Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
Za mě musím napsat, že:
1) FL mi přijde že co do vnějšího vzhledu zmrvil co šlo... Předtím to možná, resp. nepochybně, byl Seat. Ale byl to hezký Seat. Tohle je jakási čínská karikatura...
2) S 1.5 TSI fakt ne. Tohle musí mít 2.0 TDI nebo 2.0 TSI. S těmito základy je to jen masírka. Neříkám že 1.5 TSI je vyloženě špatný. Naopak vzhledem k dnešní době je to skvělý motor. Ale od tohoto fakt člověk chce už víc...
3) Mrzí mě, že nezaznělo nic na téma zvuk motoru a výfuku. Protože v ostatních koncernových autech je za mě právě toto nejhorší stránka 1.5 tsi a dost by mě zajímalo, jestli s tím v Cupře dokázali něco udělat.
1) FL mi přijde že co do vnějšího vzhledu zmrvil co šlo... Předtím to možná, resp. nepochybně, byl Seat. Ale byl to hezký Seat. Tohle je jakási čínská karikatura...
2) S 1.5 TSI fakt ne. Tohle musí mít 2.0 TDI nebo 2.0 TSI. S těmito základy je to jen masírka. Neříkám že 1.5 TSI je vyloženě špatný. Naopak vzhledem k dnešní době je to skvělý motor. Ale od tohoto fakt člověk chce už víc...
3) Mrzí mě, že nezaznělo nic na téma zvuk motoru a výfuku. Protože v ostatních koncernových autech je za mě právě toto nejhorší stránka 1.5 tsi a dost by mě zajímalo, jestli s tím v Cupře dokázali něco udělat.
@rohYpnol
tak jasna volba, tdi bude mit zvuk jak formule kdysi v monaku...
tak jasna volba, tdi bude mit zvuk jak formule kdysi v monaku...
@rohYpnol
"Mrzí mě, že nezaznělo nic na téma zvuk motoru a výfuku. Protože v ostatních koncernových autech je za mě právě toto nejhorší stránka 1.5 tsi"
A proto tam chce narvat TDI, které má ještě horší zvuk.
"Tohle musí mít 2.0 TDI"
Aneb jak si odporovat v jednom prispevku, to dokáže jen rohypnol.
Ale je jasné, že pro BYCHaře je nejdůležitější objem a zvuk.
"Mrzí mě, že nezaznělo nic na téma zvuk motoru a výfuku. Protože v ostatních koncernových autech je za mě právě toto nejhorší stránka 1.5 tsi"
A proto tam chce narvat TDI, které má ještě horší zvuk.
"Tohle musí mít 2.0 TDI"
Aneb jak si odporovat v jednom prispevku, to dokáže jen rohypnol.
Ale je jasné, že pro BYCHaře je nejdůležitější objem a zvuk.
@Mikesus
Ano, víme že vůbec netušíš která bije. Nemusíš to neustále připomínat. Ano, 2.0 tdi dokáže znít dobře.
https://youtu.be/A9kQTfOIgsM?si=EtNDxn4PZ8wEiIYy
1.5 tsi bych rád věděl, jestli to aspoň v Cupře zní aspoň trochu slušně.
Ale ty o tom nevíš vůbec nic. Jen budeš mít stupidní kecy.
Ano, víme že vůbec netušíš která bije. Nemusíš to neustále připomínat. Ano, 2.0 tdi dokáže znít dobře.
https://youtu.be/A9kQTfOIgsM?si=EtNDxn4PZ8wEiIYy
1.5 tsi bych rád věděl, jestli to aspoň v Cupře zní aspoň trochu slušně.
Ale ty o tom nevíš vůbec nic. Jen budeš mít stupidní kecy.
Tedy ty máš solidně vymleto, 2.0 TDI má snad všechno, jen né hezký zvuk, jako žádný R4 diesel nikdy před a ani po tom mít nebude :D @rohYpnol
@rohYpnol
Tohle že zni dobře? Ale jako vtip se ti to povedlo.
To i ta 1.5tsi zní lepe. Ty máš hodně vyduněnou hlavu z toho TDI.
Tohle že zni dobře? Ale jako vtip se ti to povedlo.
