Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Skoro 250.000 km za 250.000 Kč. Tahle nabídka je do nebe volající

14 komentářů

Zetti
6valcova atmosfera pres jeho nizkou hmotnost na dnesni pomery neni nejake extra svezeni, ale tenhle kousek je zajimavy tim, ze ma jen jednoho majitele, zda se ze je pravidelne malo jezdeny a svuj dil hodnoty dava i puvodni okresni SPZ.
Auto je moc zajimave, zajimavejsi, nez hadr na vyvareni, nakonec jeho cena je mene nez polovina me cenove ztraty za dva roky na elektroaute.
Auto je pristi rok veteran s malym PR a v pripade aplikace zelenych cisel zdarma dalnici a volny vjezd do emisnich zon
Cena youngtimera se musi brat komplexne, ne jen sucha cisla. Pro mne zajimavy neni, ja jsem na osmivalcove mercedesy, ale kdybych mel plac v garazi, kdo vi....
Kvalitar
@Zetti nesuhlasim, ze to auto nie je zaujimave na zvezenie. Brat ma takuto Maximu len v lepsom stave a uplnej vybave. A ma ju v excelentnom stave. A dokonca s manialnou prevodovkou. A to auto je naozaj zabavne a zive zvezenie. V8 Mercedes s automatom 4-5 stupnovym je zasa nieco ine, urcite nie sportove zvezenie samozrejme. Maxima je nedocenene a davno prachom zapadnute auto, co je skoda samozrejme.
Zetti
@Kvalitar neprovokuj, nebo tam pro nej zajedu, uz takhle mi vrta hlavou. Jako ulozenka parada.

Já zase nesouhlasím s tim Mercedesem. Sportovni 2D kupe, 8valcu, motor 4,2, 160kw na 1600 kilo. Sice ma za chvili 40 let, ale od te doby mercedes lepsi nevyrobil. Taky v top stavu, 1. Majitel, 147000km.
Kvalitar
@Zetti som rad, ze je tu niekto normalny a ma zaujem aj o taketo starsie ulozenky ako si ich nazval. Brat ma Nissany tri a ta Maxima je z nich najlepsi cukrik. Otec mal kedysi Primeru GT 150konovu a to bola skvela raketa. Neskutocne dobre auto pre aktivneho vodica. Mal este potom Accord Type R 2.4 ale s automatom a to bola nuda...proti Primere GT. Vecna skoda, ze tieto auta uplne vymizli z trhu a dnes si mame kupovat uz len nejake elektrokrapy...Mercedes mam rad ale skor nieco ako 190 Evo 2 Cosworth s 200 konovym 4valcom. Tu miloval aj Niki Lauda😍.
Stejsn
Každá věc má takovou cenu, za kterou jí někdo koupí. Pokud se za svou cenu neprodá, cena se snižuje. Ovšem je pravda, že u spousty věcí v inzerci jsem viděl naprosto absurdní ceny, které nejen že neklesají a jsou v inzerátech třeba roky, ale někdy se dokonce zvyšují. To mi pak příjde, že důvodem je to, že to prodejce nechce prodat, ale jen se pochlubit. Zajímavé je, že je to většinou na inzertních serverech, kde se neplatí za opětovné vystavení. Zdaleka se netýká jen aut.
MB1975
Toto auto mam v rodine a nic kvalitnejsiho jsem nikdy nemel a to uz jsem mel desítky aut. Rocnik 96, najeto 450 tis bez sebemensi zavady. Nic. Jen servis a par zarovek.original baterka vydrzela 15 let.. MotorV6 je motorarsky klenot..
Man Ký
@MB1975 Kamarád prodal asi tři, svého času tedy, vždycky stejný scénář, do týdne volal Syřan a odvezl si ji do své vlasti, kde jak říkal, jiné automobily prakticky nemají šanci vydržet, tam má tohle auto neuvěřitelnou pověst.
Th0r
Kdyz to nekdo da. Ale pochybuju. Nikdo to nechtel ani jako novy. Je to srot. Nechapu zalibu Cechu plnit porad parkoviste popelnicema. 2/3 aut bych nechal vyvlastnit a nahazet do vysoky pece. Jen to zabira misto a ze silnic zmizej smradlavy socky, ktery maj v hlave tak malo, ze nevyprodukuj vic nez na 20 let starou, smradlavou popelnici. Jak asi vypada, kdyz ridej.
Zetti
@Th0r jsi neuveritelne hloupy a arogantni clovek. Bez lidi co jezdi v tech starych autech bys chcipl hladem a špínou . Ve sve stupidite jsi tak hluboko ze ti to nikdy nedojde
Don Seladon
@Th0r všechna auta snad ne. Pokud by šlo o jedničkový Octavie v naftě, tak ale klidně. Těch by škoda nebyla.
Man Ký
@Th0r právě že, truhlíku, to žádný šrot není, je to neuvěřitelně odolné auto, na středním východě velmi oblíbené právě pro tuto vlastnost.
Maxmilian_Von_Mondeo
Tahle Maxima QX byla jen s šestiválcem. Ať už šlo o třílitr, nebo dvoulitr, vždy to byl šestihrnek. Podle mě je zbytečné v článku několikrát zdůrazňovat šestiválec.
Ono už to vypadá, že proti tomuto redaktorovi něco mám ........ ale nemám. Reaguji tak jen proto, že neumí napsat pořádný článek. Jeho články spíš obtěžují, než informují.
Ja Prvni 123
Nechapu ten udiv.

Jestli muze flekata 120 stat 80 tisic, tak proc by nemela stat pekna Maxima 250 tisic?

Jde jen o to, az ji nekdo bude chtit.
Pak se ozve, prijede podivat... a pomerne pravdepodobne i koupi o dost levneji.

Tohle proste neni "auto za 20", na dojezdeni po polnackach.

Ja tomu rozumim.
johny555
Mám v garáži 30 let staré kolo, naprosto spolehlivé, nic nežere, levný servis, prodám za 500.000.