Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTesla Model Y po faceliftu má české ceny. Škoda Enyaq vychází levněji, ale…
133 komentářů
Nebo Nebo
Hlavně Enyaq vypadá líp, Model X vypadá katastrofálně, ze zadu k 🤮🤮🤮
Takže kolem komína bych volil Enyaq.
Takže kolem komína bych volil Enyaq.
@Nebo Nebo
Enyaq zmrvili.
Teslu Y zlepšili (design).
Resumé - designově 100 a 1 ve prospěch Škody.
Enyaq zmrvili.
Teslu Y zlepšili (design).
Resumé - designově 100 a 1 ve prospěch Škody.
@rohYpnol Za mě naopak, Teslu zhnusili, Enyaq Škoda zlepšila... ale každý má své názory. Mě se u té nové Tesly nelibí ta zadní světla.
rohYpnol
EU zvažuje dotace na nákup elektromobilů
https://www.novinky.cz/…omobilu-40505973
Naprostá esence diletantství současného vedení EK. Jediná cesta je rozpad EU.
Trump a USA si jdou za prosperitou a Ribery, Leyen a další budou jen dusit Evropu zelenorudým morem... Šílené.
https://www.novinky.cz/…omobilu-40505973
Naprostá esence diletantství současného vedení EK. Jediná cesta je rozpad EU.
Trump a USA si jdou za prosperitou a Ribery, Leyen a další budou jen dusit Evropu zelenorudým morem... Šílené.
To se obecně ví, že EU nic jiného než dotace neumí. Desetiletí to praktikuje na zemedelske politice.
(Francouzi jsou spokojeni.)
(Francouzi jsou spokojeni.)
@rohYpnol
Od kdy daňové zvýhodnění je dotace?Uvažují o odpuštění DPH, tedy žádná dotace. Nebo nafta je tedy dotovaná?
Od kdy daňové zvýhodnění je dotace?Uvažují o odpuštění DPH, tedy žádná dotace. Nebo nafta je tedy dotovaná?
@Mikesus
To tady tvrdíš jen ty ty hujere. Opět jen tvoje lži a demagogie.
To tady tvrdíš jen ty ty hujere. Opět jen tvoje lži a demagogie.
@rohYpnol
Ja narozdil od tebe ( což jsi teď potvrdil ) vím, jaký je rozdíl mezi dotaci a subvencí. Tak napiš, kde jsem tvrdil, že nafta je dotovaná. Jsou to opět tvé lži a chapu teď, ze jsi to doteď nepochopil, kdyz neznáš rozdíl mezi dotaci a subvenci.
Ja narozdil od tebe ( což jsi teď potvrdil ) vím, jaký je rozdíl mezi dotaci a subvencí. Tak napiš, kde jsem tvrdil, že nafta je dotovaná. Jsou to opět tvé lži a chapu teď, ze jsi to doteď nepochopil, kdyz neznáš rozdíl mezi dotaci a subvenci.
@Mikesus
Začal jsi to tady tvrdit právě ty, jak ses mě jakože snažil "nachytat" a opět jsi mi začal podsouvat právě to, že nižší daň na naftu=dotace. Výš to máš černé na bílém. Smolík hujere. Past neklapla. Prokázala se tovje lež a proradnost.
"Nebo nafta je tedy dotovaná?"
TADY JSI S TÍM ZAČAL. TY. TADY JSI MI TO ZACAL PODSOUVAT. JÁ NIC TAKOVÉHO NENAPSAL!!!
Začal jsi to tady tvrdit právě ty, jak ses mě jakože snažil "nachytat" a opět jsi mi začal podsouvat právě to, že nižší daň na naftu=dotace. Výš to máš černé na bílém. Smolík hujere. Past neklapla. Prokázala se tovje lež a proradnost.
"Nebo nafta je tedy dotovaná?"
TADY JSI S TÍM ZAČAL. TY. TADY JSI MI TO ZACAL PODSOUVAT. JÁ NIC TAKOVÉHO NENAPSAL!!!
@Mikesus To chudák topten asi nerozdýchá, že po tolika letech jeho antidiesel propagandy napíšeš na ACZ, že nafta není dotovaná.
@twistedTSD
Zkus chvili premyslet.
😉
Olaf Scholz. Své krajance v čele Evropské komise Urusule von der Leyenové doporučil zavedení celoevropských dotací (odpusteni dph...) 🤫 na jejich nákup.
Zkus chvili premyslet.
😉
Olaf Scholz. Své krajance v čele Evropské komise Urusule von der Leyenové doporučil zavedení celoevropských dotací (odpusteni dph...) 🤫 na jejich nákup.
@DonVito
A to má jako dokazovat co? Že ten hujer neví co je zvýhodnění a co dotace??? Jo, to pak jo.
A BTW, řešit politické prohlášení v tomto směru je fakt jemně řečeno trapné a ubohé.
