Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
17. Tesla
22. Rivian
Jak je to sakra možné, hujeříčci, co? 🤣🤣🤣Vždyť elektromobil je mnohem jednodušší, spolehlivější... 🤣🤣🤣
22. Rivian
Jak je to sakra možné, hujeříčci, co? 🤣🤣🤣Vždyť elektromobil je mnohem jednodušší, spolehlivější... 🤣🤣🤣
Helle2
Měl jsem dvě Toyoty Yaris 1,3. U toho prvního ( toho mi ukradli v Římě) ( samozřejmě nepočítám servisní úkony, které u všech svým aut striktně dodržuji ) jsem při 115 000 km musel měnit 2 x žárovku a toho druhého jsem při 85 000 km dával protiúčtem za větší auto jsem nemusel měnit NIC.
Ty třináctky ale některé taky měly problémy, záleží na motorizaci, 68kw byla uplně bezproblémová (měli jsme ji 2 roky jako ojetinu, za ty peníze skvělé auto), ale 74kw pry občas zlobila@Helle2
Frfla
Rivian,to je ta značka, s kterou se teď spřáhl VW, aby ho vytáhl technologicky a softwarově ze šlamastiky? No, to je teda terno. Další chyba vw managementu, kterou v budoucnu odnesou další zaměstnanci a akcionáři.
@Frfla Ano, teď bude VW používat jejich kvalitu + kvalitu VW. Takže VW bude tak na 20. místě 😁
KANKUNEN
Mikesusi, jsi chudák, Audi první prémie, VW první evropský mainstream. To je tak, když ti řídí hlavu antiVW buňka.
@KANKUNEN
Lexus a acura je co dle tebe? A zbytek evropskeho mainstreamu prakticky ani nemá dostatečně velký statistický vzorek, aby se to dalo hodnotit. I kia je na milove kroky nad VW. Prostě evropske automobilky nejsou krom premie už moc konkurenceschopné. Plýtvání penězi ve slepých uličkách jim šlo 30 let, teď na to doplácí.
Lexus a acura je co dle tebe? A zbytek evropskeho mainstreamu prakticky ani nemá dostatečně velký statistický vzorek, aby se to dalo hodnotit. I kia je na milove kroky nad VW. Prostě evropske automobilky nejsou krom premie už moc konkurenceschopné. Plýtvání penězi ve slepých uličkách jim šlo 30 let, teď na to doplácí.
Mokrous
To, že Subaru je nejspolehlivější značka aut mi bohatě stačí k tomu, abych spolehlivě určil, že tato statistika je zcela k hownu.
@Mokrous
Tak v tom sa docela mýliš, máš snáď Subaru a je poruchové? Keď to vezmem v globále, prvé tri miesta obsadila Toyota, Lexus je jej luxusná divízia a Subaru už roky funguje pod krídlami Toyoty.
Tak v tom sa docela mýliš, máš snáď Subaru a je poruchové? Keď to vezmem v globále, prvé tri miesta obsadila Toyota, Lexus je jej luxusná divízia a Subaru už roky funguje pod krídlami Toyoty.
johny555
Tomu bych i věřil, spíš než pochybným německým statistikám. Japonci, pak Korejci, pak ostatní šrot. U Tesly kazí problémy se staršími modely, novější jdou kvalitativně výrazně nahoru.
Kvalita výroby ti nic neříká asi. To s epak nema smysl bavit o lícování, upevnění atd.
Aha, takže jen trollíš a patříš mezi ty nesmyslné obhájce VW a jen se snažíš převést téma někam jinam. Ale jinak odpověď, ne Tesla nemá, a pořád je na tom stejně jako VW.
On je ještě tak hloupý, že na to začne poukazovat... 🤣🤣🤣 tady měl mlčet a dělat že neexistuje...😁
Spis tyneumis cist. Nevyzdvihuju teslu. Naopak ji kritizuju, ale objektivně je na tom stejně jako VW, který ty velebíš a vynášíš ten krám do nebes a přitom je stejne nekvalitní jako Tesla.
No, opět jsi prokázal vlastní naprostou tupost když to napíšu decentně.
VW vyrábí a prodává převážně spalovací auta. A přesto jsou ty hrozně nespolehlivé a složité spalovací auta i od VW na stejném místě jako úžasná Tesla vyrábějící ty jednoduché a spolehlivé BEV, které navíc všecko vyřeší online updatem, že..
🤣🤣🤣
Však píšu, že Tesla je kvalitou jendp z nejhorších aut. Spalovaci auta vyrábí i ostatní a jsou na tom 2x lepe nez tahle parodie na kvalitní auto zvaná VW.
ale nech toho, vw dela vsecko spravne, dsg neskube, mqb plavne zehli nerovnosti, tdi neduni a pokud je nekde nejakej malej preslapek tak to jenom a pouze kvuli eu!
Přesně tak. VW je naprosto dokonalý a dsg řadí plynuleji než elektromobily s jedním převodem.
Ta je lepší než DSG, DSG strašně ty motory podtáčí, což je velmi špatné... Takže pokud je možno, DSG nejlepé řadit v man. režimu.