Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
Trábošík
Jak je patrné z fotografií, nejdená se o pick-up řady 207, ale o pick-up řady 206, tedy po faceliftu, u nás pojmenovaného 206+. Stačí se podívat na kapotu, kde jsou dva charakteristické výdechy nebo na dveře poblíž zrcátek, či kliky na dveřích.
Jinak se mi to autíčko líbí, myslím, že by mohlo mít úspěch i u nás na trhu, kde dosluhují zastaralé felicie pick-up a vanplus či ještě starší verze odvozené z favoritu (formanu). Dnes je u nás zastoupen segment malých pick-upů hlavně dacií. Myslím, že by se k tomuto segmentu mohla navrátit i škoda. Dříve při představení konceptu roomster takové varianty dokonce i představila, nechápu, proč je nedala do seriové výroby.
Jinak se mi to autíčko líbí, myslím, že by mohlo mít úspěch i u nás na trhu, kde dosluhují zastaralé felicie pick-up a vanplus či ještě starší verze odvozené z favoritu (formanu). Dnes je u nás zastoupen segment malých pick-upů hlavně dacií. Myslím, že by se k tomuto segmentu mohla navrátit i škoda. Dříve při představení konceptu roomster takové varianty dokonce i představila, nechápu, proč je nedala do seriové výroby.
je to slatanina 206+, 1007 a kdovi ceho jeste 😄 ...designove trochu divny, asi jen nezvyk...
No jo, po skončení výroby 1007 jim ve skladu zbyla spousta zadních světel. 😄 A ta klička v zadním víku zase pochází až z 406. Samotného by mě zajímalo, kolik modelových řad se na tomhle podílelo. Ale mezi námi, mně se to vůbec nelíbí, připadá mi to dost hnusný. Pořád bojuju i s designem 206+. Původní 206 bylo krásné auto, ale tahle obrovská tlama celou tu vzhledovou přitaživost zničila. :no:
S tím, že 206 bylo krásné auto, s tím úplně souhlasím, stejně tak se mi ještě líbila 406, to byly snad dva nejkrásnější peugeoty, kam se na ně hrabe design současných modelů.
Ovšem tnhle pick-up mi zas tak hrozný nepřijde, je složen z několika modelů, ale je to celkem kvůli úspoře pochopitelné, nakonec nejedná se o žádný prémiový model, ale o model, kde je potřeba dosáhnout co nejnižší ceny. Vzhledově z mého pohledu není zas tak špatný. Peugeot má ve svém portfoliu i ošklivější modely.
Ovšem tnhle pick-up mi zas tak hrozný nepřijde, je složen z několika modelů, ale je to celkem kvůli úspoře pochopitelné, nakonec nejedná se o žádný prémiový model, ale o model, kde je potřeba dosáhnout co nejnižší ceny. Vzhledově z mého pohledu není zas tak špatný. Peugeot má ve svém portfoliu i ošklivější modely.
taky me to napadlo 😄 ...ta 206+ je hruza, opravdu nepochopim proc na stale dobre vypadajici auto z 90 let proste jen hodi divnej predek z novejsich modelu a rikaji tomu facelift, je ji skoda
Ono to bude tím, že se v Brazílii podle všeho náš Peugeot 207 vůbec neprodává, místo toho tam mají Peugeot 207, kterej je vlastně náš Peugeot 206+ (doufám, že si rozumíme 😄 )... V Číně se zase 206ka prodává resp. prodávala jako Citroen C2 - pak aby v tom nebyl bordel...
Wick
Kapota tvarem mi připadá jak z novýho fauvé beetle doplněná o výdechy 206. Vzadu obrovskej nápis kterej zas evokuje nezničitelný japonský pickupy z 80 let. Brazílie a okolní země jsou nenáročnej trh a myslim že by to tam mohlo uspět. Otázka je jestli Peugeot bude mít ty koule aby to poslal do Evropy, kde by měl v podstatě jen 1 konkurenta
nova 5008 a 3008 je uz ina liga
tesim sa na novu 508 to bude kral strednej triedy :yes:
Jazda, priestor aj všetko inak o.K., ale tieto hovadinky mi silne vadili.