Takže smolik. Opět jsi ostrouhal hujere.
A to má jako dokazovat co? Že ten hujer neví co je zvýhodnění a co dotace??? Jo, to pak jo.
A BTW, řešit politické prohlášení v tomto směru je fakt jemně řečeno trapné a ubohé.
Takže smolik. Opět jsi ostrouhal hujere.
@rohYpnol
Ostrouhal jsi ty. Smolík hujere. Nasedl jsi na špek novinářům opět. A ukázal, že hloupost je tvoji předností.
Ostrouhal jsi ty. Smolík hujere. Nasedl jsi na špek novinářům opět. A ukázal, že hloupost je tvoji předností.
Emel
Dle očekávání - LFP baterka v základu, cena víceméně zůstává stejná, drobné zlepšení některých parametrů... ano, tady už ta parita řádově je, kdo se smíří s menším dojezdem dostane vyšší výkon než u ekvivalentního spalováku (např. Tiguan).
@Emel
Samozřejmě že to co jsi napsal je opět bohapustá lež.
https://skladovevozy.volkswagen.cz/…-2024-0684479-CZ
Tiguan je takřka o 1/4M níž. Fakt nechápu, jak i lidi jako ty jsou schopni při cenovém srovnání BEV rázem házet statisíce jak hnůj videlmi v kravíně... 1/4M je zároveň 1/4 pořizovací ceny Tiguanu!!!
Samozřejmě že to co jsi napsal je opět bohapustá lež.
https://skladovevozy.volkswagen.cz/…-2024-0684479-CZ
Tiguan je takřka o 1/4M níž. Fakt nechápu, jak i lidi jako ty jsou schopni při cenovém srovnání BEV rázem házet statisíce jak hnůj videlmi v kravíně... 1/4M je zároveň 1/4 pořizovací ceny Tiguanu!!!
@rohYpnol Kde ste taku haraburdu vyhrabali? Tiguan stoji skoro rovnako a pouzitelnostou je ovela nizsie. Ked uz nemusi mat clovek 500 kw motor, ale 110 kw???? V ktorom storoci sme?
https://skladovevozy.volkswagen.cz/…/extra-equipment
https://skladovevozy.volkswagen.cz/…/extra-equipment
@xxc
To co jsi odkázal je nabídka úplně mimo. Stačí se podívat pořádně. Nejde ani o současnou generaci ty popleto.
To co jsi odkázal je nabídka úplně mimo. Stačí se podívat pořádně. Nejde ani o současnou generaci ty popleto.
@rohYpnol aha, ja sa v tom nevyznam, ale tu je nieco porovnatelne :-)
https://skladovevozy.volkswagen.cz/…-2024-0687216-CZ
To uz aj ma aky taky motor a to uz radsej usetrit za teslu, ako toto predrazene. Proste spalovacie auta su predrazene.
https://skladovevozy.volkswagen.cz/…-2024-0687216-CZ
To uz aj ma aky taky motor a to uz radsej usetrit za teslu, ako toto predrazene. Proste spalovacie auta su predrazene.
@xxc
Jo to druhé je srovnatelné s teslou a dražší o půl milionu. Žádný uvibrovaný tdi v tiguanu, kdy se to klepe víc než jede.
Jo to druhé je srovnatelné s teslou a dražší o půl milionu. Žádný uvibrovaný tdi v tiguanu, kdy se to klepe víc než jede.
@xxc Toto je na rozdíl od Tesly auto a ne kapotovaný tablet, takže ne, není to srovnatelné.
@rohYpnol já tam vidím cenu 979 000, navíc: Cena po slevě je uvedena včetně bonusu za výkup stávajícího vozu do protiúčtu, využití financování u Škofinu. A ani pak tam není rozdíl čtvrt milionu. Nemluvě o polovičním výkonu a chybějící výbavě typu odvětrávaných sedaček. Myslím, že parita tu je.
@elipsoid
Jenže s tím jsou spojeny další bonusy, které jsi opět taktně pominul.
Na skladové Tesly je sleva kolik??? Co???
Já porovnávám reálné ceny. 1/4M tam v rozdilu je. Parita se ani tady nekoná.
Jenže s tím jsou spojeny další bonusy, které jsi opět taktně pominul.
Na skladové Tesly je sleva kolik??? Co???
Já porovnávám reálné ceny. 1/4M tam v rozdilu je. Parita se ani tady nekoná.
@rohYpnol
No ani porovnávání ti moc nejde. Cenik se skladovkou, 110kw s 220kw, holobyt s vybaveným autem. Jediné, v čem je to srovnatelné, tiguan má 4 kola jako Tesla. A ještě možná ten tiguan se i rozjede bez chybové hlášky. Ale to budou s teplou na tom podobně, takže to je taky srovnatelné.
