Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejnovější mercedes třídy E přijíždí jako taxi. Slavná barva je za příplatek

9 komentářů

Barry Lyndon
Taxi, co smrdí dotovanou naftou? Nespletli si století? :-)
praptak
@Barry Lyndon Vždy mě potěší, když vidím benzínové taxi. 😃
adamzprahy
@Barry Lyndon taxíky jezdím hodně u nás i v západní evropě a teda díky bohu za všechny taxikáře co pořád drží E-class. U nás Uber Black v 99% Superby (krátké sedáky a mlátící podvozek - komfort se k E-class nepřibližuje), občas aspoň Lexus ES, jinak Ečka úplně zmizela.

Ale na západě musím říct po snad desítkách jízd v Tesla 3, S , X a jiných BEV nebo hybridech (vyjma Lexusu), tak se na E-class nic nechytá. Sice je v něm méně místa na nohy, ale ono zase je to tím že má dlouhé sedáky a celkový komfort je prostě super.
stopel
@adamzprahy Ecko mláti cele
adamzprahy
@stopel v porovnání s S-class možná, jinak nesmysl. Pokud se teda bavíme o poslední + nové generaci. Veterány do diskuze tahat nemusíme :D
fOE
@adamzprahy videl jsem testy kde Ecku namerili min vybraci a nizsi dB nez S Klasse, o malo, ale prece. A po svezeni s E se tomu nedivim, pokud nejde o nejaky patecni kus pak to auto v tichu vynika, ne naopak.
fOE
@adamzprahy mlatici podvozek u supu, to byla bolest trojky, nebo to "umi" i aktualni generace?
Freddka
@fOE ja jsem vlastnil Ecko 4 roky 130 tisic km a vzadu neni moc mista na nohy, ale to tak vypada hlavne kvuli delaimu sedaku, sedi se tam totiz velmi dobre a nepripadas si nejak utiskovanej. A nemlati tam nic, nebudte blazni, to je Ecko.

Obcas me vezli v Superbu a tam je mista mnohem vic, sedadla slusny a ticho neni Mercedes ale je to dobry. Mlaceni od podvozku zadny, Superb je uplne dobry auto jako taxi.

Tesla 3/Y je jako taxi prusvih kvuli klikam dveri
Ja Prvni 123
Tuhle me vezl taxik... Mercedes, ale tridy B.

Hruza a des.
1203...

Ecko je proste jedinej normalni taxik.
V Anglii jezdily i Mondea, a ty mi teda taky nevadily.