To i ta 1.5tsi zní lepe. Ty máš hodně vyduněnou hlavu z toho TDI.
@Ozzman
Ve srovnání s jinými motory pod 2l objemu zní 2.0 tdi velmi dobře. Samozřejmě že 3.0 tdi zní o hodně líp.
Jenže 1.5 tsi zní o hodně hůř.
Ve srovnání s jinými motory pod 2l objemu zní 2.0 tdi velmi dobře. Samozřejmě že 3.0 tdi zní o hodně líp.
Jenže 1.5 tsi zní o hodně hůř.
Pokud bych měl klesnout na úroveň hodnocení libozvučného chrochtání čtyčválcových dieslů, tak když už, tak jediný zajímavější zvuk měla stará 1.9 Dci od Renaultu, potažmo i větší 2.2 dci a to jen z toho důvodu, že jim velmi silně hučelo/syčlo turbo a přehlušilo na tehdejší dobu vlastně velmi kultivovaný commonrailový nafťák , jinak žádné, ani to nejnovější TDI 2.0 nezní vubec hezky, nezní tak žádný R4 diesel, pravda, jež te 1.5 TSI je co doprojevu a hluku nijaký, ale za mne je to tedy lepší, než hluk traktoru TDI. Ano, 3.0TDI už je jinde, stejně jako jiné velkoobjemové motory bez ohledu na palivo. @rohYpnol
@rohYpnol nemám vôbec problém so zvukom.Žiadne umelé zvuky z repra si nepúšťam.
1,5tsi ako základ je akceptovatelný.Znie to divne no na dnešnú dobu reálne.V kombinácii s dsg robí celkom dojem.V móde "sport"trochu aj hluk.🫢
1,5tsi ako základ je akceptovatelný.Znie to divne no na dnešnú dobu reálne.V kombinácii s dsg robí celkom dojem.V móde "sport"trochu aj hluk.🫢
Arese
Jednoznačně bych dal přednost motoru 1.5 TSI/110 kW, samozřejmě s manuálem! 👍
@Arese z čoho pramení tvoj odpor voči dsg?Či to je všeobecne proti automatom?
@idam.i
Kvalitní automat je super. Problém je, že tahle robotizovaná převodovka ma ke ovalitnimu automatu daleko. Ano, musím uznat značný posun, ale pořád chování robotizované převodovky nezapře a je to vec, ktera k pohodlné jizde nejde dohromady. Do toho životnost a kvalita je taky ze všech variant ta nejnižší.
Kvalitní automat je super. Problém je, že tahle robotizovaná převodovka ma ke ovalitnimu automatu daleko. Ano, musím uznat značný posun, ale pořád chování robotizované převodovky nezapře a je to vec, ktera k pohodlné jizde nejde dohromady. Do toho životnost a kvalita je taky ze všech variant ta nejnižší.
@Mikesus myslíš dq200 ? Tu som skúšal v Karoqu a bola slabšia ako dq 381 so spojkami v oleji.
Teraz jazdím Aisin 6st.Funguje bez problemou ale prejav dvojspojky sa mi viac páči.
Jasné životnosť je otázna.
Teraz jazdím Aisin 6st.Funguje bez problemou ale prejav dvojspojky sa mi viac páči.
Jasné životnosť je otázna.
traveldrive
Nikdy sa mi Seaty zvlášť nepáčili, vždy boli až na poslednom mieste v rámci koncernu. A nič na tom asi nezmení ani zmena názvu, ani športové pózy.
@traveldrive
Design je pochopitelne otazka vkusu. Nic vic, nic min. Objektivne zmerit nejde a jen data o prodeji mozna naznaci, zda mix ceny, designu a techniky je dobre nastaveny.
Mne se novodobe Leony libi a motor 1.5 je pro bezne jezdeni super. Na zavody bude vhodnejsi jiny motor...
Design je pochopitelne otazka vkusu. Nic vic, nic min. Objektivne zmerit nejde a jen data o prodeji mozna naznaci, zda mix ceny, designu a techniky je dobre nastaveny.
Mne se novodobe Leony libi a motor 1.5 je pro bezne jezdeni super. Na zavody bude vhodnejsi jiny motor...
Ada voe.