Novinky
Xonik
U D4 to není jenom o neobvyklé četnosti úseků, ale především o proměnlivém značení, kdy je riziko aby se z toho nestalo to samé co na D0 u Jesenice - kde úseky spadají pod Říčany, vyhlášeným to městě, které si ze šikany řidičů udělalo byznys v destítkách mil Kč.
Pointa je totiž v tom, že u proměnlivého značení se nachytá i ten co jezdí pomalu - u Jesenice typicky když náhle jen tak na chvilku shodí ze 130 rychlost na 80, a za pár desítek minut denně jsou tam tisíce přestupků s překročením 40+ a pokuty se Říčanům sypou..
Pointa je totiž v tom, že u proměnlivého značení se nachytá i ten co jezdí pomalu - u Jesenice typicky když náhle jen tak na chvilku shodí ze 130 rychlost na 80, a za pár desítek minut denně jsou tam tisíce přestupků s překročením 40+ a pokuty se Říčanům sypou..
Miorolo
@Man Ký Pokud předjíždíš, tak je to v pořádku. Pokud tam jen překážíš, tak už zůstává jen doufat, že to začnou častěji a výrazněji pokutovat, ať se ti zklidní hormony.
Mikesus
@Miorolo
Občas to asi dělají, pro své PR a dají to do zpráv. Ale jinak souhlas, kdyz by to hlídali denně, vydělají vic nez zareaguje rychlost. Ale to víš, je to vic práce.
Občas to asi dělají, pro své PR a dají to do zpráv. Ale jinak souhlas, kdyz by to hlídali denně, vydělají vic nez zareaguje rychlost. Ale to víš, je to vic práce.
Man Ký
@johny555 V podstatě jo, měřící auto na dálnici jsem nepotkal ani nepamatuju. Některé úseky, jako třeba na Zlín klidně šviháš 180. Jen tě nesmí chytit no😊
Man Ký
@Miorolo a od pondělí do pátku, kolik těch kamiónů na dálnici jezdí? asi tak každých 30 sekund potkáš jeden...
johny555
130ka je reálně jen formální záležitost. Po Česku se po dálnici dá reálně trvale jet 150 bez postihu.
Ringhofer
V diskuzi nahoře jsem zaznamenal 100% relevantních reakcí. Kdy si tuto diskuzi přečte náčelník dopravní policie? Posílám mu odkaz na jeho e-mail.
Man Ký
@Miorolo jsem dement co jezdí ve středním pruhu. odmítám předjíždět dvacetkrát za minutu kamión. těch úseků s třemi pruhy je u nás ale asi tak dvacet km...
Místo toho aby se siml zaměřil na přetížené Kamcaky, agresivni arogantní hovada za volantem, či na individua s 50 zákazy řízení.