Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Bosch: dodáme hybridní techniku pro Porsche, Audi a VW

16 komentářů

kdyby vw hybrid vyrabel tak si ho koupim
Myslim si, ze BOSCH nebude mit tak levné hybridni systémy aby mohli konkurovat 10ti lete zkusenosti s provozem hybridu od TOYOTY + LEXUSu. Je zarazejci, ze BMW nedavno prohlasilo, dokud budou schopni vyrabet moroty o stejnem vykonu a spotrebe jak hybridy tak do hybridu nepujdou.
Vždyť hybrid je složitější, při výrobě a recyklaci spotřebuje více energií. Dokázáno. Zkuste sledovat třeba Top Gear. Hybrid je fajn myšlenka, ale zatím spíš póza bohatších a aktivistů "za každou cenu"
Dalsi co uveril hratkam ropne lobby.
Další co uvěřil ekologické lobby ? Opravdu je jedna plus jedna dvě ? Když to tisíckrát tisíckrát zopakuju, nebude to už méně, nebo to jen matematická lobby tají ?
porovnej spotrebu, prius zere prumerne 5litru, napr. laguna 4,5 a to je mnohem vetsi auto. Daleko sporivejsi je napr. plyn
Další co uvěřil marketingu Toyoty
A jaké má výhody hybrid pro běžného spotřebitele? Vůbec žádné, je to především moda. Nápad třeba dobrej, ale zatim nic pro život. Zatim.
Tak se hoď nějáký fakta, proč je výroba hybridních pohonů energeticky náročnější než výroba třeb dieselu. Nevěřím, dokud neuvidím argumenty. Podle mě, v kapitalistickým systému se energetická náročnost projeví v nákladech, tzn. ceně. A pokud to bude moc drahý, tak to se to nebude kupovat. Ale prodej hybridů roste. Myslíš že ho dotují? Já nevím....zkusme se bavit o faktech, ne o ideologii
ttp😐/clubs.ccsu.edu /recorder/editorial /editorial_item.asp? NewsID=188 smaz mezery
prius byl prvni roky urcite dotovany co toyota sef i neprimo priznal, dneska uz asi neni ale jedna se tu spis o prestizni vyrobek, corolla (pro auto) urcite vydela vic jak prius. Jinac prvni seriovy hybrid - audi duo stal v roce 1996 60 tisic dm, prodalo se jen okolo 100kusu a vyroba byla pozastavena.
Mariho kolaps >😁 >😁
>😁 >😒] :yes: 😉 Slepá ulička >😁
>😁 :yes:
No vzhleldem k tomu ze bosch neni kvalitou nic moc tak jsem zvedavy co tam vymysli, např takove vahy vzduchu od Bosche v motorech TDI VW DTI Opel, vstrikovaci ventily a cerpdla paliva v peugeotu zadna slava :no:
Go, go, Germany