No ani porovnávání ti moc nejde. Cenik se skladovkou, 110kw s 220kw, holobyt s vybaveným autem. Jediné, v čem je to srovnatelné, tiguan má 4 kola jako Tesla. A ještě možná ten tiguan se i rozjede bez chybové hlášky. Ale to budou s teplou na tom podobně, takže to je taky srovnatelné.
@rohYpnol
tvl uchrochtana skladovka v zakladnim motoru. To radsi Mlaska
skladovka mlaska za milion zde:
https://m.mobile.de/…l/408722503.html?…
cenova parita!
tvl uchrochtana skladovka v zakladnim motoru. To radsi Mlaska
skladovka mlaska za milion zde:
https://m.mobile.de/…l/408722503.html?…
cenova parita!
@rohYpnol
Narozdil od tebe ja si vždy vydelal na to co potřeboval nebo chtel. Takovej linej a neschopnej zoufalec jako ty nejsem.Navíc jsi ukázal, že ani těm dotacím nerozumíš, coz pak chapu ze nejsi schopen vydelat na veci, ktere bys chtel a obvinujes z tve neschopnosti EU, protoze o žádných dotacích se neuvažuje.
Narozdil od tebe ja si vždy vydelal na to co potřeboval nebo chtel. Takovej linej a neschopnej zoufalec jako ty nejsem.Navíc jsi ukázal, že ani těm dotacím nerozumíš, coz pak chapu ze nejsi schopen vydelat na veci, ktere bys chtel a obvinujes z tve neschopnosti EU, protoze o žádných dotacích se neuvažuje.
@rohYpnol
Usoplenej 110kw diesel. Ten tiguan je o dost předraženej, kdyz se podíváme na tu teslu tady. To jsi nemohl vybrat hůř jak je okaté, že tesla je levná. 110kw s tragickým kadlakadla zvukem a vibracemi tiguan za 950 vs 220kw Tesla za 1.1M
Usoplenej 110kw diesel. Ten tiguan je o dost předraženej, kdyz se podíváme na tu teslu tady. To jsi nemohl vybrat hůř jak je okaté, že tesla je levná. 110kw s tragickým kadlakadla zvukem a vibracemi tiguan za 950 vs 220kw Tesla za 1.1M
@Emel
Tesla nabízí nějaké slevy z ceníků?!? Naopak pokud vím., tak chce +20t. za dodání vozu proti ceníku...
PROTO srovnávám cenik Tesla vs. skladovka VW.
Tesla nabízí nějaké slevy z ceníků?!? Naopak pokud vím., tak chce +20t. za dodání vozu proti ceníku...
PROTO srovnávám cenik Tesla vs. skladovka VW.
@rohYpnol no a vidíš v tom svém odkazu ceníkovou cenu? 1,16M.
"Cena po slevě je uvedena včetně bonusu za výkup stávajícího vozu do protiúčtu, využití financování u Škofinu...", pouze pro registraci na IČ.
Já beru že v dané třídě dokážeš koupit i něco levnějšího, není to za ty prachy nejlepší nabídka světa, ale ani to není žádný úlet, prostě 1,1M za auto téhle kategorie je +- normální, +-10% třeba.
"Cena po slevě je uvedena včetně bonusu za výkup stávajícího vozu do protiúčtu, využití financování u Škofinu...", pouze pro registraci na IČ.
Já beru že v dané třídě dokážeš koupit i něco levnějšího, není to za ty prachy nejlepší nabídka světa, ale ani to není žádný úlet, prostě 1,1M za auto téhle kategorie je +- normální, +-10% třeba.
@Emel
Rohypnol se strelil sam do kolene. Da odkaz údajně potvrzující jeho mylný názor a v tom odkazu je cena vyvracejici jeho názor a ještě k tomu to je zoufalej 110kw tdi proti 220kw tesle.
Rohypnol se strelil sam do kolene. Da odkaz údajně potvrzující jeho mylný názor a v tom odkazu je cena vyvracejici jeho názor a ještě k tomu to je zoufalej 110kw tdi proti 220kw tesle.
@Mikesus hele to je něco za něco, vyšší výkon a ticho za omezený dojezd... je to parita, ale taková asymetrická.
@Mikesus
Coz mu ale nezabrani dal psat cemu veri.
A ty co mu vecne oponuji oznacit za lhare.
Coz mu ale nezabrani dal psat cemu veri.
A ty co mu vecne oponuji oznacit za lhare.
@Mikesus pro někoho není relevantní výkon, pro někoho dojezd... pro mě je relevantní oboje. O víkendu jedu do Itálie na Snowboard, samozřejmě prkna rakev na střeše... a jsem celkem rád, že jedu normálním autem a ne EV a nemusím řešit obsazenost nabíječek a tak. Jasně, je to parkrát do roka, tak by to člověk asi nějak přežil...
