Motorky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHonda EV Fun je elektrický naháč, který přijede už příští rok. Na baterku ho doplní i nový skútr
11 komentářů
Ja Prvni 123
U skutra jsem o baterce seriozne uvazoval.
Zejmena, pokud by se baterka daly vyndat a vzit domu na nabiti.
Ale bylo to male, dojezd nejisty a zbytecne drahe, takze nakonec i u skutra vyhrala ta 125.
Chci tim rict, ze skutr je asi jediny druh priblizovadla, kde mi to davalo smysl.
Ale dostupna provedeni to zabila.
Zejmena, pokud by se baterka daly vyndat a vzit domu na nabiti.
Ale bylo to male, dojezd nejisty a zbytecne drahe, takze nakonec i u skutra vyhrala ta 125.
Chci tim rict, ze skutr je asi jediny druh priblizovadla, kde mi to davalo smysl.
Ale dostupna provedeni to zabila.
@Ja Prvni 123 Presne tak, u skútra do mesta mi dáva zmysel elektro pohon a zvažujem niečo podobné. Uvidím čo tam je všetko v ponuke a hlavne za akú cenu.
Bude zábava ten trímetrákový krumpl zvedat a zažiješ spoustu zábavy na nabíječce, protože pokud ten tank vezmeš u krku, tak se dojezd podstatně sníží. Jinak řečeno, žádný ekvivalent 600-750 to není. Je to doplnění nabídky o dle mne nesmyslný produkt. Do města zbytečně těžké, na to bude lepší ten scooter a mimo město nepoužitelné.
A ja to vnímam presne naopak. Ak sa niekde elektrina hodí, tak je to do mesta, čím menšie približovadlo, tým lepšie. A čo je menšie a obratnejšie ako motorka/skúter?
Osobne mi tiež vadia (najmä v južných krajinách, o Ázii ani nehovoriac) mestá preplnené smradľavými skútrami, kde miestni (aj turisti) dusia tie 50ky a 125ky na plný kotol a zasmraďujú tým okolie v oveľa väčšom rozsahu ako autá. Do skútra je preto elektro ideál.
Pri nejakej alternatíve k ostrej superšportovej 650ke to asi s EV nebude také ružové. Ale tá moto je naháč a ani spaľovací naháč nie je na nejaké dlhé výlety do Álp, je to na mestské a prímestské jazdenie a tam myslím aj EV môže fungovať.
Vlastne sa divím, prečo elektrina tak dlho motorky obchádzala.
Do města dobrý, ale pak v tom případě v podobě el skútru, ale tohle motorka bude těžká. Nemyslím, že půjde pod 250kg, spíše vic. Takže obratnost ve městě nebude to pravé.
A prostor na tu baterku...
Myslim.
:-)