Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové auto hned a levněji? Mrkněte na skladovky, bývají s pořádnou slevou

7 komentářů

3_diamanty
Cim dlhsie auto na sklade tym vacsie zlavy... staci sa pozriet napr take tipo.. ktore maju u nas na sklade s r.v. 2023 ... a clovek sa potom ani nedivi ze je o 2500 eur lacnejsie ako povodna cenovka...
Ja som tiez svojho casu kupoval skladove polo ( 1. 2017 ) s rokom vyroby 9. 2016... cize nejake 4 mesacne a mal som tam 1100 eur z 13 200 na 12 100 eur... oplatilo sa ... a aj do buducna planujem skladovku... ale kazdy to ma inak... kolega zase na auto cakal ( kedze nenasiel vhodnu skladovku ) a pod...
traveldrive
@3_diamanty
Za to dnes za najlacnejšie Polo pýtajú 19 tisíc €, a to je akcia s bonusom 1500€... Litrový trojvalček v základe.. 😡
Mikesus
@3_diamanty
Já si raději zadam auto do výroby, a mám ho levněji než skladovku. Na skladovku se totiž nemusi čekat a zároveň skladovka bývá v tragických konfiguracích.
ryccardo
@Mikesus to si dost odporuje aby bylo levnejsi nez skladovka nebo predvadecka. S tou konfiguraci to tak byva mozna jen u Skodovky. Tam to je vsechno holy s cenou jiz od....
Mikesus
@ryccardo
Kdyby sis někdy vydělal na nové auto, tak bys to třeba taky věděl. Na predvadecky nekoukam, nechci auta, ke kterým se lidi neumi chovat.
A ano, typické skodovky mají tragické konfigurace. Ale ani u Toyoty, kdyz proletnu skladovky, není tam žádná, která by byla v dobré konfiguraci. A i kdybych vzal jakoukoliv skladovku, dostanu lepší cenu při zadání do výroby. Buď si musím počkat, nebo si musím připlatit a auto mám hned.
traveldrive
@Mikesus
Čo si taký oprsklý? Jak s tebou niekto nesúhlasí, skáčeš jak čert z krabičky. Si nedotklivý a protivný, a tiež ti poslednou dobou doť prší do nosa. Kroť hormóny, lebo zakrátko budeš za trotla a nikto sa s tebou už nebude baviť.
lordlord
záleží, kde ta skladovka parkuje před prodejem