Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
pradeda777
3
Hlavním viníkem problémů automobilového průmyslu po celém světě jsou politici, kteří podlehli ideologii dobře organizovaných a financovaných ekoteroristů. Ano, i Suzuki na to doplatilo.... 😒 Jediní kdo z těchto problémů těží jsou Číňané....takže...kdo asi ty ekoteroristy financoval??? https😐/www.databazeknih.cz/…etovy-rad-425747
3_diamanty
Suzuki je mi jedna z najsympatickejsich znaciek a uz neraz som pisal ze kebyze swift je o chlp vacsi kufrom aj razvorom tak ho urcite vyskusam ... o vitare som tu tiez popisal chvalospevov na 3 strany az kym neprisiel jej posledny ( pre zakaznika drtivy ) facelift ... no dnes uz je vitara defakto aj predrazene a uz kusok aj zastarale auticko... takisto S cross uz dosluhuje... ale stale mam suzuki rad ... a diky bohu aj za toho noveho swifta ( hoc uz kusok osekaneho ) ... na dnesnu dobu ale stale este fajn ze nadalej tu mame niekoho kto stale ponuka aj jednoduche male auta ... nuz uvidime co bude so suzuki v eu dalej... pride mi ze aj jemu uz europa prestava vonat ale tak nam treba... sami si vsetkych vyzenieme kvoli tej nasej nezmyselnej eko auto politike ...
@3_diamanty
Swift, S-Cross ak Vitara sú fajn autíčka, aj keď to nie je žiadny posledný výkrik techniky. Preznačkovanými Toyotami, ktoré Suzuki predáva drahšia ako samotná Toyota, sa vyháňa aj sama.
Swift, S-Cross ak Vitara sú fajn autíčka, aj keď to nie je žiadny posledný výkrik techniky. Preznačkovanými Toyotami, ktoré Suzuki predáva drahšia ako samotná Toyota, sa vyháňa aj sama.
@traveldrive
Ano su to fajn auta suhlasim aj ked aj oni raz zostarnu ... krstny z PO ma ani nie 2 rocnu vitaru ( uz tu hybridnu ) a chvali si ju... ze jazdi za 5 litrov a bla bla... predtym mali staru sx4ku s 1,5kou ... ma suzuki rad ale priznavam ze ked som si nedavno v lete tu jeho vitaru omrkol tak s cistym svedomim mozem napisat ze namakana scala za rovnake peniaze ( jeho vitara stala 24 ) bude takmer vo vsetkom o level inde a tiez je to pritom jednoduche auto... ale ok... oni su suzukaci... chapem to... ja som zase koncernak.. bracha ma zase uz druheho lancera... bratranec po merive ( tu s proti sebe sa otvarajucimi dvermi ) ma zase 1,5 rocneho grandlanda uz po facelifte ..kazdy mame svoje "oblubene teritorium" v ktorom "lovime" cena necena ... novinka nenovinka... pozname to... navyse ako sa vravi.. srdcu nerozkazes... aj to plati u mnohych aj u autach ... ja zase tiez niektore znacky mozem a niektore vyslovene nemusim .. nech su akolvek super... ono nech si kazdy kupi co mu vyhovuje.. suzuki fandim nadalej ale tu dnesnu vitaru aj v zaklade za tie prachy by som uz "nedal" ... a to nie som fakt narocny ...
Ano su to fajn auta suhlasim aj ked aj oni raz zostarnu ... krstny z PO ma ani nie 2 rocnu vitaru ( uz tu hybridnu ) a chvali si ju... ze jazdi za 5 litrov a bla bla... predtym mali staru sx4ku s 1,5kou ... ma suzuki rad ale priznavam ze ked som si nedavno v lete tu jeho vitaru omrkol tak s cistym svedomim mozem napisat ze namakana scala za rovnake peniaze ( jeho vitara stala 24 ) bude takmer vo vsetkom o level inde a tiez je to pritom jednoduche auto... ale ok... oni su suzukaci... chapem to... ja som zase koncernak.. bracha ma zase uz druheho lancera... bratranec po merive ( tu s proti sebe sa otvarajucimi dvermi ) ma zase 1,5 rocneho grandlanda uz po facelifte ..kazdy mame svoje "oblubene teritorium" v ktorom "lovime" cena necena ... novinka nenovinka... pozname to... navyse ako sa vravi.. srdcu nerozkazes... aj to plati u mnohych aj u autach ... ja zase tiez niektore znacky mozem a niektore vyslovene nemusim .. nech su akolvek super... ono nech si kazdy kupi co mu vyhovuje.. suzuki fandim nadalej ale tu dnesnu vitaru aj v zaklade za tie prachy by som uz "nedal" ... a to nie som fakt narocny ...
@3_diamanty
Už by si ten svoj detinský spôsob písania (útržky myšlienok oddelených tromi bodkami) mohol opustiť. Diskusne si dosť slolídne dorástol, teraz by to chcelo aj prejav hodný inteligentného človeka. S normálnymi vetami, s veľkými písmenami, čiarkami aj interpunkciami. 😉 Nový rok je na to dobrou príležitosťou, čo povieš?
Na Suzuki mi vadia iba ceny, jednoduchšie a spoľahlivé autá, to mi vždy značka Suzuki evokovala, takže ani staršia Vitara mi rozhodne nevadí a vedel by som si ju v garáži predstaviť - ale za cenu povedzme o 10% nižšiu.
Už by si ten svoj detinský spôsob písania (útržky myšlienok oddelených tromi bodkami) mohol opustiť. Diskusne si dosť slolídne dorástol, teraz by to chcelo aj prejav hodný inteligentného človeka. S normálnymi vetami, s veľkými písmenami, čiarkami aj interpunkciami. 😉 Nový rok je na to dobrou príležitosťou, čo povieš?
Na Suzuki mi vadia iba ceny, jednoduchšie a spoľahlivé autá, to mi vždy značka Suzuki evokovala, takže ani staršia Vitara mi rozhodne nevadí a vedel by som si ju v garáži predstaviť - ale za cenu povedzme o 10% nižšiu.
Presne tak ako koncerny skoda,seat-rovnake motory platformy prevodovky atd.atd.preznackovany vw to sa potom lahko sklada auto.Ale dnes je vsetko koncern,čest automobilkam co si vedia vyrobit auto sami.
@3_diamanty Vitara používala svého času i malý šestiválec. Moc prima svezení to bylo.... 👍
kruskar
Líbí se mi filozofie značky v tom smyslu, že co nemusí v autě být, ať tam není. Výsledkem jsou malá, technicky ne moc komplikovaná auta, která díky té jednoduchosti dobře a dlouho slouží. Měl jsem minulého Ignise, pak Grand Vitaru, pak jsem si chtěl koupit Jimnyho, ale euroblbečkové ho zařízli, tak jsem už nic nevymýšlel a koupil radši další, ale zachovalou Grand Vitaru. I kluci, kteří mi ji servisují říkají, že je to technicky nejpovedenější auťák své doby, jehož obdoba dnes na trhu vůbec není. Tak ho budu držet dokud to půjde.