@Mikesus
Dojezd není relevantní... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jo, přesně proto mám právo tr nazývat hujerem 😎
Emel ti to vysvětlil a popsal, jak tomu víc nemám co dodat. A ty to stejně nepochopíš 🤣
Dojezd není relevantní... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jo, přesně proto mám právo tr nazývat hujerem 😎
Emel ti to vysvětlil a popsal, jak tomu víc nemám co dodat. A ty to stejně nepochopíš 🤣
@Emel
Viz výše. Srovnávám reálné ceny. Ne ceníky.
Pokid vím, tak mj. za doručení Tesly je dalších +20.000,-...
Viz výše. Srovnávám reálné ceny. Ne ceníky.
Pokid vím, tak mj. za doručení Tesly je dalších +20.000,-...
@rohYpnol srovnáváš ceník u Tesly s nějakou cenou na skladovku, která je podmíněná financováním a výkupem auta na protiúčet, minimálně bys musel zjistit, za kolik ti to prodají cash.
Ale abych ti udělal radost - klidně může být Tesla o 100t výš, jenže u auta za 1M+ je to méně než 10%, to jsou dvě dražší položky příplatkové výbavy třeba... prostě řádově to stojí stejně.
Ale abych ti udělal radost - klidně může být Tesla o 100t výš, jenže u auta za 1M+ je to méně než 10%, to jsou dvě dražší položky příplatkové výbavy třeba... prostě řádově to stojí stejně.
@rohYpnol
Jako že s EV bys do Itálie nedojel? Nebo jsi jen línej a neschopnej si něco zjistit?
Jako že s EV bys do Itálie nedojel? Nebo jsi jen línej a neschopnej si něco zjistit?
@Mikesus Proč by to měl dělat? Víš moc dobře, že stačí sednout do auta a jet, stejně tak jako u tvého Highlanderu. Nemusíš plánovat….
Pepa_007
Za mne rozhodně Musk. 👍🏻👍🏻201,217,250. To jsou maximální rychlosti Tesly. Kam se na to hrabou BEV auta Evropské produkce. 😉
A v dalších parametrech také překonává Enyaq. Rozdíl pár korun nehraje roli.
Pikantní na tom je, ze ceny té Tesly půjdou pěkně dolů. Bude se časem zlevnovat.
A v dalších parametrech také překonává Enyaq. Rozdíl pár korun nehraje roli.
Pikantní na tom je, ze ceny té Tesly půjdou pěkně dolů. Bude se časem zlevnovat.
@Pepa_007 Tak zrovna ty maximální rychlosti jsou tam ten nejmíň podstatný údaj. Jako je to hezké, že to umí, ale zároveň je to úplně zbytečné. Maximálka EV a ICE je něco úplně jiného...
@Pepa_007 už jsi viděl Teslu jet vic než 120? Já možná párkrát 130, ale to je spíše předjíždění na dálnici a pak zařadit a pokračovat 110-120. Já viděl jet Teslu rychle jen na propagačním videu.
@Pepa_007
A napíšeš aj to, na čo sú také maximálky dobré, okrem toho, že sa majitelia Tesiel môžu nimi hrdiť?
A napíšeš aj to, na čo sú také maximálky dobré, okrem toho, že sa majitelia Tesiel môžu nimi hrdiť?
Barry Lyndon
Ten interiér je prostě absurdní, útulné jako čekárna u zubaře. Ergonomie asi dost dobře vyhovuje použití v FSD módu, ale jelikož ale žádné FSD nemáme, nedává to smysl, absence HUD, absence kapličky, absence všeho...
A navrch pitomá prosklená střecha, kterou nesnáším (to mají s Enyaqem bohužel stejné).
A navrch pitomá prosklená střecha, kterou nesnáším (to mají s Enyaqem bohužel stejné).
@Barry Lyndon
Interiér nemusí sadnúť každému, ale je dizajnovo čistý a nekonfliktný. Mne osobne vadí umelá koža na sedadlách namiesto textilu a fakt, že je všetko cez dotykáč. Samotný dizajn by som uniesol, ovládanie nie.
Interiér nemusí sadnúť každému, ale je dizajnovo čistý a nekonfliktný. Mne osobne vadí umelá koža na sedadlách namiesto textilu a fakt, že je všetko cez dotykáč. Samotný dizajn by som uniesol, ovládanie nie.
šofér
No, to je jako když Škoda za socíku přišla po x letech s modeme "M" a vyráběla ho dalších 6 let.... myslím, že s takovým "designem" Tesla brzo skončí, nikdo nemá zájem mít nové staré auto se starou karoserií, leda pár IT maniaků, ostatní chtějí aby se jim auto i líbilo, toto je nuda a šeď.
@šofér a proto byla loni Tesla Y nejprodávanější auto na světě vůbec ( takže asi se pár lidí našlo, kteří zájem měli)
@Helle2 Link?
