Elektromobilita
Přihlásit pro přidání komentáře
Robert Hlavaty
Nevím, prostě se za ty léta nic nezměnilo, jsem často po dálnicích a pořád vidím všechny BEV mezi kamiony, jak se potí a koukaj jak jim klesá dojezd... až mě začnou předjíždět a nedojedu je po pár kilometrech zase zařazený v mezi kamiony, tak budu vědět, že se něco kolem dojezdu BEV začíná měnit... :-)
@Robert Hlavaty Mě se naopak stává, že když je někde omezení, a já dodržuji +10 km/h tak mě nějaké čmoudící střepy musí předjet aby mi řidič dokázal že má delší dojezd.
Dříve jsem takto viděl nějakou Teslu občas, ale i to se dnes nekoná.
Dříve jsem takto viděl nějakou Teslu občas, ale i to se dnes nekoná.
Dalibor Vidiečan
Toto Audi vyzerá ako 5 rokov starý model. Už som ho videl kdesi, a nie raz. Mne by sa oveľa viac páčilo, ak by vyzeralo ako ten čínsky AUDI koncept.
Snáď nový šéfdizajnér nastolí nový svieži dizajnový jazyk, niečo ako v AUDI.
Snáď nový šéfdizajnér nastolí nový svieži dizajnový jazyk, niečo ako v AUDI.
twistedTSD
Hmyzoxichtoidní design je dnes už velmi neoriginální a z té plejády displejů v interiéru mě bolí oči, Audi asi hodně spoléhá na čínský trh. Ale elektrické ústrojí je rozhodně použitelnější pro manažerský lift/kombi než u i5.
@twistedTSD ta spodní světla aspoň na fotkách docela splývají s nárazníkem, takže se mi ten čumák ve výsledku docela líbí... i proporce liftbacku
Minimálně displej u spolujezdce bude příplatková položka.
Budu se muset podívat, jak si to stojí rozměrama... ale jestli je to prémiové elektrické auto D segmentu za 1,6 ceník, tak je to asi docela vstřícné.
Minimálně displej u spolujezdce bude příplatková položka.
Budu se muset podívat, jak si to stojí rozměrama... ale jestli je to prémiové elektrické auto D segmentu za 1,6 ceník, tak je to asi docela vstřícné.
Tomogo
Tak až udělají Allroad, ujede to dejme tomu 800 km a vyhází ty dotykové nesmysly, tak to beru.
Těch 800 km se myslím dočkám cca 2028, toho ostatního, jak tak na to koukám, asi ne. Takže zůstávám u 4G/C7... Tohle si strčte za klobouk.
Těch 800 km se myslím dočkám cca 2028, toho ostatního, jak tak na to koukám, asi ne. Takže zůstávám u 4G/C7... Tohle si strčte za klobouk.
Interiér hned vypadá o 50% lépe, než ty jejich černé pohřebáky
A hele, ty nejsi zrovna materiál pro cílovku Audi, viď? Oni totiž nemalujou interiéry pro ty, co jen čumí na fotky a přitom řeší barvu sedaček jak babka v sekáči.
tak jenom pro upřesnění - byl jsem majitelem AUDI A6 Allroad 3 TDi v hnědé metalíze a krémové kůži, vy dva mudrcové ( Ja Prvni a Poslední) a vím o čem mluvím na rozdíl od vás. Najel jsem s ním 220 000 km a pak šel dál
Kam pak jsi šel dal, klaune? 🤡