Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zemřel Osamu Suzuki, automobilce přinesl její největší výhodu

8 komentářů

traveldrive
@3_diamanty
Už by si ten svoj detinský spôsob písania (útržky myšlienok oddelených tromi bodkami) mohol opustiť. Diskusne si dosť slolídne dorástol, teraz by to chcelo aj prejav hodný inteligentného človeka. S normálnymi vetami, s veľkými písmenami, čiarkami aj interpunkciami. 😉 Nový rok je na to dobrou príležitosťou, čo povieš?

Na Suzuki mi vadia iba ceny, jednoduchšie a spoľahlivé autá, to mi vždy značka Suzuki evokovala, takže ani staršia Vitara mi rozhodne nevadí a vedel by som si ju v garáži predstaviť - ale za cenu povedzme o 10% nižšiu.
traveldrive
@3_diamanty
Swift, S-Cross ak Vitara sú fajn autíčka, aj keď to nie je žiadny posledný výkrik techniky. Preznačkovanými Toyotami, ktoré Suzuki predáva drahšia ako samotná Toyota, sa vyháňa aj sama.
3_diamanty
Suzuki je mi jedna z najsympatickejsich znaciek a uz neraz som pisal ze kebyze swift je o chlp vacsi kufrom aj razvorom tak ho urcite vyskusam ... o vitare som tu tiez popisal chvalospevov na 3 strany az kym neprisiel jej posledny ( pre zakaznika drtivy ) facelift ... no dnes uz je vitara defakto aj predrazene a uz kusok aj zastarale auticko... takisto S cross uz dosluhuje... ale stale mam suzuki rad ... a diky bohu aj za toho noveho swifta ( hoc uz kusok osekaneho ) ... na dnesnu dobu ale stale este fajn ze nadalej tu mame niekoho kto stale ponuka aj jednoduche male auta ... nuz uvidime co bude so suzuki v eu dalej... pride mi ze aj jemu uz europa prestava vonat ale tak nam treba... sami si vsetkych vyzenieme kvoli tej nasej nezmyselnej eko auto politike ...
pradeda777
Hlavním viníkem problémů automobilového průmyslu po celém světě jsou politici, kteří podlehli ideologii dobře organizovaných a financovaných ekoteroristů. Ano, i Suzuki na to doplatilo.... 😒 Jediní kdo z těchto problémů těží jsou Číňané....takže...kdo asi ty ekoteroristy financoval??? https😐/www.databazeknih.cz/…etovy-rad-425747
3_diamanty
@traveldrive
Ano su to fajn auta suhlasim aj ked aj oni raz zostarnu ... krstny z PO ma ani nie 2 rocnu vitaru ( uz tu hybridnu ) a chvali si ju... ze jazdi za 5 litrov a bla bla... predtym mali staru sx4ku s 1,5kou ... ma suzuki rad ale priznavam ze ked som si nedavno v lete tu jeho vitaru omrkol tak s cistym svedomim mozem napisat ze namakana scala za rovnake peniaze ( jeho vitara stala 24 ) bude takmer vo vsetkom o level inde a tiez je to pritom jednoduche auto... ale ok... oni su suzukaci... chapem to... ja som zase koncernak.. bracha ma zase uz druheho lancera... bratranec po merive ( tu s proti sebe sa otvarajucimi dvermi ) ma zase 1,5 rocneho grandlanda uz po facelifte ..kazdy mame svoje "oblubene teritorium" v ktorom "lovime" cena necena ... novinka nenovinka... pozname to... navyse ako sa vravi.. srdcu nerozkazes... aj to plati u mnohych aj u autach ... ja zase tiez niektore znacky mozem a niektore vyslovene nemusim .. nech su akolvek super... ono nech si kazdy kupi co mu vyhovuje.. suzuki fandim nadalej ale tu dnesnu vitaru aj v zaklade za tie prachy by som uz "nedal" ... a to nie som fakt narocny ...
kruskar
Líbí se mi filozofie značky v tom smyslu, že co nemusí v autě být, ať tam není. Výsledkem jsou malá, technicky ne moc komplikovaná auta, která díky té jednoduchosti dobře a dlouho slouží. Měl jsem minulého Ignise, pak Grand Vitaru, pak jsem si chtěl koupit Jimnyho, ale euroblbečkové ho zařízli, tak jsem už nic nevymýšlel a koupil radši další, ale zachovalou Grand Vitaru. I kluci, kteří mi ji servisují říkají, že je to technicky nejpovedenější auťák své doby, jehož obdoba dnes na trhu vůbec není. Tak ho budu držet dokud to půjde.
scandy
Presne tak ako koncerny skoda,seat-rovnake motory platformy prevodovky atd.atd.preznackovany vw to sa potom lahko sklada auto.Ale dnes je vsetko koncern,čest automobilkam co si vedia vyrobit auto sami.
pradeda777
@3_diamanty Vitara používala svého času i malý šestiválec. Moc prima svezení to bylo.... 👍