Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První bodykit pro Teslu Cybertruck stojí 233 tisíc. Lepí se lepidlem

10 komentářů

Horký Rom
Kdyby se dnes natáčel film Návrat do budoucnosti, pak by se vozidlem pro cestování časem s naprostou jistotou stal právě Tesla Cybertruck.
Já tomu dávám palec nahoru 👍
Horký Rom
@jirik_kirij
I Need Fuel 😆😂🤣

https😐/www.youtube.com/watch?…
Nebo Nebo
Jsem nečekal, že se někdy začne dělat bodykit na kontejnéry. Doufám, že i u nás to tak udělají, to přinutí občany lépe třídit
Horký Rom
@jirik_kirij
Ach, rozumím, ono je těžké přijmout, že budoucnost přijíždí v něčem, co překonává hranice tvé představivosti. Cybertruck ti asi připadá jako šok, když jsi zvyklý na svět, kde je vrchol designu „tak akorát hranatá Fabia» 👍
Mokrous
Inu, není nad to si k EV stodole přikoupit pár doplňků zvyšujících jízdní odpory, rozhodit geometrii totálně ulítlým ofsetem kol, zblbnout tím elektronické systémy, přetížit zavěšení, zkazit již mizerné jízdní vlastnosti atd. To se prostě vyplatí.
Nikdy mne nepřestává fascinovat vztah mezí IQ a peněženkou...
Barry Lyndon
@Mokrous Tak už samotný Cybertruck je spíš infantilní trolling okolního světa než vážně míněný produkt. Bodykit to jen dále rozvíjí 😁
gil54
Opravdu za ..."9.990 amerických dolarů" ... vč. kol?

Nevěřím.
jirik_kirij
@Horký Rom Pokud je budoucností kontejner na odpadky, tak takovou budoucnost já nerad.
jirik_kirij
@Horký Rom Obávám se, že budoucnost by tuto kuriozitu (autem se to nazvat nedá) hezky rychle vyzvracela zpátky.
J J
26" nizkoprofilove terenne pneu?