@twistedTSD
Asi myslel rok 2023. Pro loňský rok jsem zatím našel předběžně počty k listopadu. Ma to blízko na prvni místo, ale byla tam zatím Corolla první a Tesla Y na druhém se ztrátou cca 30tis ks. Není to asi nereálné, ale nepravdepodobne
https://www.focus2move.com/…orld-car-market/
Asi myslel rok 2023. Pro loňský rok jsem zatím našel předběžně počty k listopadu. Ma to blízko na prvni místo, ale byla tam zatím Corolla první a Tesla Y na druhém se ztrátou cca 30tis ks. Není to asi nereálné, ale nepravdepodobne
https://www.focus2move.com/…orld-car-market/
Mokrous
To je super jak se tu všichni zase zhádají o howně a svorně jim všem unikne, že celá tabulka je zase jeden velkej nesmysl včetně cen a rychlostí atd... A všechno to jsou navíc údaje ke starému modelu.
Bravo redakce! Jako vždycky... Vy prostě nezklamete nikdy.
Bravo redakce! Jako vždycky... Vy prostě nezklamete nikdy.
@Mokrous proč myslíš, že jsou v tabulce staré údaje? PředFL neměl v základu LFP, ne?
@Emel Já už poslední roky moc nemyslím. Buď vím a nebo mlčím. Na myšlení tu máme miliony jiných kabrňáků... A podle toho to pak všechno vypadá a dopadá...
@Mokrous tak jsem na to mrknul na stránkách... a už chápu, na co redakce naletěla.
Když si proklikneš nové Y, tak tě to vezme na tu Launch edici... což je jediná, která má zatím cenu. Nad tím vidíš ceny dalších verzí, jenže to ještě není facelift, ale původní model.
https://ctrlv.cz/M89J
https://www.tesla.com/…cz/modely/design?…
Když si proklikneš nové Y, tak tě to vezme na tu Launch edici... což je jediná, která má zatím cenu. Nad tím vidíš ceny dalších verzí, jenže to ještě není facelift, ale původní model.
https://ctrlv.cz/M89J
https://www.tesla.com/…cz/modely/design?…
@Emel
Jestli mas pravdu, a podle tveho odkazu nejspis ano, tak redakce je fakt banda debilu…
Uz celkem chapu proc si tu vydrzuji skupinu trollu.
Jestli mas pravdu, a podle tveho odkazu nejspis ano, tak redakce je fakt banda debilu…
Uz celkem chapu proc si tu vydrzuji skupinu trollu.
@Mokrous
“ Z ní vyplývá, že Tesla Y vychází o něco méně ne taktéž omlazená Škoda Enyaq, která”
No neni to jen tabulka….
“ Z ní vyplývá, že Tesla Y vychází o něco méně ne taktéž omlazená Škoda Enyaq, která”
No neni to jen tabulka….
_Teddy_
Vsetko by som tomu autu toleroval, ale ten tablet namiesto pristrojovej dosky a mechanickych ovladacov, to je u mna totalne nepriechodne. Clovek ktory prisiel s napadom sustredit vsetko ovladanie na patlavy display je ergonomicky analfabet...
@_Teddy_
Ano, to máš sice pravdu. Mně by se také líbilo, kdyby interiéry aut navrhovali designéři podle nejlepších ergonomických zásad, jak to měly dříve třeba Audi nebo BMW. Ale ten interiér s tabletem prostě dělá Teslu Teslou, spoluvytváří to sílu značky a získává tím věrné zákazníky. Překopávat svou dlouhodobou filosofii se většinou nevyplácí.
To más jak s Applem, který přišel a určil si vlastní pravidla, jak se bude používat jeho telefon. Pro mě byly nepochopitelné a nepřijatelné. Ale právě díky těm pravidlům má velmi věrnou zákaznickou bázi.
Ano, to máš sice pravdu. Mně by se také líbilo, kdyby interiéry aut navrhovali designéři podle nejlepších ergonomických zásad, jak to měly dříve třeba Audi nebo BMW. Ale ten interiér s tabletem prostě dělá Teslu Teslou, spoluvytváří to sílu značky a získává tím věrné zákazníky. Překopávat svou dlouhodobou filosofii se většinou nevyplácí.
To más jak s Applem, který přišel a určil si vlastní pravidla, jak se bude používat jeho telefon. Pro mě byly nepochopitelné a nepřijatelné. Ale právě díky těm pravidlům má velmi věrnou zákaznickou bázi.
@_Teddy_ add ergonomie, kdyz si porovnam svoje 3 auta: yaris, model 3 a touareg s icocpitem, ergonomie tesly je o parnik napred. Sice manvsechno na displeji, ale taky spousty zkratek na volantu a to co je na displeji, tak funguje dobre, hned a spolehlive. Uz jen srovnani volantu - yaris i touareg ma na volantu cca 18 tlacitek. Jsou ty na ovladani hlasitosti a tempomatu ty nejvetsi, ktery clovek najde po slepu? Ne nejsou.
