Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Porsche 911 GT3 RS: silák na dietě (video)

81 komentářů

Takovýhle auta by mohli být častěji . >😁 >😁 ;-\ Je to brutální auto, ale teprve extra brutální je v tý oranžový, ale bílá by nevadila 😁 . >😁 :-!
s tím s tebou souhlasím....já bych ho bral v každé barvě, barva by mi byla fakt jedno
996 se delala v oranzove? :😉
996 se delala jen bila a mohl sis jen vybrat ze dvou barev pruhu co je na boku....
jo. byla i v oranzovy a zeleny...
jenže ta novější varianta
Jay
Věřím, že to musel být pro redakci velký zážitek! Neméně pak pro mě, diváka a posluchače. Zarazila mě odtučňovací kůra v ceně Octavie, která poskytla snížení hmotnosti o 80 kg. Ale asi to za to stojí 😉
jako krasny ale ta cena to je hukot
tak řidič nesmí být velkej pašík, pak ta kára bude hnedle lehčí 😉 btw. velmi pěkná reportáž, a auto je užasný, malinko zavidim majiteli :-!
jen malinko? 😄
Sorry. Ale nezáviď, jen mu ji přej, at ji užívá co nejbezpečněji pro sebe i ostatní řidiče na silnici, a at mu to na okruhu lítá. 😄 Svézt bych se taky nechal, díky majiteli, že nám nechal zprostředkovat přes kluky tady aspon kus z té krásy. Já na to mít nikd y nebudu, abych se pokochal sám.
Rikali jste ze majitel mel predtim rs4 do ktere take investoval...mel tu starsi rs4 2.7 bi-turbo nebo tu novou 4.2 v8 ? a popripade jake u pravy na tom aute mel nevite ? dekuji
tu starší a lepší úprava možná nebyla ani na světě 😄
BaracudaJ
Takže to byla ta Audi RS4 sedan, psali o ní ve Speedu pár let zpátky. Byla upravená myslím od MTM.
To nebyla RS4 ale byla to S4 kterou si majitel prestavel na RS4 a pracovali na tom renomovane tuningove firmy a myslim ze ten majitel rikal ze ta prestavba stala skoro 5 mega
BaracudaJ
Jo to vím, byl to sedan. A pokud si dobře vzpomínám, tak předchozí generace RS4 se dělala jen v Avantu, proto sáhly po S4.
Dokonce byla pred par lety na prodej a chtel za ní neco kolem 2 milionů
Myslim ze vim o ktere je rec ... slysel jsem ze tam mel neco okolo 500hp pokud se nemylim a starter na dalku a ze prej se mu to podelalo a zmackl starter a auto skocilo o zdi 😁
Good WORK!!!!
Velmi pekne video,super auto a bomba zvuk.Majitel je myslim vsem znam,je to jeden z tech mala co se tady staraji o to,aby tahle krasna a draha auta nestala jenom v garazi.Preji vsem jestli nekdy budou mit tu moznost slyset tohle Porsche na vlastni usi at si to poradne uzijou,fakt rve.
BIGPAPA
Všimli jste si počtu prstů na ruce u číslovky čtyři. Jinak moc nádherná kára, měl jsem tu čest sednout si do 911 z roku 1986 a i to je zážitek na celý zivot.
asi nesledujes roadlook Tv..to dela uz od pocatku 😊
to je supr a navíc je to zabávné, ale už je to tam od začátku
no pravě proto že je to tam už od začátku tak už mi to moc zábavný nepřijde...
mě se to líbí a je to originální a navíc si to drží, takže je to jejich a teď by mi přišlo divné, když tam ukázal ty čtyři...už to tak tomu prostě patří
To je totiž těžký branding a nic na pobavení 😊. Je to jako podpis a už jsem viděl i týpky, co se tak zdraví 😊 Že to je i kapku směšné je spíš něco navíc.
fakt supr video, chlapci nechcete si vyměnit job, já bych ten váš bral >😁 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
GTI
Porsche... to je celej tvůj svět. Řev džungle v tvé duši. Naplněná touha protrhnout síť osudu. Přervaná aorta a v žilách pět litrů devadesát osmičky. [odkaz] P.S. Tohle je tedy zážitek zážitků. Auto, hodinky, zvuk, kamera, ustřelenej zadek, forsáž, nebe... tak to má bejt. Tohle JE auto. BRAVO PORSCHE :yes: :yes:
Pěkné pokoukání 😄
Já chci takyyyyyyyy takové svezení, dávám :yes: :yes: :yes:
Klobouk dolů, zase krásný video (ostatně jako vždy 😄 )!!!!!!!
konečne porsche,mohli by ste sem dať aj Cayman S!
davy
Gratuluji redakci k skvele zpracovanemu RLTV mini a stejne tak majiteli k tak uzasnemu autu. BTW: Jednou Te v tom Moste stejne predjedu😄
Super ve všech směrech, jak auto tak video, dokonce i spotřeba neni nijak závratná, i když u těchto vozů se moc neřeší, určitě potěší.
