AutoRevue
Nová Dacia Bigster má první ceny. Prohlédněte všechny si dostupné verze a technické údaje
8 komentářů
No nevim, z těch pohonných jednotek bych si teda nevybral. Kdyby tam nechali 1.3TCe 150k se 4x4, tak by to byla s Bigsterem zajímavá kombinace 😋
@Pepa_007
Áno, pracantovi by sa nafta hodila. Lenže emisie, takže asi treba búchať na iné dvere, diskusiu na ACZ na euroúradníckej pôde nepočuť.
Áno, pracantovi by sa nafta hodila. Lenže emisie, takže asi treba búchať na iné dvere, diskusiu na ACZ na euroúradníckej pôde nepočuť.
ceny my moc smysl nedávají, uvidíme jaké budou české ceny, ale asi se to moc lišit nebude.
Vemu-li v potaz, že na trhu je například SsangYong Torres, který je rozměrově podobný (Bigster 4570 vs Torres 4700) a za ceny, které se, dalo by se říct částečně překrývají, by jsem šel pro výkonnější Torres (1,5 120kW)
Vemu-li v potaz, že na trhu je například SsangYong Torres, který je rozměrově podobný (Bigster 4570 vs Torres 4700) a za ceny, které se, dalo by se říct částečně překrývají, by jsem šel pro výkonnější Torres (1,5 120kW)
1.5t hmotnosti. Naložené 2tuny a benzínový 1.2l motor? Je to tříválec či čtyřválec?
Motor s tim bude mit dost práce. Spotřeba? Ani se neodvazim hádat.
Kde je nafta?
Motor s tim bude mit dost práce. Spotřeba? Ani se neodvazim hádat.
Kde je nafta?
@traveldrive No 3hrnek bych do takhle velkého auta vážně nechtěl. Ceny jsou takové, jaké jsou, díky emisím a hloupým rozhodnutím politiků... Někdo ten jejich elektrický pokus automobilkám zaplatit musí...
@ericn
Tak pohon by sa ešte dal, od Dacie človek nečaká zázraky a výkon okolo 100 kW zase nie je taká tragédia. Skôr ma zarážajú ceny, pravda, tie nemecké sú vždy o niečo vyššie, napriek tomu Dacia s cenou okolo 30 tisíc € mi už nedáva veľmi zmysel.
Tak pohon by sa ešte dal, od Dacie človek nečaká zázraky a výkon okolo 100 kW zase nie je taká tragédia. Skôr ma zarážajú ceny, pravda, tie nemecké sú vždy o niečo vyššie, napriek tomu Dacia s cenou okolo 30 tisíc € mi už nedáva veľmi zmysel.
No, motory Ssangyongov práve priaznivou spotrebou neoplývajú, neviem, či by to bola výhra. Torres až tak rozmerovo podobný nie je, 130 mm rozdiel v dĺžke je ešte vcelku dosť, ale popravde neviem, prečo by dĺžka mala byť relevantná pri hľadaní dostatočne výkonného motora. 😄
Treba mať na pamäti, že Dacia je stále lowend, takže príliš veľkú a drahú porciu koní by som veľmi nečakal.