Jiri Venhoda
Nova Tesla Y vypadá skvěle, budu ji velmi zvažovat jako nový rodinný vůz. Mám dva komentáře k ceně a srovnání s Enyaqem. I) launch edice je cenove posazena výše, čekám že běžné verze T Y budou o 200- 300K níže, II) když se podíváme na srovnatelně konfigurovany Enyaq (85×) s tepelným čerpadlem, tažným zařízením, koženými odvetravanymi sedackami atd., pak se ve Škoda konfigurátoru dostávám na cenu o 50 až 100K vyšší než launch edice T Y. Tesla to drtí (i) cenově.
Pavel Hrabalík
.. a hlavně hodně podporujte hajlujícího Muska, toho, co v Německu prosazuje fašouny. Běžte k Václavu Klausovi, dobráci jedni..😐
Stávající základ: 1.094.000
FL základ: 1.112.400
Tak co, doníčci, hendlíčci, hujeříčci, mikešové?!?
Jak to, že JSEM MĚL ZASE PRAVDU???? 🤣🤣🤣🤣🤣
Není to žádné zlevňování. Není to nic co by přinášelo cenovou paritu. O tom to je 😎
17. června 2015 • 18:14
Tesla není automobilová budoucnost, Tesla je jediná automobilová budoucnost, Tesla je hrobem konvenčních modelů, Tesla je vrahem celého zkostnatělého automobilového průmyslu. Tesla je nová filozofie automobilismu. Tohle vše, díky Elonu Muskovi.
Tesla Model S je natolik výjimečný, že ostatní automobily vedle něj přestávají dávat smysl. Můžete si koupit klidně Panameru, ale bude to dávat asi podobný smysl, jako když budete ve 21. století stavět gotickou katedrálu.
S Teslou si kupujete nejen automobil, ale získáváte navíc minimální až nulové náklady na provoz, zanedbatelné náklady na servis, neustálou péči výrobce o infotainment automobilu, neomezený přístup na internet kdekoliv, kdykoliv a všude (kde je 3G).
Tesla Model S mění celý automobilový průmysl. Ano, je to tak. Po Fordu model T to není žádný tradiční výrobce s tradicí, ale neznámá značka vzniklá z prachu a popela mrtvých továren GM.
Tesla Model S je zkrátka třetím automobilem, který si zaslouží místo v učebnicích dějepisu, je to model, který přepisuje dějiny automobilového průmyslu. Svět automobilismu se navždy začne rozlišovat na období "před Teslou" a "po Tesle". Soumrak Dubaje se blíží sedmimílovými kroky
celkom zmena oproti aktualnemu stavu
Jen se ztrapňuješ 🤣🤣🤣
Vytrhávat věci ze souvislostí umíš skvěle, ale to komáři uměli vždycky.
Je to tak.
Mezitim otocil o 180°.
🤣
A bude tvrdit, ze to je vytrzene z kontextu.
To je oblibena vymluva zdejsich dezolatu.
Popiraji co napsali, ze to je vytrzene z kontextu.
To by musel byt poradny kontext...
PS Komunisty nesnasim. A v roce 1989 jsem byl na prvnim stupni ZŠ...
Toto individuum se nám dokázalo otočit ve svém názoru skutečně o celých sto osmdesát stupňů. Zdá se, že zadání jeho trollí farmy bylo zcela jednoznačné: šířit nenávist a trollovat vše, co má byť jen minimální spojitost s EU, EK, EV a GD.
Opravdu vzorová ukázka práce profesionálního manipulátora veřejného mínění. Bravo, oddanost zadavatelům tohoto individua zřejmě nezná mezí👍
Zase jen LŽEŠ!!!
Kde jsem popřel že jsem to napsal??? Co??? Lháři, omluv se!
Toto napsane pod vlastnim 10 let starym prispevkem neni vlastni popirani?
"rohYpnol
24. ledna 2025 • 17:26
@DonVito
Jen se ztrapňuješ 🤣🤣🤣
Vytrhávat věci ze souvislostí umíš skvěle, ale to komáři uměli vždycky."
Kazdy tvuj dnesni prispevek popira, co jsi napsal v roce 2015.
Ty joudo, co nechape kontext a obvinuje kazdeho ze lzi.
Zkus si lepe (tentokrat spravne...) zanalyzovat moji vetu: "Popiraji co napsali, ze to je vytrzene z kontextu." To rozhodne neznamena ze jsem psal ze tvrdis, ze jsi to nenapsal! 😀
Tvrdim ze "kontextem" popiras vyznam!!! Tak priste vic premyslej a hlavne brzdi s "lharema"!!
Jsi lhář. Vytraháváš věci ze souvislostí přesně jak jsem napsal!!!