Gratuluji majiteli k super autu a redakci k super videu. Jen tak dal, mene trapnych hereckych vykonu jako ve videu o nove Fabii a vice auta jako tady. :yes:
MikyJ
souhlas, se vsim vsudy 😊
Zda se mi to nebo na konci mluvil kopčil? 😄

Libor nezklamal a auto.cz nezklamalo :-!
Ne nezdalo se ti to. Kopcil mluvi technicke udaje v kazdem roadlooku 😄
Very nice bautiful! 😉
Při tom tůrování mi běhal mráz po zádech a to tu mám snad 30 stupňů! >😒]
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
"98 WINDOWS 😜 Home Edition" ???????????????????
stiahni si ktory chces - WMV by ti malo prehrat na 100 %, DivX je zase kvalitnejsi obraz i zvuk - ale ak nemas kodeky, nepojde ti...
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Bud mas Windows 98 alebo Windows Xp. 98 Windows 😜 neexistuju a to dokonca ani v Cine, kde maju teda ineee windowsi. :-!
98 Windows 😜 Home Edition je blbost.michas 2 verze OS dohromady.nejdrive byly Windows 98 a pak Windows 😜. Home Edition je jedna z verzi 😜.WMV by ti melo prehrat.urcite mas nainstalovany Windows Media Player (WMP),ten to na 100% umi.navic pokud mas Internet E😜lorer,melo by se ti na strance zobrazit zmenseny okno WMP, ve kterem to po stahnuti se automaticky spusti.jinak doporucuji si pockat a stahnout format DivX. k prehrani doporucuji tento prehravac😒br />
[odkaz]

a potreba jsou i kodeky,doporucuji tento pack😒br />
[odkaz]
da_b0mb
jeste byly w2k...mezi 98 a 😜...to jen pro upresneni 😉 Jinak skvelej prehravac je KM player...prehrava i .3gp atd.
A este pre vacsie upresnenie este su w2k3 a vista. A netreba zabudat na 98 Second Edition, Windows ME, Windows 95,3.11, 3.1.,3.0,2.0,1.0 a MS-DOS :-!
zbytecne detaily...
to ja vim.schvalne jsem to zjednodusil,protoze pro vyreseni toho problemu je toto nepodstatne 😉
jinak k tomu zvuku,asi vsichni vime komu to patri.toto auto se vyskytovalo i na srazu Klubu sportovnich aut 28.zari 2006 v Moste.mel jsem tu cest a i stesti,ze jsem zrovna prochazel tunelem (kdyz podchazite trat smerem od brany) a pan majitel dopral jednicku skoro plnou a kousek dvojky... 😄 2 minuty jsem po tom jeste neslysel,ale stalo to za to! :yes: dodnes lituji ze jsem uz nemel zapnutou kameru... ;-\
co dodat, mnam mnam ! 😄 :yes:
Pekna prace, hlavne diky tomu ctenari, ktery auto zapujcil :yes😒br />
Jen takova mala inspirace pro priste😒br /> Test stejneho Porsche od Fifth Gearu😒br />
na Youtube si dejte vyhledat nasledujici😒br /> "5th gear porsche gt3 rs"
Naprosto uzasne a dokonale auto. Konecne poradny zvuk, husinu jsem mel naprosto vsude, fakt >😁 A ten konec, mnam, nadherny zapad slunce, nadherne auto, proste vam to vyslo a co si prat vice 😄
MeSiL
Naprosto super kamera! :yes: Tohle uz muze konkurovat Top Gearu. Perfekt! Ctenarovi patri velky dik a bylo by super, kdyby i dalsi majitele techto skvostu dovololi anonymne udelat "mini test". :yes: :yes:
Tak je to perfektni porad, ale k Top Gearu to ma preci jen jeste daleko....😊
MeSiL
Myslel jsem tím toto video může konkurovat, jinak je to porovnávání jablek s hruškama. TV pořad vs. Roadlook je něco jiného. Mě uchvátily ty záběry auta. Jak se navzájem předjíždějí a točí kolem sebe. Nádhera :yes:
To se srovnávat nedá, to je jasné, ale ta kameraaaaa...ta se snad i srovnávat dá 😊 Když to pustíš bez loga, určitě někoho nachytáš 😊...Takže poklona pro kameru!
