Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Honda EV Fun je elektrický naháč, který přijede už příští rok. Na baterku ho doplní i nový skútr

11 komentářů

kari.laz
Zábavný ekvivalent 😀
Bude zábava ten trímetrákový krumpl zvedat a zažiješ spoustu zábavy na nabíječce, protože pokud ten tank vezmeš u krku, tak se dojezd podstatně sníží. Jinak řečeno, žádný ekvivalent 600-750 to není. Je to doplnění nabídky o dle mne nesmyslný produkt. Do města zbytečně těžké, na to bude lepší ten scooter a mimo město nepoužitelné.
Man Ký
@kari.laz děkujeme, že jste nám dal vědět. Vyrobíme o kus méně.
Nebo Nebo
@Man Ký Myslím si, že těch lidí je více než jedna osoba (-: Můj tip je 99,999999 motorkářů (-:
Man Ký
@Nebo Nebo může být. ale nemůžu z lidí, co vymlouvají vegetariánům, že proč nejedí maso apod.
iudex
@kari.laz
A ja to vnímam presne naopak. Ak sa niekde elektrina hodí, tak je to do mesta, čím menšie približovadlo, tým lepšie. A čo je menšie a obratnejšie ako motorka/skúter?
Osobne mi tiež vadia (najmä v južných krajinách, o Ázii ani nehovoriac) mestá preplnené smradľavými skútrami, kde miestni (aj turisti) dusia tie 50ky a 125ky na plný kotol a zasmraďujú tým okolie v oveľa väčšom rozsahu ako autá. Do skútra je preto elektro ideál.
Pri nejakej alternatíve k ostrej superšportovej 650ke to asi s EV nebude také ružové. Ale tá moto je naháč a ani spaľovací naháč nie je na nejaké dlhé výlety do Álp, je to na mestské a prímestské jazdenie a tam myslím aj EV môže fungovať.
Vlastne sa divím, prečo elektrina tak dlho motorky obchádzala.
kari.laz
@iudex vzdy ale píšu to samé.
Do města dobrý, ale pak v tom případě v podobě el skútru, ale tohle motorka bude těžká. Nemyslím, že půjde pod 250kg, spíše vic. Takže obratnost ve městě nebude to pravé.
kyklop
@kari.laz zrovna motorka je asi niečo čo si okrem iných parametrov kupuješ spôsobom páči / nepáči. Sám niečo podobné zvažujem, mám to kde nabíjať, denne (keď nerátam pracovnú cestu) spravím +-35km a nebaví ma odstupom času poskakovanie v kolónach v aute. Takže spalovák je asi zbytočný a nie všetko musí vyzerať ako skúter :)
Ja Prvni 123
@iudex Protoze hmotnost?
A prostor na tu baterku...

Myslim.
:-)
Michal Exner
No to je hnus. S motorkou to má společnou jen jednu stopu...
Ja Prvni 123
U skutra jsem o baterce seriozne uvazoval.

Zejmena, pokud by se baterka daly vyndat a vzit domu na nabiti.

Ale bylo to male, dojezd nejisty a zbytecne drahe, takze nakonec i u skutra vyhrala ta 125.

Chci tim rict, ze skutr je asi jediny druh priblizovadla, kde mi to davalo smysl.
Ale dostupna provedeni to zabila.
speedfred
@Ja Prvni 123 Presne tak, u skútra do mesta mi dáva zmysel elektro pohon a zvažujem niečo podobné. Uvidím čo tam je všetko v ponuke a hlavne za akú cenu.