Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
MarekAbsolon
0
Pro puberťáka jsou rodiče největší sebranka, protože stará zaprděná generace, úplně hloupá. Kromě Mikesuse a několika dalších z toho ten puberťák většinou vyroste.
Allo
Jj takoví ti dědáci, já jsem nikdy neboural a to řídím 50 let,ale vjíždí na připojováku hned na začátku ve 40tce tam kde se jezdí 90...
Přednost zprava na parkovišti nezná, mimo obec jede 70-80 a drží se prostředních pruhů...
Je vyznavačem manuální převodovky ale rozjezdy na rovince před kauflandem vypadají následovně: spojka do půlky a plný plyn 7000 otáček pak to pěkně připéct a dát dvojku přes zuby 😁
Neumí parkovat a sem tam ještě jezdí posilnění panáčkem...
Ale nikdy neboural a řídí 50 let tak je to Pan Řidič...
Přednost zprava na parkovišti nezná, mimo obec jede 70-80 a drží se prostředních pruhů...
Je vyznavačem manuální převodovky ale rozjezdy na rovince před kauflandem vypadají následovně: spojka do půlky a plný plyn 7000 otáček pak to pěkně připéct a dát dvojku přes zuby 😁
Neumí parkovat a sem tam ještě jezdí posilnění panáčkem...
Ale nikdy neboural a řídí 50 let tak je to Pan Řidič...
@Allo
A co máte proti alkoholu za volantem ? Ve všech vyspělých demokratických zemích je 0,5 - 0,8 OK. Jen u nás v postkomunistické zemi je to 0.
A co máte proti alkoholu za volantem ? Ve všech vyspělých demokratických zemích je 0,5 - 0,8 OK. Jen u nás v postkomunistické zemi je to 0.
Lord Owl
Já bych tu studii použil na přijetí rezoluce v europarlamentu. Drazí Eurosoudruzi, nebudeme vnucovat různé asistenty a krabičky přes výrobce aut spotřebitelům. Studie říká že jim nemají bezmezně věřit a pokud je mít nebudou, zdokonalí si řidičské schopnosti. Jako první se navrhuje zákaz vnucování těchto prvků😒br />
- start stop -
- placatý displej -
- asistent jízdních pruhů -
- asistent čtení dopravních značek -
- placatý displej -
- asistent jízdních pruhů -
- asistent čtení dopravních značek -
ericn
Bože, co to je za článek? Zase sebemrkačství? Pane Volšický, kde jste tuhle sra*ku vyhrabal? Jako nechápu…