I tento příspěvek jsem ti dávno vysvětlil. Ale ty pořád budeš dokola vytahovat jen to, co se ti hodí bez ohledu na kontext. Protože jsi demsgog a lhář.
Tak vieš, človek rastie a učí sa. Určite si tiež niektoré svoj názory voči tým z pred 10 rokov poopravil alebo zmenil.
Jenze rohypnol tu tvrdi, jak se plni jeho predpovedi.
Ktere predpovedi???
Ty starsi oslavujici elektromobilitu?
👍
Které??
Třeba že o BEV není i zájem.
Třeba že greendeal je ideologický nesmysl který je třeba okamžitě zrušit.
Třeba 2015, že Tesla změnila autoprůmysl!!!
Třeba že 2025 žádná parita BEV a ICE není.
Třeba že BEV nijak dramaticky nezlevňují.
Smolík, co?!? Ve všem tomto jsem měl pravdu.
Stejně tak je jen otázkou času, kdy přijde konec Tesly a kdy zkrachuje . A co tím zkrachuje myslím jsem taky dávno vysvětlil. Zkrátka předpokládám že Teslu koupí Čína. Protože i Musk ví, že Tesla je jen nafoknutá bublina. A bude výhodné ji prodat zavčasu...
A v čem jsem tady neměl pravdu?
Ale o tom se nikdo nebavil jestli potřebuje nebo nepotřebuje zlevňovat.
Jinak zlevňovat zjevně potřebuje, protože prodeje upadají, takže za danou cenu o ně zájem není.
No to je obrovský propad
2023
1,808,581ks
2024
1,789,226ks
Rozdíl takový, že začíná ukazovat, ze EV nikdo nechce. Celých 19tis kusů za 1.8milionu rozdíl, tedy něco přes 1%.
To i VW ma větší propad, takže vlastně lidi už VW nechtějí co?
4,796,900
4,866,800
-1.4%
Nebo taková audi, ta už by to měla rovnou zavřít co? To nikdo nechce
1,671,200
1,895,200
-11.8%
24. ledna 2025 • 15:45
@KANKUNEN
Není to žádné zlevňování. Není to nic co by přinášelo cenovou paritu. O tom to je 😎"
Emel se ti snazi vysvetlit, mlho, ze TMY uz cenove na urovni spalovaku je.
Cenova parita TMY nastala jiz v roce 2024.
👍👍👍
Tudiz TMY nemusi (narozdil od nizsich trid) nijak dramaticky zlevnovat.
PS Vsimni si, jak to Emel dela citlive. Nenapise ti, ze lzes... 😀
❤️
Už to co jsi napsal je dost zavádějící. Které jiné auto (model) dané ceny, velikosti a kategorie je globální?
Takže co se celosvětově nenabízí, tak se a u nemůže celosvětově prodávat a ani prodat. Pak globální i čísle Y vypadají "senzačně"... ale senzační to není. Navíc na EV jsou dotsce/podpory, zatímco na ICE nikoliv...
Z globálních modelů bych si tipnul možná RAV4. A tím jsme skočili.
Takže Y je cca 1.2 mil kusů
RAV4 je cca 0,5 mil kusů
A teď si vezmi, kolik konkurentů má RAV4 vs. prodeje a kolik konkurentů má Y vs. prodeje...
To už ty čísla Y fakt nevypadají vůbec tak zajímavě...
Jo, Tiguan tam je. Prodeje dokonce 0,6M...
Takže Tesla, která tady v BEV v celosvětovém měřítku nemá konkurenci, a kdy na BEV jsou různě subcence, dotace atp. prodá jen 2x víc kusů než modely se spalovacimi motory, kde je obrovský výběr a obrovské konkurenční prostředí?!? Ne, to nejsou žádné úchvatné čísla Tesly.
Přijde Nio, přijde Zeeker, a prodeje Tesly budou třetinové...
Zostáva tú cenovú paritu dotiahnuť v nižších triedach. Tesla Y je fajn, ale predsa len ešte vysoko nad finančné možnosti priemerne zarábajúceho človeka.
Len aby cena BEV klesala k cenám z abenzín a nie naopak, ako sme toho boli svedkami...
Cena BEV dlouhodobe trvale klesa.
TMY stala v roce 2021 od 1.724.490 korun za LR.
😵
https://www.auto.cz/…e-odvazne-139911
Dnes stoji LR 1.310.400 korun, viz tento clanek.
👍👍👍
Kam jdou ceny spalovaku me vubec nezajima, moc to nesleduju.
Ale kdyz se oprostim od hejtu "experta" Pepy, tak se daji, pokud vim, sehnat vyhodne spalovaky treba i od koncernu.
Jojo, na tenhle výhodný, v holobytu a uklepaný tiguan tu rohypnol dával odkaz, jak má svoji modlu.
Nejaky argument proc zlevňovat produkt o ktery je zajem?….
