Ekonomika
‼️ Hlasujte pro Elektromobil roku 2024 ‼️
Odstartoval další ročník horké ankety, ve které bude veřejnost volit nejlepší nový elektromobil.
Bude jím Škoda Elroq či jiný BEV?
https😐/elektromobilroku.cz/
Odstartoval další ročník horké ankety, ve které bude veřejnost volit nejlepší nový elektromobil.
Bude jím Škoda Elroq či jiný BEV?
https😐/elektromobilroku.cz/
@Arese Na to zvracení si dej Kinedril 😄. Ale asi to bude spíš fobie, Elektrofobie. Na Arachnofobii prý pomáhá strčit ruku do sklenice s pavoukem, ve tvém případě by jsi asi teda musel sednout do BEV. Ale doporučuji jen po kinedrilu a se zvracecím pytlíkem jinak tě zruinuje číštění interieru.
@Horký Rom
Děkujeme za propagaci ankety, o které nikdo nikdy neslyšel.
V kategorii "Malý městský elektromobil" se mi nejvíce líbí 4463 mm dlouhý, 1834 mm široký a 2 až 2,1 tuny těžký Mercedes EQA. Skvělé řešení městské mobility. Navrhuji sešrotovat všechny Ayga, Citigo, Fabie, Pandy, Punta, pětistovky, Fiesty apod. a místo nich koupit za peníze daňových poplatníků malé městské elektromobily Mercedes EQA. Pro životní prostřední naší planety i měst nemůžeme udělat víc.
Děkujeme za propagaci ankety, o které nikdo nikdy neslyšel.
V kategorii "Malý městský elektromobil" se mi nejvíce líbí 4463 mm dlouhý, 1834 mm široký a 2 až 2,1 tuny těžký Mercedes EQA. Skvělé řešení městské mobility. Navrhuji sešrotovat všechny Ayga, Citigo, Fabie, Pandy, Punta, pětistovky, Fiesty apod. a místo nich koupit za peníze daňových poplatníků malé městské elektromobily Mercedes EQA. Pro životní prostřední naší planety i měst nemůžeme udělat víc.
@WinDiesel Tak v Německu by jsi si ten svůj nick musel přepsat na LostDiesel, protože to diesel s "agitkou" tam projel i bez dotací 😁.
@Tycoon Rozdíl ve velikosti automobilů jak ho vidím já je především v délce. Nad pět metrů už je to problém. Pod pět metrů naopak zaparkovat i podélně jako problém nevnímám. Přemýšlím, jestli to nějak reálně pomůže, možná, že se kolona čítající samé CigyGo zkrátí o 15-20 procent😊
Oooo, to mě těší hned 2x, české auto a to, že Němci dají přednost slušným standardům před cenou.
@psel
Doporuču místo zavádějicich tiskových zpráv detailně prostudovat data německého KBA. Ten totiž zhruba 1/3 prodaných dieselů "schovává" do kategorie hybridů.
Doporuču místo zavádějicich tiskových zpráv detailně prostudovat data německého KBA. Ten totiž zhruba 1/3 prodaných dieselů "schovává" do kategorie hybridů.
@Horký Rom Díky za nabídku, ale o pojízdných elektrospotřebičích hlasovat nebudu. Na zvracení je mi totiž že všech stejně. 🤮
@ryccardo
Cena 799.000Kc je jedna z nejzajimavejsich na trhu.
Netvrdim ze nizka, ale lepsi nez doposud. Jedna se aktualne o jedno z nejlevnejsich EV.
Cena 799.000Kc je jedna z nejzajimavejsich na trhu.
Netvrdim ze nizka, ale lepsi nez doposud. Jedna se aktualne o jedno z nejlevnejsich EV.
@Horký Rom jen bych te chtel upozornit, tupa hlavo, ze tva dezinformace, ze se v Nemecku prodava vic EV nez dieselu je nesmysl.
@DonVito Vies ze baterie Elroq-u ako najdrahsi komponent BEV vyraba Cina a Korea a teda ich financne podporuju aby im mohli konkurovat s este lacnejsimi BEV? 😊
@hiphop Ty más co říkat, Horký Rome/Hamuno.
Jo, a na blázinci tě asi moc neučí psát, co? Protože toto, co jsi vytvořil, snad nevytvoří ani prvnáček (-: "bohuzel…
vic nez asi
vic nez nekolik
mnohem vic"
Jo, a na blázinci tě asi moc neučí psát, co? Protože toto, co jsi vytvořil, snad nevytvoří ani prvnáček (-: "bohuzel…
vic nez asi
vic nez nekolik
mnohem vic"
@DonVito Mizerne parametry, hlavne mala baterka, tu cenu neospravedlni . Chapu ze niz to aktualne neni mozny, ale to si kazdy radeji koupi Karoq nez tohle. Proc davat 800 za tohle v zakladu?
@xxc
Co je spatnyho na prednim pohonu?
Skoro vsechna soucasna mestska auta (krome Renault/Smart) jsou FWD.
FWD - koncepce vse (vcetne OBC, chlazeni, klimatizace/TČ) vpredu bude nejspis vzdy levnejsi...
Co je spatnyho na prednim pohonu?
Skoro vsechna soucasna mestska auta (krome Renault/Smart) jsou FWD.
FWD - koncepce vse (vcetne OBC, chlazeni, klimatizace/TČ) vpredu bude nejspis vzdy levnejsi...
@Tycoon
Tak tak daleko jsem to KBA fakt nerozebíral.
To mu ale s válením smíchy nepomůže, protože hybrid je přeci taky elektrická propaganda. Ten diesel to jen dále zdražuje a komplikuje a o servisních nákladech se ani nechci bavit.
Kdyby aspoň benzín, třeba ta 1.5etsi je fakt docela povedená.
Ale když už mít v autě baterku, tak jen BEV.
Tak tak daleko jsem to KBA fakt nerozebíral.
To mu ale s válením smíchy nepomůže, protože hybrid je přeci taky elektrická propaganda. Ten diesel to jen dále zdražuje a komplikuje a o servisních nákladech se ani nechci bavit.
Kdyby aspoň benzín, třeba ta 1.5etsi je fakt docela povedená.
Ale když už mít v autě baterku, tak jen BEV.
Uspesne vyrabet a prodavat EV skutecne automaticky neznamena podporovat Cinu.
Blahopreju Skodovce a preju jeste vetsi uspechy s Elroqem a nasledne i s Epiqem.
Potom uz snad utichnou komentare o mestskych autech a nevhodnosti tezkych EV (zdravim Tycoona), protoze Epiq bude jiste mestsky ideal.