Novinky
Zprávy z Nošovic😒br />
„Jelikož neočekáváme, že by měla poptávka po elektrických vozech rychle růst, tak preferujeme méně nákladnou a jednodušší variantu navýšení výrobní kapacity elektromobilů, a to na padesát procent,“ říká Klíčník.
Haha, hujeři, doníčci, hendlíčci, mikešové.... rohYpnol měl OPĚT pravdu. O BEV není zájem, BEV nikdo nechce 🤣🤣🤣🤣🤣
Blbý co, hujeříčci?!?
Haha, hujeři, doníčci, hendlíčci, mikešové.... rohYpnol měl OPĚT pravdu. O BEV není zájem, BEV nikdo nechce 🤣🤣🤣🤣🤣
Blbý co, hujeříčci?!?
@rohYpnol
Už sklapni, píšeš do nemoty tie isté nezmysly jak retard.
Ak neočakávajú rýchly rast dopytu, tak to znamená, že očakávajú pomalší rast. Ale RAST.
Pomalší rast znamená, že záujem je MENŠÍ AKO SA ČAKALO, nie že záujem nie je. BEV ľudia chcú. len je to pre niektorých nevhodné a pre iných pridrahé auto.
Na tvoje prianie BEV vyvíjať, vyrábať a predávať neprestanú. Tak skľudni hormóny a vychladni. Možno ti pomôže studená sprcha, alebo aspoň mokrá handra na hlavu. Už to silne preháňaš.
Už sklapni, píšeš do nemoty tie isté nezmysly jak retard.
Ak neočakávajú rýchly rast dopytu, tak to znamená, že očakávajú pomalší rast. Ale RAST.
Pomalší rast znamená, že záujem je MENŠÍ AKO SA ČAKALO, nie že záujem nie je. BEV ľudia chcú. len je to pre niektorých nevhodné a pre iných pridrahé auto.
Na tvoje prianie BEV vyvíjať, vyrábať a predávať neprestanú. Tak skľudni hormóny a vychladni. Možno ti pomôže studená sprcha, alebo aspoň mokrá handra na hlavu. Už to silne preháňaš.
@traveldrive
Doufám že to rozdýcháš 🤣🤣🤣
V roce 2022, kdy šly ještě prodeje elektromobilů nahoru, se podílely na všech v Nošovicích vyráběných vozech deseti procenty, o rok později třinácti.
Pro loňský rok Hyundai počítala se 17procentním podílem, ten se ale kvůli nezájmu zákazníků vrátil zpět na deset procent.
...
Podstatná slova - KVŮLI NEZÁJMU 🤣🤣🤣
VRÁTIL 🤣🤣🤣
A jaj, potvrzení rohYpnola ... blbý co??? 🤣🤣🤣
Doufám že to rozdýcháš 🤣🤣🤣
V roce 2022, kdy šly ještě prodeje elektromobilů nahoru, se podílely na všech v Nošovicích vyráběných vozech deseti procenty, o rok později třinácti.
Pro loňský rok Hyundai počítala se 17procentním podílem, ten se ale kvůli nezájmu zákazníků vrátil zpět na deset procent.
...