Chtěl bych se zeptat o jak moc se PORSCHE změnilo po přestavbě za 600 000,- Kč. O kolik setin sekundy ze zrychleni z 0 na 100, Spotřeba na 100KM. ? Je mi jasné že se změnily jízdní vlastnosti, ale opravdu bych rád věděl jestli je dobré investovat 600 000 kvůli cca 2 sekund zrychlení z 0 na 100
Enthusiastic.driver
Myslim, ze 2s urcite ne.. prida to jednu 2 desetinky >😁
davy
Majitel neinvestoval kvuli zrychleni z 0-100, ale zejmena kvuli pruznemu zrychleni. Sprint by s tim nikdy nejel (coz zejmena kvuli spojce chapu). To auto ma jeste nekolik zde nepopsanych uprav, vsechny s cilem snizit NEODPRUZENOU hmotnost. Proto ta specialni kola. Navic tam jsou extremni keramicke brzdy. A to ne kvuli brzdnemu ucinku, ktery ma Prsche u modelu GT3 RS skvele jiz "v serii", ale prave kvuli te neodpruzene hmotnosti.
Vaše recenze by jste měli poslat do čt1 ať ví jak se dá v českých podmínkách udělat dobrá motorecenze a ne veřejnoprávní nuda
:yes:
Enthusiastic.driver
Safra ten zvuk... ten krasny skyt pri prerazovani... ta jistota mezi kuzely... kam se hrabe sex >😁
Jeden z nejlepsich dilu roadlooku, vyborna prace !! Az na Fabii, ktera se mi moc nelibila, mate narust kvality stejne linearni jako vykon v 911 GT3 RS 😉 Bravo redakci a bravo majiteli, ktery se odhodlal k zapujceni :yes: :yes: :yes:
tak toto je už Auto z veľkým A!!! 😉Tentoraz sa redakcia pochlapila :yes:
Nadšený výraz ve tváří, přeřvávání motoru, tlemení do kamery....jako bych viděl Tiffa 😊
uz jenom to ridicksy umeni a narazky na Jeremyho a je to celej on >😁
haha, to je fakt...jen me zarazilo " 400koni z neho nedela dravce..." a v dalsi vete "400 koni dela s autem divy"...neni to nahodou trochu v rozporu??
Teda,nádhera!Dokonalá vsuvka s parametry motoru mě více než potěšila,Porsche RS je krásný vůz a lepší reportáž jsem o něm ještě neviděl...
este pridat nitro a ides 😊
nitrem si si to tak maximalne zprasil.....
No musela to byt parada. Pred 2 tyzdnami som jazdil asi 20 minut s 911 Turbo a to bola parada...
Trochu civilnejsia, automat / tiptronic a brutal vykon a jazdne vlastnosti... Neviem, ci nieco lepsie este skusim...
Onyx
BRAVO, BRAVO! Auto.cz rulez! Zase jste se vytahli! Blahopreju Vam i stastnemu majiteli tohoto skvostu. Budu se tesit na 997 GT3 RS. Snad se mi nekdy postesti se v tom svezt stejne jako vam. At je takovych RLmini co nejvic. :yes:
Cim se vytahli? Udelali absolutne impotentni recenzi...bohuzel zapomneli, ze maji v testu Porsche a ne Skodu. Test znamena, ze se maji veci testovat...je sice pekne, ze tu mame video a spoustu prace s nim, ale co se potencialni zajemce dozvedel o aute - jak jezdi? Tyto testy by meli delat zkuseni ridici a zkouset auto na limitu...tohle je siditko a ne recenze porsche.
Tohle může napsat jenom člověk, který vůbec neví o čem je řeč. Těžko se dalo čekat, že budou jezdit s autem tak, jak jezdili onehdá v autosalonu na Primě - tři kola na dráze na letišti a gumy byly v tahu, či Audina v hnoji... Majitel auta je sice finančně za vodou, ale pochybuju, že by si nechal svého "mazlíka" zničit jenom kvůli tomu, že tobě tohle video přišlo málo akční.
staňa
To je zvuk-přímo božský. No je to Porshe.
vlastne po prve jsem si pustil vas RL a musim rict ze jsem prekvapen. a to mile. kamera, strih, barvy, setting je ala TG. coz ve vasich podminkach je fajn. kouknu na ostatni dily. pro rejpaly, netvrdim ze je to srovnatelne s TG, ale ten styl se tomu blizi. a to je fajn.
ne, opravdu to není srovnatelné - hoši z TG jsou vtipní, tady je to "vtipkování" již tradičně zoufalé, už by e na to měli vykašlat - fakt jim to nejde :no😒br />
zbytek je HODNĚ dobrej :yes:
Z pasáže "A teď si předvedeme motor..." mi šel mráz po zádech. Super zvuk! Opravdu by mě zajímalo, jak to auto voní! 😄
je to hustá kára... :yes: :-!
schanim vyjetej benzin
;-\