Nějaký argument proč klesaji prodeje produktu, o který je zájem?!? 🤣🤣🤣🤣🤣 Víš, hujere, to je dokonce typický oxymoron 🤣🤣🤣
Co to nechat na Tesla?
Asi maji jiny nazor nez ty…..
PS: Samozrejme, ze mohou klesat prodeje produktu o ktery je zajem.
Muzes nasadit takovou cenu pri ktere mas vetsi zisk i pres pokles prodeju.
Naprosto zakladni veci pri tvorbe cen…
Tvl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Víš, když klesaji prodeje, tak to znamená že o zboží zájem NENÍ!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 O TOM JE TRH!!!
Tady nikdo cenu Tesly za účelem omezení poptávky nezvyšuje 🤣🤣🤣🤣🤣
Preji prijemny vecer plny padnych prispevku na tema: “Tesla to dela spatne”.
Ja se pak jen zas podivam jestli si tvych rad vsiml akciový trh….
Jak ze se jmenoval ten brouk?…..
On totiž zájem o teslu neklesá, jak si zase rohypnol vymyslel.
2023
1,808,581ks
2024
1,789,226ks
Rozdil 19,355ks je pokles o 1.07%, tedy prakticky žádný. Tesla už je levná dávno, tak není důvod aby zlevnovala, kdyz se prodává dobre.
Prodalo se jich méně, ale zájem neklesá... ok, jdi se léčit...
My víme, že statistická odchylka ti nic neříká. Rozdil 1%( 19tis ks ) opravdu nic neznamená. Léčení víme, kdo tu potřebuje. Je to ten ,kdo tu brečí za své mylne názory a obviňuje z toho EU.
Opět jsi prokázal že o statistice víš úplně NULA 🤣🤣🤣
19 tis. není žádná statistika odchylka!!! Fakt nepiš o věcech o kterých vůbec, ale vůbec nic netušíš.
Neznalí matematice ti i možná i uvěří, mi co jsme ji studovali na vysoké škole se ti směrem už dlouho. Nejlepší je, jak nevzdělanec chce poučovat studované v jejich oboru. Dobrá práce, co tam máš dál. Vyřídím svým profesorem staristiky na matfiyzu, ze nejkej hloupej rohypnol ví jak se má učit statistika a co znamená a ze to mají špatně. Kdyz se budou ptát co má za vzdělání, odpovím ze žádné, proto má tolik keců do všech oborů.
Pokles jednoho procenta po ukončení dotaci na velkých trzích, to je naopak úspěch a konstantní prodeje než pad.
NENI TO ŽÁDNÁ STATISTICKÁ ODCHYLKA!!!
Copak, už sis i ty sám uvědomil, jakou kravinu jsi napsal?!! 🤣🤣🤣
Viz níže. Tiguan je o 1/4M cenově níže. Tesla Y není vůči BEV srovnatelná. Pořád je to obrovský balík navíc.
Co pises za kraviny???
Ja psal dlouhodobe o roce 2025.
A zrovna TMY je paritni
A nekolik malo modelu, obvykle vysokovykonnych je levnejsich nez ICE.
Zbytek predevsim nizsi tridy maji zatim k parite daleko.
Muzes mi tedy rict, v cem lzu?
Zda se ti TM3 performance drahy???
https://www.tesla.com/…cz/model3/design#…
nemel, inflace ti to poradne zlevnila!
Jasně. Já zapomněl že díky jedé z největších inflací v EU se nám nejvíce zkvalitnil život jak nám tady vše rekordně zlevnilo...
Jsi úplně mimo.
tesla stoji milion
passat stoji milion az milion a pul uz 20 let
oktavka 4x4 je za 800-milion uz 25 let
pokud pro tebe neni takovy auto dostupnEJSI nez kdykoliv bylo delas neco blbe. Ty a ne fiala
To co jsi napsal je absolutní blbost.
Tady máš plně naložený novinářský kus, cena 1M
https://www.auto.cz/…ky-standard-1634
Běžné ceny Passatu byly 0,6-1.0M.
A ne jak tvrdíš ty 1 až 1.5M... Za 1.2 byla raritní R36.
Však si jen potvrdil co psal. Uklepanejch 125kw za za 1.05M a to jeste příplatky jen za 40tis, to není nalozena novinářská verze. I v Octavie nebylo tehdy problém mít příplatky do nejvyšší vybavy za 300tis a tady najednou 40tis je nalozena novinářská výbava.
kuze neni
4 mot neni
strecha neni
dcc neni
telefon nevidim
todle neni vybaveny auto ale VW chudak
Disclaimer pro Mokrouse - prostě nevím, tak se zeptám...
jezdil jsem s tim v uplne prvnim cc tusim 2008 ale
myslim ze to
mohla mit b6 uz r32 takhe od 2006. Hadat se ale nechci