Testy
Bude to chtít více Číny. Díky hujerské ideologii EU podporujeme Čínské BEV a čínský průmysl.
@rohYpnol Cinske panely, baterky, vrtulky....
Tomas Prochazka
Příspěvek podléhá schvalování.
Vážně někdo čeká, že si koupím letos podprdu a kalhotky?
Nebo proč musím den co den čumět pořád na reklamu na spodní prádlo pro ženy??? To je fakt psycho. Pořád někomu vysvětlovat, že jsem tady na autech a nechodím očumovat spoďáry.
Nebo proč musím den co den čumět pořád na reklamu na spodní prádlo pro ženy??? To je fakt psycho. Pořád někomu vysvětlovat, že jsem tady na autech a nechodím očumovat spoďáry.
@Mokrous
Reklama se ti ukazuje ne podle toho kde aktuálně jsi, ale podle toho co běžně prohlížíš.
Reklama se ti ukazuje ne podle toho kde aktuálně jsi, ale podle toho co běžně prohlížíš.
@Mikesus Na tvoje moudra jsem čekal, blbe.
To abych si zašel na vyšetření, když trpím bludy, že sleduju politiku, automotive, IT, audio-video, zdravovědu, zvířata, či potraviny a přitom trávím svůj čas na lindexu a temu...
Ty seš fakt prototyp obecního trotla.
To abych si zašel na vyšetření, když trpím bludy, že sleduju politiku, automotive, IT, audio-video, zdravovědu, zvířata, či potraviny a přitom trávím svůj čas na lindexu a temu...
Ty seš fakt prototyp obecního trotla.
MG - 4
Citroen - 2
Fiat - 1
Aj to uz cosi napoveda o tom kam mnohe europske znacky v tejto dekade padli a padaju... ale vo vacsine z nich si za to mozu sami... ked raz niekto ignoruje auta ako punto ci brav👋brava tak sa niet comu cudovat