Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAudi Q6 e-tron už přijíždí i jako Sportback. Díky lepší aerodynamice zvládne až 656 km
16 komentářů
twistedTSD
Obstojný dojezd, maximálka, výkon i nabíjecí doba u všech verzí. Konečně jedna prémiová automobilka pochopila, že prémiový by u EV měl být i pohon.
@twistedTSD
v realu je to ale uplne jedno. Todle da 10-80% kolem 20 minut, starej etron 25, enyaq 29, tesla 30, ix do 30.
Kdyz mas podminky pro ev tak s tim na nabijecce ses jednou za rok a to te par minut nezabije…
Mnohem dulezitejsi je jaky je to auto jako celek a tohle je proste audi, jestli to je dost nebo ne se ukaze
v realu je to ale uplne jedno. Todle da 10-80% kolem 20 minut, starej etron 25, enyaq 29, tesla 30, ix do 30.
Kdyz mas podminky pro ev tak s tim na nabijecce ses jednou za rok a to te par minut nezabije…
Mnohem dulezitejsi je jaky je to auto jako celek a tohle je proste audi, jestli to je dost nebo ne se ukaze
450 v realite
350 na dalnici ze 100 na 0%
Takze 245km po dalnici z 80 na 10%
Na 100% nikdy nabitej nebudes a z pohpedu zivotnosti baterie ani byt nemas.
Pod 10% taky nechces a z pohledu zivotnosti baterie ani byt nemas.
Ja jen abychom si rozumeli, ze pro me jako dalnicniho jezdce je udavany dojezd 650km na papire hluuuuboko pod 300km v realite.
Uz cekam odpovedi jako “kdo by jezdil tolik po dalnici” a “jsi uplna vyjimka”.
Predevcirem jsem jel 1500, musel jsem tedy jednou tankovat. A pristi vikend 1800. Co mam delat. A ne, nejsem sam.
Opravdu ti ze srdce gratuluji, vyhrál jsi životní loterii tím, že trávíš víkendy za volantem, najíždíš skoro 2000 km během jediného víkendu.
Skutečně vzrušující způsob, jak využít svůj volný čas 👍
Vsechny konentare jsou jen o tom, ze problem jsem ja. O faktech tady nikdo nediskutuje.
@DonVito ano pred cestou dobijes na 100%, ale pri ceste NIKDO NIKDY nebude nabijet na 100% a budes pri zastavkach dobijet max do 60%, vic nema smysl cekat, protoze JE RYCHLEJSI cestovani kdyz nabijis co 150-250km.
Ja to vim, ty to vis, ale argumentujes tim, ze pred cestou nabijes na 100% a sam vis, ze pri ceste co ma 1000km ti to pomuze jen trochu.
Jen abyste chapali - ja jsem hardcore EV fanousek. Jsem videl asi kazdy test Bjorn Nyland atd. Kazde video Munro Live atd atd.
Ja jen poukazuju na nejaky veci, ktery je potreba vyresit, EV proste jeste maji spousty much, jako je cestovani na dlouhou vzdalenost anebo nesmyslne udaje o dojezdu.
Ja chci videt lepsi EV s delsim dojezdem, s rychlejsim nabijenim, chci vic nabijecek, rychlejsich nabijecek, chci EV s efektivitou minimalne Tesly, bez rapidniho propadu hodnoty ojetiny atd.
To jsou realne problemy EV.
A jen tak mimochodem myslim, ze vetsina z tech problemu bude vyresena do 10 let.
Odpoved je za me😒br /> Vzdy pred cestou si nabiju na 100%.
Co mas delat dnes, kdyz chces jezdit kazdy vikend pres 1.500km?
Jezdi dieselem.
Nikdo ti ho nezakazuje.
A okomenuj mi za jedenact let, rozdil EV vs spalovak.
Edit: Slo me o tech prvotnich 20%. Muze to byt treba 100km, obzvlast kdyz nejedes po dalnici.
Je dulezite, co bude za deset let.
Lidi si neuvedomujou, jak rychly je pokrok, viz i-MiEV.
300 na dalnici da i muj etron a ten ma wltp 420km. Nabijes na 100% a jedes. Na 1500km za den to neni, ale 1000 se da. Tydle dnesni auta daj 400km, nabijes na 80% a das dalsich 300 a jeste jednou. U te q6 40 minut stani, s nejakou zajizdkou 50. Na 1000km ikdyz jedu sam tak stavam 45 minut (rozdil realnej cas vs palubnim pocitacem). A ano, kdyz jedu nad 1000km beru si phev, nechci resit co a jak kde, protoze na dalnicnich pumpach jsou spis 50 a k silnejsim se musi zajet coz ja nerad. Ale urcite se to da.
Nenabijeni na 100% je totalni picovina opakavana tady na foru. Realita NMC baterii je za ROK skladovani na 100% pokles o 20%. Jenze ten etron si nechava nahore (muj) 4%. Takze skladovani 1 hodinu snizi SOH baterie o rozhodne min jak 0,0023%. Pokud to udelas 100x bude to min jak 0,2%. Ja to za necely 3mesice a 6000km udelal jednou na hodinu.
edit k tvymu komentu Na 80% bude tohle auto nekde kolem 20 minut nevim proc bys nabijel na 60. I ten muj etron to da za 25 minut a jede slusne az nekam k 90…
edit 2 a muj vypocet bude asi pitomost protoze chemicka reakce starnuti baterky urcite neni linearni takze ani tech 0,2% nebude bude to min
hele kasli na to ted, tydle
kary nemaj smysl, prijde face, dostane 800V a zase vetsi baterii. I5 dostane vetsi baterii na jare a ty stavajici budou v bazarech neprodejny. Pokud s tim hodlas jezdit 1500km za den (a ja tahat plato..) tak to chce 150kwh baterku jak tu pisu od zacatku… Mne vyslo levnejc nechat su phev a koupit jetej etron nez si koupit novou x5.Ale do novyho treba ix 50/60 se mi nechtelo. Plus se nemuzu zbavit dojmu, ze by to chtelo jeste pridat na podvozku a detailech (ix)a v pripade etronu pridat vsude krom podvozku… Eqs suv zkusim az spadne do 4 let a 60tkm 118kwh verze pod milion bez dph😊
Ale jo, pro tebe EV neni.
Nuti ti ho nekdo?
Zaroven ale jiste uznas, ze takovy najezd neni normalni. Sam asi nejsi, alw budou to spis jednotky lidi.
1500km za den. Obdiv.
Mam proste tu smulu, ze se mi nerentuje mit dve auta.
Kdybych potreboval druhy na postrky, tak EV mam, asi tu teslu. Sice je to auto cely zvlastni, ale jako EV je proste nej a za hodne dobry penize.