Podstatná slova - KVŮLI NEZÁJMU 🤣🤣🤣
VRÁTIL 🤣🤣🤣
A jaj, potvrzení rohYpnola ... blbý co??? 🤣🤣🤣
@rohYpnol prosím pane možná se pletu,ale mám dotaz ona se Toyota vyrábí v Nošovicích. Zřejmě mi to uniklo, ale asi jo jinak jste to co jste psal pod článkem o Toyotě nedovedu vysvětlit. Kujva člověk se chvíli nepodívá na net a hned takové změny Toyotu koupil Hyundai a bude vyrábět v Nošovicích. Co ten modrý muž Rohybnol vše neví. Pane vás by měli i čtyři nohy nosit jak jste moudrý 😁😁😁😁😁👋👋👋👋 Hlídám tě neboj papá zítra šmudlo
@Sevca1
Chápu že ti to nedochází, ale napsal jsem zprávy z Nošovic 🤣🤣🤣
Chápu že ti to nedochází, ale napsal jsem zprávy z Nošovic 🤣🤣🤣
@rohYpnol Pod článkem o Toyotě? Napíšete nám teda pane nějaké novinky z General Motors když jste tak aktivní to nevadí že je článek o Toyotě, dejte nám novinky i z Ameriky ne jenom z Nošovic. Tak šup, šup rychle něco vyhledat a napsat, zítra na to kouknu tak ať nás nezklamete rohybnolku, papá už se vážně loučím 😁 . Ale neboj jsi v hledáčku
@rohYpnol Ale to mně je úplně jedno že jsou ti mé názory ukradené 😁 Promiň to je tvůj problém 😁, pokus se s tím žít papá
Bravó Toyota 👍, dobré produkty = skvelé výsledky.
@GTR1 Běžná Toyota (nemyslím sportovní modely) není pro člověka, kterého opravdu baví řídit.
@praptak
Jen si ukazal, ze v corolle jsi neseděl už hodně dlouho. Jedno z nejlepších a nejzábavnější aut C segmentu.
Jen si ukazal, ze v corolle jsi neseděl už hodně dlouho. Jedno z nejlepších a nejzábavnější aut C segmentu.
@rohYpnol
Je vidět, že nemáš zkusenosti zadne.
https😐/www.garaz.cz/…ne-auto-21012417
https😐/www.auto.cz/…dynamicky-154364
"Jeden by neřekl, že hybridní rodinné kombi bude mít něco společného se zábavným svezením, ale v případě corolly by se opravdu hodně pletl."
A můžeme pokračovat dál. Někdo je aspoň zábavnej. Ty jsi jen směšnej. Moc by mne zajímalo, kdy přestaneš být takový zoufalec a někdy něco vyzkoušíš nez budeš hodnotit.
Je vidět, že nemáš zkusenosti zadne.
https😐/www.garaz.cz/…ne-auto-21012417
https😐/www.auto.cz/…dynamicky-154364
"Jeden by neřekl, že hybridní rodinné kombi bude mít něco společného se zábavným svezením, ale v případě corolly by se opravdu hodně pletl."
A můžeme pokračovat dál. Někdo je aspoň zábavnej. Ty jsi jen směšnej. Moc by mne zajímalo, kdy přestaneš být takový zoufalec a někdy něco vyzkoušíš nez budeš hodnotit.
Páči sa ti môj názor, alebo môj preklep? 😁
Hehe, počítam, že to druhé...
Viděl jsem ji jak vystavenou, tak v provozu. Je to zajímavá barva, ale nechtěl bych ji. Velice brzy se mi okoukala a pak připadá divná.
No narust prodejů uvedením teto generace corolly říká presny opak. Design je subjektivní názor, ale tvůj je ten mensinovy na toto. Kdyz se podíváme na prodeje od roku 2019 ( nejen v evrope ), kdy přišla, prodeje raketově rostly. Kdyz se podíváme treba na karoq, ten naopak patri k tem horším a ma o 40tis nizsi prodeje v Evropě. A to tu corolla nema zadny domácí trh a je dokonce dražší než karoq. Takze evidentně lidi si raději připlati za hezčí, kvalitnější a spolehlivejsi auto
Ale zpět k Toyotě. Já samozřejmě uznávám, že se jedná o velmi kvalitní auta, ale jejich designový styl mi prostě vůbec nesedí, nelíbí se mi.
To ti samozřejmě nikdo nebere, ze se ti nelíbí. Design je subjektivni, ale zdá je líbivý nebo ne rozhoduje většina. Tady jde o to, že ty svuj názor pokladas za fakt, který v realitě je přesně opačný.