé tojotu,páč ta mě vůbec nebere.Já bych si koupil NISSAN GT-R.Jo a to Z-350 vypadá mnohemlíp než toto 😄
Kdybych mel prachy, tak mi z toho vyberu praskne hlava...fakt bych nevedel po cem sahnout! Jeste ze to neresim >😁
no, som zvedavý čo sa s toho vyliahne!!ale bral by som všetkými 10-timi!!!mohli by do toho japonci dať prešpikovaný osemválec a majú vyhrané 😉 podvozkovo bude Lexus určite špica(myslím) :yes: už sa teším ako niektorím nafúkancom natrhne zadnicu >😁
Opravdu to bude mít motor v předu? Má to nějak moc nádechu a výdechů v zadní části... 😉