Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

České ceny elektrického Audi A6 e-tron: Konkurence BMW i5 je tady!

14 komentářů

A Paul
to čumím, že si u Audi dovolili použít i jinou barvu kůže než černou nebo tmavě šedou na sedačky.
Interiér hned vypadá o 50% lépe, než ty jejich černé pohřebáky
Ja Prvni a Posledni
@A Paul
A hele, ty nejsi zrovna materiál pro cílovku Audi, viď? Oni totiž nemalujou interiéry pro ty, co jen čumí na fotky a přitom řeší barvu sedaček jak babka v sekáči.
Maxmilian_Von_Mondeo
@Ja Prvni a Posledni Tak oni už za chvíli nebudou kvůli svému přístupu malovat interiéry asi pro nikoho, nicméně pro cílovku jako je Paul nyní Audi vytvořila novou značku Audi :D
A Paul
@Maxmilian_Von_Mondeo
tak jenom pro upřesnění - byl jsem majitelem AUDI A6 Allroad 3 TDi v hnědé metalíze a krémové kůži, vy dva mudrcové ( Ja Prvni a Poslední) a vím o čem mluvím na rozdíl od vás. Najel jsem s ním 220 000 km a pak šel dál
Ja Prvni a Posledni
@A Paul
Kam pak jsi šel dal, klaune? 🤡
twistedTSD
@Ja Prvni a Posledni Přihlaš se pod svým nickem a pak mudruj, trotle.
PavelK_
@twistTSD nech ho být, blba, vždyť je to sranda, jak se hádá sám se sebou. Budeme mu říkat JáTy
Robert Hlavaty
Nevím, prostě se za ty léta nic nezměnilo, jsem často po dálnicích a pořád vidím všechny BEV mezi kamiony, jak se potí a koukaj jak jim klesá dojezd... až mě začnou předjíždět a nedojedu je po pár kilometrech zase zařazený v mezi kamiony, tak budu vědět, že se něco kolem dojezdu BEV začíná měnit... :-)
psel
@Robert Hlavaty Mě se naopak stává, že když je někde omezení, a já dodržuji +10 km/h tak mě nějaké čmoudící střepy musí předjet aby mi řidič dokázal že má delší dojezd.
Dříve jsem takto viděl nějakou Teslu občas, ale i to se dnes nekoná.
Dalibor Vidiečan
Toto Audi vyzerá ako 5 rokov starý model. Už som ho videl kdesi, a nie raz. Mne by sa oveľa viac páčilo, ak by vyzeralo ako ten čínsky AUDI koncept.

Snáď nový šéfdizajnér nastolí nový svieži dizajnový jazyk, niečo ako v AUDI.
twistedTSD
Hmyzoxichtoidní design je dnes už velmi neoriginální a z té plejády displejů v interiéru mě bolí oči, Audi asi hodně spoléhá na čínský trh. Ale elektrické ústrojí je rozhodně použitelnější pro manažerský lift/kombi než u i5.
Emel
@twistedTSD ta spodní světla aspoň na fotkách docela splývají s nárazníkem, takže se mi ten čumák ve výsledku docela líbí... i proporce liftbacku
Minimálně displej u spolujezdce bude příplatková položka.
Budu se muset podívat, jak si to stojí rozměrama... ale jestli je to prémiové elektrické auto D segmentu za 1,6 ceník, tak je to asi docela vstřícné.
Tomogo
Tak až udělají Allroad, ujede to dejme tomu 800 km a vyhází ty dotykové nesmysly, tak to beru.
Těch 800 km se myslím dočkám cca 2028, toho ostatního, jak tak na to koukám, asi ne. Takže zůstávám u 4G/C7... Tohle si strčte za klobouk.
rohYpnol
To je ta cenová parita... 🤣🤣🤣