Novinky

Zpět na článek

Přílišná závislost na autě činí lidi nespokojenými, říká studie

10 komentářů

Mikesus
Tak už víme, proč rohypnol tady stále mele nesmysly a pořád vyskakuje proti čemukoliv. On je nespokojený a víme už proč. Závislost.🤣
Anonym
Bohužel musím dojíždět do práce aute cca 40 km denně, pak zpět logicky. A byť mě práce baví, neskutečně mě to štve a zvažuji změnu, když není alternativa. Resp. je, asi 1,5 až 2 h ids, pak 3 km pěšky... Místo 35 až 40 min. je to samo absurdní 😐 V zimě je to samo ještě víc otravné...
Ja Prvni 123
No, to mi prijde logicke.

Mou spokojenost taky zvysuje fakt ze vim, ze mi venku stoji auta, se kterymi KDYKOLIV muzu jet KAMKOLIV chci nebo potrebuji.
A vetsinou jsem spokojenejsi, kdyz zrovna nikam jet NEMUSIM.
😄

Ze si obcas nekam zajedu, i kdyz vlastne nemusim, na veci nic nemeni.
Mikesus
@Ja Prvni 123
Presne tak. Je to logické, že nespokojenej je ten, který něco musí dělat a ne že chce. Sám jsem rád, že autem můžu jet kdy chci a ne kdyz mi to někdo nařídí.
donPedro
A co grantík na ten blábol, pardon, studii byl? Možu taky něco, za patřičný obnos (Č.Ú. do S.Z.), napsati. Jen zadati téma a vyznění, zadavatel bude zajisté spokojen. Slibuji, že AI nepoužiji, neb jsem výrazně lepší.
ericn
Kdopak tuto studii platil? Jaký vlastně měl být přesně zadaný výsledek? Zas slušná ptákovina 🤣👍
Arese
Pokud jezdím v autě, které se mi líbí, které mě řidičsky uspokojuje a které mi provozně plně vyhovuje (auto se 4válcovým motorem bez jakékoliv hybridizace a s manuální převodovkou), řídím ho velmi rád. 😊)
Buffalo007
Jééé. To je zase článek. Tak především americký výzkum na toto téma se určitě nebude dát přenést na ČR. V USA potřebujete auto ke všemu a většinou v něm budete trávit hodně času. U nás ten kdo žije ve městě, tak do krámu je schopný dojít pěšky (i kdyby třeba šel jen k Vietnamcům).
Anketa zase hodně divně napsaná. Vlastně ani jednu odpověď bych nevybral. Autem jezdím, jezdím s ním rád. Nemám pocit, že bych chtěl jezdit víc, nebo míň. Když prostě mám náladu a je dobrý počasí, tak klidně jdu pešky nebo na kole. Nevyužívám auto za každou cenu.
PJ164
Tak to se mne netýká. Mám rád hezké a funkční věci, které nevyluxují rodinný rozpočet.
Pepa_007
Studentka PhD někde v USA a dostane se do tisku v ČR. Šikovná.