Novinky
Snaha o zábavu s elektrickým autem je jako souložit s vlastní sestrou. Fyzicky to je v zásadě možné. Ale je to nechutné.
@jersey.se 😂😂😂 Mimořádně trefné a výstižné přirovnání! Ten, kdo s elektrokrámem driftuje či honí časy na okruhu, je prvotřídní úchyl! 😁
@Arese a kolik jsi toho v životě nadriftoval ty? a s čím to bylo?
@Man Ký Párkrát jsem si to na letišti zkusil s BMW a Mustangem, ale jen velice krátce, protože mi je takto týraných aut prostě líto. Daleko víc jsem si užil ostré jízdy na okruhu v Brně i v Mostě i jinde v Evropě. Tam většinou šlo o testovací okruhy automobilek. To byly většinou hot-hatche, tedy předokolky a s těmi se moc nedriftuje. Co tam máš dál? 😊
Masakr. Takové malé auto a 650 koní. Někdy bych to chtěl zkusit. Stovku za 3s, 150 za 8s, 200km/h za 12s, 300km/h za 17s a končit na maximální rychlosti někde kolem 320-350km/h. To musí být fičák.
Půjčují to někde, jel bych zalítat ma DE dálnici.?? Tim by se dalo v noci přejet Německo za 2 hodiny.
Půjčují to někde, jel bych zalítat ma DE dálnici.?? Tim by se dalo v noci přejet Německo za 2 hodiny.
@Pepa_007
Koľko myslíš, že by ti pri tej rýchlosti vydržala baterka? Naviac si nemyslím, že by v tom ktokoľvek netrénovaný takú rýchlosť na diaľnici zvládol.
Koľko myslíš, že by ti pri tej rýchlosti vydržala baterka? Naviac si nemyslím, že by v tom ktokoľvek netrénovaný takú rýchlosť na diaľnici zvládol.
@Pepa_007 Tak ta poslední věta mě fakt pobavila! 😊)) Kolikrát myslíš, že bys při takovém letu přes Německo musel dobíjet? A kolik času bys na těch dobíječkách strávil? 😊)))) Určitě by to bylo podstatně víc, než 2 hodiny a to nepočítám čas těch kratičkých jízd, než by se ti baterka vyšťavila. On by ti ten elektrokrám totiž stejně brzy vystavil nějakou rychlostní stopku kvůli přehřívání baterek či elektromotoru. Navíc bys po několika ostrých zabrzděních tohoto brutálně těžkého mastodonta, až by ti do levého pruhu najel nějaký kamion či vesnický strýc, brzy utavil brzdy... 😊))))))))
S tým keď začneš driftovať, koľko vydržia gumy? Desať minút?