Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Ioniq 5 N dostane speciální edici Drift King. Oslavuje krále driftování

18 komentářů

Arese
Bože, čeho se ještě dočkáme...😳
Pepa_007
@Arese BEV auta to má 1000HP, hmotnost jak dvě až tři Octavie, zrychlení na 100 za 2s a top speed 130km/h. 🤣🤣🤣🤣
traveldrive
@Pepa_007

S tým keď začneš driftovať, koľko vydržia gumy? Desať minút?
kari.laz
@traveldrive za deset minut prodriftujš už možná i ráfky
jersey.se
Snaha o zábavu s elektrickým autem je jako souložit s vlastní sestrou. Fyzicky to je v zásadě možné. Ale je to nechutné.
hiphop
traveldrive
@hiphop

Prečo sa nám predstavuješ, však ťa poznáme.
Arese
@jersey.se 😂😂😂 Mimořádně trefné a výstižné přirovnání! Ten, kdo s elektrokrámem driftuje či honí časy na okruhu, je prvotřídní úchyl! 😁
Man Ký
@Arese a kolik jsi toho v životě nadriftoval ty? a s čím to bylo?
Arese
@Man Ký Párkrát jsem si to na letišti zkusil s BMW a Mustangem, ale jen velice krátce, protože mi je takto týraných aut prostě líto. Daleko víc jsem si užil ostré jízdy na okruhu v Brně i v Mostě i jinde v Evropě. Tam většinou šlo o testovací okruhy automobilek. To byly většinou hot-hatche, tedy předokolky a s těmi se moc nedriftuje. Co tam máš dál? 😊
Man Ký
@Man Ký ten playstation už je dneska neuvěřitelně realistický, souhlasím😊
mimochodem jízdou na okruhu drtíš auto ještě daleko víc, než nějakým driftíkem... tam sériovou oktávku zhobluješ brzdy pneu za tři kola...
Pepa_007
@jersey.se 👍🏻👍🏻👍🏻😅😅😅
Pepa_007
Masakr. Takové malé auto a 650 koní. Někdy bych to chtěl zkusit. Stovku za 3s, 150 za 8s, 200km/h za 12s, 300km/h za 17s a končit na maximální rychlosti někde kolem 320-350km/h. To musí být fičák.
Půjčují to někde, jel bych zalítat ma DE dálnici.?? Tim by se dalo v noci přejet Německo za 2 hodiny.
traveldrive
@Pepa_007
Koľko myslíš, že by ti pri tej rýchlosti vydržala baterka? Naviac si nemyslím, že by v tom ktokoľvek netrénovaný takú rýchlosť na diaľnici zvládol.
Pepa_007
@traveldrive u mého starého auta tempomat 230km/h a plná nádrž vydrží na cca 300-400km. Toto moderní sportovní drahé auto musí dát na jedno nabití při plné rychlosti stejně nebo i více. 😉
Arese
@Pepa_007 Tak ta poslední věta mě fakt pobavila! 😊)) Kolikrát myslíš, že bys při takovém letu přes Německo musel dobíjet? A kolik času bys na těch dobíječkách strávil? 😊)))) Určitě by to bylo podstatně víc, než 2 hodiny a to nepočítám čas těch kratičkých jízd, než by se ti baterka vyšťavila. On by ti ten elektrokrám totiž stejně brzy vystavil nějakou rychlostní stopku kvůli přehřívání baterek či elektromotoru. Navíc bys po několika ostrých zabrzděních tohoto brutálně těžkého mastodonta, až by ti do levého pruhu najel nějaký kamion či vesnický strýc, brzy utavil brzdy... 😊))))))))
Pepa_007
@Arese klasicky. 30 min jizda a hodina dobíjení a pak zase 30 min a hodina. Odečtu dobíjení a za 3 hodiny mam Německo přejeté. Jen to bude trvat skoro celý den ta cesta. 😉 👍🏻
ericn
Tak tohle je víc než směšný pokus 😄