Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVideotest: SsangYong Torres EVX je moc fajn elektromobil. A nestojí majlant
16 komentářů
twistedTSD
Vida, i hmyzí xicht jde udělat docela hezky, když si designér rozmyslí, čeho chce dosáhnout. DRL zde tvoří jasný dominantní prvek, hlavní světlomety jsou naopak zakomponované na místě mlhovek a nebije se to. Kdo by před 15 lety řekl, že bude mít SY dotaženější design než Škoda.
Pepa_007
BEV za 750 000kc a 800l kufru? 1500kg na kouli? 400km dojezd. No.....😉 Má nějaká evropská automobilka odpověď?
Nejen evropské.
Viz např. Mazda 6e. Co hujeři , doníčci, hendlíčci... opravdu Čína neumí vyrobit kvalitu?!? 🤣🤣🤣
Nepřestáváš útočit na ty diskutéry, kteří mají jiný názor, než je ten tvůj, a neúnavně šíříš polopravdy, lži a hoaxy svého chlebodárce – agenturní trollí farmy, která tě zaměstnává ve formátu 24/7/365.
To dokonale vystihuje tvou úroveň – zjevně jsi v tom našel nejen smysl své existence, ale i životní poslání.
Čína vie vyrobiť kvalitu. Ale aj v Číne tá kvalita niečo stojí.
Aha, takže už zase nejsem v Bohnicích?!? Už jsem zase profesionál 24/7/365?!? 🤣🤣🤣
Hele, já ti to ještě zkomplikuji. Já nejsem multinick. Ale co když je nás pod účtem víc?!? 😂😂😂 A co když nejsem, ale je jen AI?!? 😂😂😂
A co když to vytvořili v ... jako součást diskuse?!? 😂😂😂
S politováním musím přiznat, že nejsem schopen pochopit smysl toho, co se snažíš sdělit, ani sledovat logiku tvého myšlenkového pochodu, který, zdá se, uniká i tobě samotnému.
Navrhuji, abys své myšlenky zformuloval znovu, avšak tentokrát srozumitelně, v jazyce adekvátního a vyrovnaného člověka, kterého netrápí vlastní vnitřní chaos či nesoulad. Zkus se také obejít bez zbytečných emoji a jiných zbytečných výrazových prostředků, které výsledný dojem spíše kazí a zastiňují případný obsah sdělení.
Pokud však takový úkol pro tebe představuje překážku nebo způsobuje nepřiměřenou námahu, možná by stálo za zvážení udělat si přestávku od diskuse a soustředit se na své duševní zdraví a nalezení vnitřní rovnováhy.
ne neumi, dokud se ty kraksny nedobijou rychlejc nez taycan a nedojedou dal nez eqs a to v realu a ne v mokrejch mokrousovejch snech tak neumi
Ano, pokud nejsi schopný pochopit co jsem napsal, tak vše odpovídá!