Novinky
Mikesus
Tak už víme, proč rohypnol tady stále mele nesmysly a pořád vyskakuje proti čemukoliv. On je nespokojený a víme už proč. Závislost.🤣
Ja Prvni 123
No, to mi prijde logicke.
Mou spokojenost taky zvysuje fakt ze vim, ze mi venku stoji auta, se kterymi KDYKOLIV muzu jet KAMKOLIV chci nebo potrebuji.
A vetsinou jsem spokojenejsi, kdyz zrovna nikam jet NEMUSIM.
😄
Ze si obcas nekam zajedu, i kdyz vlastne nemusim, na veci nic nemeni.
Mou spokojenost taky zvysuje fakt ze vim, ze mi venku stoji auta, se kterymi KDYKOLIV muzu jet KAMKOLIV chci nebo potrebuji.
A vetsinou jsem spokojenejsi, kdyz zrovna nikam jet NEMUSIM.
😄
Ze si obcas nekam zajedu, i kdyz vlastne nemusim, na veci nic nemeni.
ericn
Kdopak tuto studii platil? Jaký vlastně měl být přesně zadaný výsledek? Zas slušná ptákovina 🤣👍
donPedro
A co grantík na ten blábol, pardon, studii byl? Možu taky něco, za patřičný obnos (Č.Ú. do S.Z.), napsati. Jen zadati téma a vyznění, zadavatel bude zajisté spokojen. Slibuji, že AI nepoužiji, neb jsem výrazně lepší.
PJ164
Tak to se mne netýká. Mám rád hezké a funkční věci, které nevyluxují rodinný rozpočet.
Arese
Pokud jezdím v autě, které se mi líbí, které mě řidičsky uspokojuje a které mi provozně plně vyhovuje (auto se 4válcovým motorem bez jakékoliv hybridizace a s manuální převodovkou), řídím ho velmi rád. 😊)
Anonym
Bohužel musím dojíždět do práce aute cca 40 km denně, pak zpět logicky. A byť mě práce baví, neskutečně mě to štve a zvažuji změnu, když není alternativa. Resp. je, asi 1,5 až 2 h ids, pak 3 km pěšky... Místo 35 až 40 min. je to samo absurdní 😐 V zimě je to samo ještě víc otravné...
Buffalo007
Jééé. To je zase článek. Tak především americký výzkum na toto téma se určitě nebude dát přenést na ČR. V USA potřebujete auto ke všemu a většinou v něm budete trávit hodně času. U nás ten kdo žije ve městě, tak do krámu je schopný dojít pěšky (i kdyby třeba šel jen k Vietnamcům).
Anketa zase hodně divně napsaná. Vlastně ani jednu odpověď bych nevybral. Autem jezdím, jezdím s ním rád. Nemám pocit, že bych chtěl jezdit víc, nebo míň. Když prostě mám náladu a je dobrý počasí, tak klidně jdu pešky nebo na kole. Nevyužívám auto za každou cenu.
Anketa zase hodně divně napsaná. Vlastně ani jednu odpověď bych nevybral. Autem jezdím, jezdím s ním rád. Nemám pocit, že bych chtěl jezdit víc, nebo míň. Když prostě mám náladu a je dobrý počasí, tak klidně jdu pešky nebo na kole. Nevyužívám auto za každou cenu.
Presne tak. Je to logické, že nespokojenej je ten, který něco musí dělat a ne že chce. Sám jsem rád, že autem můžu jet kdy chci a ne kdyz mi to někdo nařídí.