Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dacia nástup elektromobilů nezrychlí. Sandero do zásuvky bude skoro za tři roky

31 komentářů

traveldrive
"Článok" na 17 krátkych riadkov, na 20 aj s úvodom. ACZ trhá rekordy. Asi nebolo o čom písať.
rohYpnol
Vždyť BEV je ve všem lepší, cenová parita nastala... 🤣🤣🤣
Spalovák je Nokia, BEV všichni chtějí... 🤣🤣🤣

No, nějak ty lži doníčků, hendlíčků, mikešů nefungují 🤣🤣🤣
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
rohYpnol
@hiphop
Tak určitě. A ty mi tvými příspěvky pomáháš 🤣🤣🤣
ryccardo
@hiphop ale ono je potreba blaboly tech tupohlavu pripomenout a demonstrovat nazorne jak jsou mimo ;-)
Arese
@hiphop Copak, copak, nepopíratelná fakta potvrzující nesmyslnost a zhoubnost nařizované elektrodebility ti nevoní? 😀
Tycoon
Zrychlit nástup elektromobilů?

Dle tiskové zprávy ACEA jsou elektromobily na ústupu. Prodeje elektromobilů v EU v roce 2024 klesly o 6 % ve srovnání s rokem 2023.

A nejde jen o nová auta, ale i o ojetiny.
„Pokles zájmu o elektromobily nás překvapil natolik, že jsme se rozhodli je přestat vykupovat a nabízet. Zákazníci se vrátili k tradičním palivům, a to i přes enormní nabídku ojetých elektromobilů především z Německa,“ vysvětluje Filip Kučera, marketingový ředitel autobazaru Auto ESA.

Za této situace je přístup Dacie logický.
kesumb
@Tycoon
todle je paradni doba, sezenes triletej etron pod cenou petiletyho kodiaqu....
Tycoon
@kesumb

Nejsem cílovka SUV, takže nedokážu posoudit. Avšak z pohledu hodnoty je to pro Audi tak trochu ostuda.
ericn
@Tycoon Souhlas, navíc ten Kodiaq je pro rodinu a cestování lepší auto 😋
Mikesus
@ericn
Presne. Není nic lepšího než trávit vlastní rodinu. Ještě nejak dokážu pochopit bezohledne jedince travici své okolí, většinou se jim říká vrazi, ale vlastní rodinu, to už je vrchol.
traveldrive
@Mikesus
Necítiš sa za tie dementné reči trápne?
Tycoon
@ericn

To nedokážu posoudit, když nejsem ta cílovka.
ericn
@Mikesus Mikeši, ty si už zralý na Bohnice 😋 Jsi jak kolovrátek a meleš pořád to samé. Až mě mrzí, že žádný diesel nemám už víc jak 10let…
kesumb
@eric

rekl nekdo kdo s tim ani nejel....
ericn
@kesumb Ne a ani po tom netoužím. Pro moje potřeby auto k ničemu. Už si jel nějak s boxem na střeše nebo s kolama na tažném? Naložíš do něj rodinku na hory na lyže? Asi těžko, viď? A dojedeš tam vůbec? 🤔😋
Mokrous
@ericn Si ten diesel pořiď, viď. A pak můžeš trávit všechny co máš rád. Já jsem se to taky naučil až od toho dementa. Normálně se zavřeme všichni v garáži, sedneme do TDI, vyndáme svačiny a já to pak držím pod plynem, dokud první neomdlí. Pak zase otevřeme dveře od garáže, profackujeme toho co omdlel a až se sebere, jdeme pěšky domů. To neznáš? 😅
ericn
@Mokrous asi nějaká nová společenská hra Mikeše, Doníka a ostatních elektrofans. Normální člověk zajede s autem do garáže, zabrzdí ho, vypne motor, zamkne, zavře a zamkne vrata a odchází domu 😋 A oni ne, divné 🤔
rohYpnol
@kesumb
...BEV nikdo nechce...😎
Mikesus
@Tycoon
Pokles jen o 6% po zrušení dotaci? To je naopak dobré. Tady vše(ne)věd tvrdil pád dvoucifernými procenty. A ono nic.
Tycoon
@Mikesus

Zrušení dotací? Německo je sice zrušilo, ale naopak třeba Itálie, Belgie a ČR dotace zavedly.

Co navrhuješ? Ještě více dotovat? Kdo to zaplatí?
ericn
@Tycoon Mikeš a Doník - ze svého 😋👍
rohYpnol
@Tycoon

Je to fakt trapné ty jejich lži...
Petr Pinkas
@Tycoon Jasně dotovat Škodovku, Hyunday, cyklostezky, vyhlídky, zemědělce, Agrofert (dokonce se soudí, že mu stát nechce dát dotace), to je v pořádku. Dotovat BEV je špatně, protože to křiví trh. Tak to je logika!
Tycoon
@Petr Pinkas

To není v pořádku. Špatně je dotovat BEV, špatně je dotovat Agrofert, špatně je dotovat vyhlídky v údolích.
Mokrous
@Tycoon Tak moc se PP snažil a tys mu to tak zkazil... 😅
ryccardo
@Tycoon manazeri Dacie jsou pragmaticti. Proto se jim taky dari. VW vedou dementi a proto jsou tam kde jsou.
PowerHouse
Pro Indy,
bude Epiq v 2027 za 8000.

Pro zdejší čtenáře to samozřejmě není.
Zadarmo budou baterie (Sodíkové) a e-pohon

Takže můžete tady BEV kritizovat, je to pro všechny ostatní.
Saabista Sweden
Všechny dotace jsou špatné