Srovnávací testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHyundai Santa Fe 1.6 T-GDI HEV 4x4 vs. Škoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 – Karty znovu rozdány
19 komentářů
wings
3
Videl som ho nazivo, zozadu vypada ako servisne vozidlo - ma zadne svetla v tvare dvoch vidlicovych klucov 😁 (Ale to by nebol hlavny problem, je proste osklivy, neproprocny a interier tiez zufaly dizajn)
hiphop
5
@wings strasny .. dechberouci … odpad 🤮
Miroslav
2
@wings suhlas mohli si dat viac zalezat na dizajne Kodiaqu, uz to vyzera ako auto z Ciny.
Anonym
Článek nečtu. Tipuji správně, že Das Skoudlivka je o 2 parníky lepší?
@Roman Horký
Článek je premium, takže to nečte naprostá většina lidí.
Ale jestli k tomu něco řeknu, tak i když nový kodiaq je designová bída, tady ho hyundai trumfnul, a možná o ty 2 parníky. Předek je dobrý, ale zbytek fakt hrůza. A i nejen na fotkách, už jsem měl tu smůlu ho několikrát potkat a vidět zezadu.
Článek je premium, takže to nečte naprostá většina lidí.
Ale jestli k tomu něco řeknu, tak i když nový kodiaq je designová bída, tady ho hyundai trumfnul, a možná o ty 2 parníky. Předek je dobrý, ale zbytek fakt hrůza. A i nejen na fotkách, už jsem měl tu smůlu ho několikrát potkat a vidět zezadu.
@Mikesus Tomu Hyundai nelze upřít jakýsi styl. Nemusí se líbit, ale osobitý styl tam je. Škouda je uniformní koncern-holding-korporát-nuda. Můj názor.
@Roman Horký osobitý styl měly starší Ssangyongy a moc dobře se tedy neprodávaly. :-)
@Roman Horký Ten zadek má Hyundai osobitý možná až moc :-) , ale u Kodiaka (dle mého vkusu) záď propojením zadních světel tak podělali, že si ti dva nemají co závidět.
@Roman Horký Nevím jestli zrovna o dva parníky, ale o daleko lepší pohon lepší je.
V čem je to lepší prosímtě? Já s tím TDI jel a žádná hitparáda s novým Kodiaqem to není, ale to by si nebyl ty, aby sis nevychválil chlebodárce... co? Jako bejt tam 2.0TSI... @Gvick2
@Ozzman Tak není to nic o čem by člověk psal domů, ale že by mi v Kodiaqu chyběl výkon, to zas ne, pravda, na dálnici jsem nebyl, ale z první krátké projížďky mi to přišlo jako po všech stránkách dobrý auto.
@Ozzman Zrychlení, Vmax, spotřeba, tažná síla na kouli, ve všem je pohon Kodiaqu lepší, stačí si ten test přečíst. O jakém chlebodárci meleš?
@Gvick2
já se raději svezu a srovnám realitu, než psané slovo srovnávající něco mezi sebou.
nový kodiaq je spíš zklamání než hitparáda. Spotřeba žádná sláva taky ne, výkon též ne. Ano, může se chlubit hodnotou vmax, na kterou se stejně nedostane v dnešním provozu, obzvlášť při tom líném projevu v dálniční rychlosti. Aspoň něco na papíře, nad čím si lidé neustále opakující tuto nerelevnantí hodnotu neustále honit ego a přirození a ještě se při tom udělat. O bouchající zadní nápravě a dost nekomfortním podvozku raději více pomlčím, stejně tak o vylhaném čísle velikosti kufru, který je tragicky malý na to, jak je auto velké.
Teď ale nesrovnávám se santa fe, s tím jsem nejel a ani nevím jestli chci, ten design mne úplně odrazuje. Ale s jinými středně velkými SUV.
já se raději svezu a srovnám realitu, než psané slovo srovnávající něco mezi sebou.
nový kodiaq je spíš zklamání než hitparáda. Spotřeba žádná sláva taky ne, výkon též ne. Ano, může se chlubit hodnotou vmax, na kterou se stejně nedostane v dnešním provozu, obzvlášť při tom líném projevu v dálniční rychlosti. Aspoň něco na papíře, nad čím si lidé neustále opakující tuto nerelevnantí hodnotu neustále honit ego a přirození a ještě se při tom udělat. O bouchající zadní nápravě a dost nekomfortním podvozku raději více pomlčím, stejně tak o vylhaném čísle velikosti kufru, který je tragicky malý na to, jak je auto velké.
Teď ale nesrovnávám se santa fe, s tím jsem nejel a ani nevím jestli chci, ten design mne úplně odrazuje. Ale s jinými středně velkými SUV.
Ada je zase tady
To jsou nesrovnatelné vozy. Jen jeden má pořádný motor, který má zátah.