Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVideotest Suzuki Swift 1.2 DualJet Hybrid: Auto, na které se nezapomíná!
21 komentářů
lyon667
S hodnocením této generace Swiftu bych počkal až na uvedení Sportu, který je údajně v přípravě.
Karel Štolař
To auto se mi moc líbí, je sice takový trochu holčičí ale má šmrnc. Ovšem velkou nevýhodou je cena, těch 450 už je moc, za to je už pěkně vybavené Clio na kterém se tak příšerně nešetřilo. Vím že to je filosofie značky udělat malé, lehké a kvalitní auto navíc se čtyřkolkou ovšem musí být i dostupné, a to tohle prostě není. A je to velká škoda, protože jsem zatím viděl na silnici jen dvě a nezlobil bych se kdyby jich jezdilo víc.
@Karel Štolař
Cennikove ceny su u Japoncov a Fordu vysoko, oplati sa poziadat o nabídku aspon u 2 dealerov, myslim ze na 400tis nemusi byt problem sa dostat.
Cennikove ceny su u Japoncov a Fordu vysoko, oplati sa poziadat o nabídku aspon u 2 dealerov, myslim ze na 400tis nemusi byt problem sa dostat.
za mě je to vpoho
Pravdu povediac čím dlhšie sa na toto Suzuki pozerám, tým viac sa mi páči. Asi bude o rok vo výbere.
Navíc když řídíte, tak to zvenku nevidíte. Takže jediný účinný recept na to, jak bojovat se vzhledem swiftu, je řídit swift :-D .
Na dvojku dal 100km/ , na trojku 130km/h a na čtyřku 160km/h. Na pětku nevím, ve 190ti došel vhodný úsek silnice.
To boli este tie stare dobre vysokootackove atmo... lancer s 1,6 mivec tiez na 2ke das 100vku... ide ako pila ... a niekde pri 4000 este len oziva... a az do 6000 ot mas o zabavu postarane ( pritom nijak nekvili... doslova mu otacky nevadia ) .. to ja v malom turbe fungujem v rozmedzi 1500 az 3000 ot... ale nad 3500 ot uz motor akoby duni a divne huci ale uz sa vobec nic nedeje... ono kazdy motor ma svoje pre a proti... pri beznej jazde je mi to turbo dnes uz blizsie a aj zivsie ... netreba ho silit.. ani neradis tak casto... to ides ako na pruzine... ma to taky zaujimavy efekt.. vec zvyku... ale v malom lahkom zabavnom aute mi atmo dava zmysel to ano... lenze novy swift uz musi kvoli emisiam upustit zo zabavy a tak sa kludne vsadim ze to uz bude vcelku motoricky nudne auto.. a uz som ho minule aj videl v premavke ( ako taky maly tank ) na moje prekvapenie vyzera lepsie ako som cakal... aj ked taka fabia je fakt ina liga
Vykonove pasmo ma aj tento novy podobne nejakych 2000ot najlepsieho, starsi to mali 4-6tis ot, tento to ma 3-5tis, ale to neznaci ze negraduje a nebavi. Ked sa motor poriadne zabehne a sadne si, bude sa este viac z chuti vytacat.
Pri Japoncoch je bezne, ze si motor uplne sadne az po 30tis km, auta ktore sa testuju v novom Swifte maju sotva 5tis km, je jasne ze sa im nad 5tis ot este nechce. Patrne je to hlavne u dlhozdvihovych konstrukcii, kt maju vysoku piestovu rychlost ako tento Swift.