Novinky
mr.modena
0
Já si myslím, že tam nebyl, protože teď o víkendu, když byl Silverstone, byl MS v Kanadě na GP.
Přejít do diskuze
F40 je krásný, jen mi trochu u Ferrari nesedí turbo. Ale tenkrát byla turbodoba, takže to jinak nešlo. :yes:
Jo jo, když koupíš FXX tak kupuješ celej sportovně-testovací program. Myslim že se jezdí i nějaký serial, Ferrari zajistí okruh a jede se. Je to privátní akce, žádná reklama. Ty auta ani nemají homologaci na silnici, z Enza pouze velmi hrubě vychází. Je plné snimačů a compů, ty patří ferrari. Vlastně při každé jízdě pomáháš vyvýjet nové modely s koníkem ve znaku. Cena byla myslim cca. 65 mil.Kč , jestli se nepletu.
Pro mě nej ze superferraris. Počítal je někdo? Určitě museli svolávat i z ameriky, i když teď čtu, že celková produkce 1311, tak možná ani ne.
Já nevím, kolik má ekoaktivista součinitel Cx >😒] >😒] >😒] Ale asi i tak by zhynul někde kolem 100ky na popáleniny, přidušení, prasklé bubínky a prošoupané podrážky. 😉 >😒] >😒] Což je při zrychlení Enza asi za 1,5 vteřiny.... >😒]
Vážně? To jsem nevěděl, a myslím že je to tak dobře. Každopádně předpokládám Michael má asi i vyjímku, kdyby chtěl. Ale to nevylučuje to co jsem napsal, určitě to měl v ruce někdo velice povolaný, takže o něj Michael nemusel mít strach.
Bych chtěl vidět jak se zelenomozek přiváže třeba k vejfuku Enza. Do kolika by to myslíš vydržel? 80? 150? 300??? >😒] >😒] >😒]
Je skoro na 100% že tam byl, možná ho i řídil, ale pochybuju že při focení. FXX neni auto které máš doma, parkuje u Ferrari a ty jen řídíš. Oni ti ho přivezou kam chceš / v rámci programu FXX / a ukaž se. 😉 Prostě nic pro šejky a mafioza z CCCP.
Teda, nechci rozvracet rodinu, ale jsou věci který prostě mají přednost >😒]
Jednou [odkaz]
a ještě jednou [odkaz]
Jednou [odkaz]
a ještě jednou [odkaz]
TO každopádně, tolik emisí v jednom místě už dlouho místní ekologové nepamatují. 😉 >😒]
Ono nejde o to půjčil. Pochybuju, že v něm Mišel jezdí každodenně a navíc nemůžeme vědět, zda tam v něm nepřijel a nebo zda ho dokonce neřídí. Teď už nemá tolik povinností, jako když byl aktivní jezdec a určitě na pozvánce nechyběl. Takže je možné, že ho svěřil nějakém zkušenému (také) řidiči který s ním "hejbal" během focení, nebo s ním jezdil on sám.
No je fakt že si tak nějak nedovedu představit že by ho někomu půjčil... Sem někde četl že J.T. rozhodl o výrobě jednoho navíc když viděl jeho výraz při vystupování z testovací FXX 😉
Dakujem za vysvetlenie,aspon dakto na to odpisal.Aj ja chcem,peken darceky maju...Nam musia stacit ponozky >😁 .
Černé FXX dostal Michael jako dárek od teamu po ukončení kariery v F1. Nic neobjednával, nevěděl o tom. Černé je jen jedno, liší se v detailech-matná koncovka výfuku a tak. Je vyrobeno "nad plán".
ikdyž clarsona z top gearu někdy nemusm. tak v tomhle autě jsme si za jedno😄 ty novější ferrari jsou pro mě moc "neferarri" já raději tu barvu z 80. let to samé platí i rpo F1 anpř. F187/88 :yes:
Na obrázku je jedno černé a jedno žluté vidět. Jak je to tedy s tou barvou? Nějak nechápu tu poznámku "jedno černé pro MSC"...
Tie F40...super :yes: :yes: :yes: :yes: keby som tam bol,fotak by prestal fungovat z robenia tolkych fotiek... 😒 Naaadhera...To FXX vpozadi to cierne na jednej z tych fotiek je Schumacherove? :-!
Nebo ten pohled shora na ty zaparkovaný. Možná bych pro tenhle obrázek na ploše obětoval i fotku přítelkyně se synem 😉
No jéje. To máme dohromady F1600 a to už je mazec >😁 Ale teď vážně - F40 je absolutně skvělý Ferrari. A jak řekl jeden z členů Ferrari klubu: "Existují dva druhy aut - Ferrari a ten zbytek." A F40 přesně tohle zosobňuje.