Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Škoda Kodiaq RS má první cenu. Za tolik byste si vybrali i u prémie
25 komentářů
3_diamanty
Kodiaq je podareny kusok spolu so superbom.... takze do istej miery si ich cenu mozu "korigovat" .. a aj tak sa to preda v pohode... skuste ale za takuto cenu predat nejakeho nabuchaneho citrona... skoda jede
@3_diamanty
Tak mne kodiaq 2 príde vyslovene škaredý.
Ako koncern zatiaľ môže predávať, lebo má celkom rozumnú techniku (okrem HEV).
Ale inak má silný benzín, naftu stvorkolku, plug-in, elektro zadnokolku, elektro stvorkolku.
A čo má citrón? Zdochnuty mildhybrid, zastaraly plug-in a nezmyselnu elektro-prednokolku s pomalým nabíjaním.
Bez 4x4, bez HEV... tam sa snáď za draho predať nedá...
Tak mne kodiaq 2 príde vyslovene škaredý.
Ako koncern zatiaľ môže predávať, lebo má celkom rozumnú techniku (okrem HEV).
Ale inak má silný benzín, naftu stvorkolku, plug-in, elektro zadnokolku, elektro stvorkolku.
A čo má citrón? Zdochnuty mildhybrid, zastaraly plug-in a nezmyselnu elektro-prednokolku s pomalým nabíjaním.
Bez 4x4, bez HEV... tam sa snáď za draho predať nedá...
@3_diamanty No čo ti ja viem? Aj nový Kodiaq, a nový Superb vyzerali lepšie na promo fotkách ako naživo. Predchádzajúca generácia u oboch mala niečo designovo do seba, toto je proste také nijaké, ako ty rád píšeš o Mercedese ako ocmúľaný cukrík, bez nápadu, bez inovácie, bez ničoho naviac oproti konkurencii.
milous
Palubovka je hrozná škoda peňes
@milous
Naživo to není špatné. Až na volant, ten je děsnej. Jak vyváženej z nějakého čínského BYD.
Naživo to není špatné. Až na volant, ten je děsnej. Jak vyváženej z nějakého čínského BYD.
Robert Hlavaty
Prostě SUV nesmysl se silnějším motorem. Inu pro někoho to má neodolatelné kouzlo, než jezdit klasickým sedanem, liftbackem, hatchbackem nebo kombi... Proti gustu žádný dišputát... Pokud to auto někdo kupuje a ignoruje fakta ve srovnání s výše uvedenými karoseriemi vozů (tedy vyšší hmotnosti, horší aerodynamika a tedy vyšší spotřeba nižší Vmax a delší zrychlení, horší bezpečnost při nehodě, delší brzdná dráha atd ve srovnání se stejnou motorizací. ), tak ať si klidně tu krabici koupí.... Od toho máme každý stále naštěstí na výběr a díky bohu za to....
@Robert Hlavaty
Já v SUV skončil, protoze v těch tebou zmíněných není dostatek místa pro 3 děti vzadu. Taky bych bral radši kombi nebo i lift, ale nejsou použitelné.
Já v SUV skončil, protoze v těch tebou zmíněných není dostatek místa pro 3 děti vzadu. Taky bych bral radši kombi nebo i lift, ale nejsou použitelné.
Emel
Superb Selection 1.5TSI je u nás za 935, v Německu za 42.170€, což odpovídá 1.060... takže 125t nad českou cenou. Výbavu jsem nesrovnával, dost možná tam v Německu je něco navíc.
Asi by se pohledem na další ceny dalo odhadnout, kolik bude česká cena... já osobně tipuju něco kolem 1,4M.
(u Superbu je stejná cena za TSI 195 a TDI 142, to TSI ale není RS... 142kW TDI Kodiaq stojí 1,29 Sportline a 1,415 Exclusive Selection).
Asi by se pohledem na další ceny dalo odhadnout, kolik bude česká cena... já osobně tipuju něco kolem 1,4M.
(u Superbu je stejná cena za TSI 195 a TDI 142, to TSI ale není RS... 142kW TDI Kodiaq stojí 1,29 Sportline a 1,415 Exclusive Selection).
Barry Lyndon
RS v červené barvě je jediná možná volba, kdy jinak magahnusný Kodiaq 2 vypadá jakž takž přijatelně...
Tak už se to otočilo, spalováky jsou dražší než EV.
Za 1. Plyn u elektromobilů neexistuje.
Za 2. EV sice vystřelí, ale ne na dlouho (-:
Za 3. Když řeknu bod A, musím říct i B. EV jsou dotovány ze spalováku, a tak jsou spalováky dražší oproti dotovaným EVčkám (-:
Mikesus, DonVito a další elektrofanatici prosím nereagovat, nemám čas tady rozebírat diskuze (-:
EV není dotovano spalovaky. Možná jejich vývoj, nikoliv výroba. Ale to bylo vždy, že vývoj se platil současnými modely.
Reagovat nebudu až nebudeš psát nesmysly.
Tady nejde o rychlost, ale o zrychlení a reakce. Jak správně píšete, maximální rychlost u nas se opravdu nevyužije u prakticky žádného auta. Ale ta okamžitá reakce, lepsi dynamika, ta se použije denně. Při nájezdu z vedlejší, při připojování na dalnici, při rozjezdu
s autem s vykonovou rezervou se jezdi s mnohem vetsi pohodou a je vetsi sance, ze motor dyl vydrz, kdyz ho nemusis zdimat do posledniho dechu
spousta lidi na dalnici najizdi tak, ze to z pripojovaku strihne hned do pravyho pruhu. kdyz jedes za nim (pripojovakem) a mas trochu toho vykonu navic, tak staci jen lehce seslapnout plyn a pripojovakem ho podjedes zprava ...
to je pak nekdy blikani a troubeni
Vtip to není. Co zkusit ty reakce dsg proti ev? Jste asi neměl možnost si ještě vyzkouset rozdíly, co?Doporučuji před vydáváním svých domněnek za fakta to zkusit. Netvrdím, že 195kw je málo, ale oproti ev 195kw na reakce je to dramatický rozdil.
To ze ostatní se nejsou schopni rozjet, o to víc se hodí ty rychlejší reakce u EV.
Jojo, tech predjeti v připojováku co mám za sebou, až by člověk brečel. Tolik neschopných točvolantů, co to pošlou hned do pravého bez rozjetí je fakt zoufalé. A pak druhý extrém, kdyz v tom připojováku jedou bez zrychlování až do konce a pak zastaví, to je taky na pár facek.
Komické je nepochopenie podstaty. nejde o to, čo je výkonnejšie, rýchlejšie alebo hbitejšie, ide o cenu, za auto daných parametrov ju proste Škoda nasadila príliš vysoko.