Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRok 2024 byl pro Lexus rekordní. Evropa rostla o pětinu, Česko dokonce o 52 %
49 komentářů
Arese
Tato značka mě coby automobilového fandu nikdy nepřitahovala. Její auta jsou taková "neslaná, nemastná". A v posledních letech mě u Lexusů vysloveně odpuzuje jejich hnusná maska chladiče, připomínající ksicht Predátora. Ale je jasné, že když nabídka německé prémiové trojky už léta upadá, že to nahraje konkurenci...😟
@Arese vybíral jsme mezi LC500 a Koníqem a vyhrál to...:) no jasně, měl manuál:)
https://di-uploads-pod23.dealerinspire.com/…004-1024x577.jpg
https://di-uploads-pod23.dealerinspire.com/…004-1024x577.jpg
@Arese
Jj nemastná neslaná, byl sis vyzkoušet RC-F, LC500 a RX500h a zjistil, že karoq je mastnejsi a slanejsi a mnohem jizdne zábavnější.
Jj nemastná neslaná, byl sis vyzkoušet RC-F, LC500 a RX500h a zjistil, že karoq je mastnejsi a slanejsi a mnohem jizdne zábavnější.
@Mikesus Debilnější srovnání už tě nenapadlo? 🤣
@Arese
No psal jsi, že je nemastný neslany. Ty jsi začal s tím že jejich auta jsou nemastna a neslana, zato jsi koupil karoq pro tu zábavu.
No psal jsi, že je nemastný neslany. Ty jsi začal s tím že jejich auta jsou nemastna a neslana, zato jsi koupil karoq pro tu zábavu.
@Arese Karoq jsem koupil pro spoustu důvodů, vč. toho, že nabízí i manuální převodovku. Ovšem na skutečně zábavnou jízdu mám jiná auta. Tvoje "starostlivost" o můj vozový park je fakt "dojemná"! :))))
@Arese která? Lexus LC500, RC-F a další sportovní kupé jsou bez výjimky přijímány s nadšením. Mluvit o nich jako o nemastných neslaných... to je jako mít doma Helenu Růžičkovou a říkat "no mezi těma dnešníma misskama já bych si nevybral":)
@Arese
No sam si tvrdil, ze karoq jsi vybral s manuálem pro zábavu za volantem. Takze musi být tedy zábavnější než ten nemastný a neslany lexus, jako je třeba lc500, rc-f nebo rx500h.
Člověk se pak těžko vyzna v tvých nekonzistentnich vyjadrenich. Buď je lexus nemastný a neslany a karoq jsi nekupoval pro zábavu s manuálem, ale kvůli peněžence, nebo jsi kupoval karoq v manuálu kvůli zábavě a lexus pak nemůže být nemastný a neslany, kdyz ma takové modely.
No sam si tvrdil, ze karoq jsi vybral s manuálem pro zábavu za volantem. Takze musi být tedy zábavnější než ten nemastný a neslany lexus, jako je třeba lc500, rc-f nebo rx500h.
Člověk se pak těžko vyzna v tvých nekonzistentnich vyjadrenich. Buď je lexus nemastný a neslany a karoq jsi nekupoval pro zábavu s manuálem, ale kvůli peněžence, nebo jsi kupoval karoq v manuálu kvůli zábavě a lexus pak nemůže být nemastný a neslany, kdyz ma takové modely.
Sevca1
Jak je to možné, vždyť podle prošlé tabletky (Rohybnol) , chtějí lidé naftové vozy ne benzínové a ještě k tomu hybridní. To je určitě Fejk tabletka nám to vysvětlí 🤧
Oscar_Romero
BMW 7 a XM jsou vhodné jen pro slepce, Mercedes šel s kvalitou dolů i na první dojem (majitelé es klád si stěžují), tak proč ne Lexík.
@Oscar_Romero
Jako musím říct, že nový GLS i S mne kvalitou materiálu a zpracování dost sklamaly. Aby v novém GLS vrzala konstrukce sedačky a u S palubka, to bych nečekal, nezažít to na vlastní kůži. Jen doufám, že se k tomu nedopracuje i lex.
Jako musím říct, že nový GLS i S mne kvalitou materiálu a zpracování dost sklamaly. Aby v novém GLS vrzala konstrukce sedačky a u S palubka, to bych nečekal, nezažít to na vlastní kůži. Jen doufám, že se k tomu nedopracuje i lex.
@Mikesus
kdybys slysel jak mi v audi na 50tkm vrze sedacka...
kdybys slysel jak mi v audi na 50tkm vrze sedacka...
@mikesus:
etron ma 50 tkm a vrze kde jenom muze, ale ta sedacka je vylozene k nasrani. Moje x5 ma 160 tkm a nevrze v ni nic, ta je z gle/x5/audi suv nejlepsi. Ale z pofacu jsem uz mel dojem jakoby to mistama bylo okradenejsi
etron ma 50 tkm a vrze kde jenom muze, ale ta sedacka je vylozene k nasrani. Moje x5 ma 160 tkm a nevrze v ni nic, ta je z gle/x5/audi suv nejlepsi. Ale z pofacu jsem uz mel dojem jakoby to mistama bylo okradenejsi
@Oscar_Romero S-klád se vloni prodalo 134 ks, 7er 138 ks, vedle toho Lexusů LS se prodalo 7 ks. Takže v luxusní třídě není Lexus vůbec alternativa, která by zaujala nějakou významnější část náročnějšího obecenstva.
doktorbartollo
Lexus musite pochopit, potom si ho kupite a budete spokojni. Lexus nema najnovsie technologie, je zamerany na spolahlivost, komfort a premiove materialy. Citam rozne skusenosti majitelov aut nemeckej a korejskej konkurencie a nestacim sa divit, kolko tie auta maju problemov s prevodovkami a motormi. Lexus fora? Riesia akurat tak vybity akumulator. Jeden daval fotku, ze s ES za 6 rokov najazdenych 985000km a povodny motor, prevodovka a aj bateria hybridu. Ktore nemecke moderne auto toto dokaze? Ak by v EU ponukali IS kombi, predaje budu nasobne vacsie. Lexus je jedna z mala znaciek, ktorej verim, ze ma nesklame.
@doktorbartollo No právě... Kdyby nabízeli to kombi...
Sám jsem vážně řešil dilema mezi Passatem a ES300h. Kdyby uměl Lexus praktické kombi, tak už bylo doma.
Sám jsem vážně řešil dilema mezi Passatem a ES300h. Kdyby uměl Lexus praktické kombi, tak už bylo doma.
@Mokrous v tom souhlas, ES by bylo podle mě trhák. Jenže kromě toho že je to jen sedan, tak tam ani nejdou sklopit sedačky což je obrovský KO faktor.
@adamzprahy
Jdou. Jen ne v nejvyšší vybave. Je to omezené tím, když máš elektrické ovládání zadních sedaček. Máme jeden v nizsi vybave, business edition, a tam to normálně jde, v ostatních, co jsou ve vybave luxury, tak tam to právě kvůli těm elektrickým zadním sedačkám nejde.
Jdou. Jen ne v nejvyšší vybave. Je to omezené tím, když máš elektrické ovládání zadních sedaček. Máme jeden v nizsi vybave, business edition, a tam to normálně jde, v ostatních, co jsou ve vybave luxury, tak tam to právě kvůli těm elektrickým zadním sedačkám nejde.
@Mikesus aha, nezměnil to facelift? Osobně jsem to viděl ve výbavě Prestige před fl a tam si nepamatuju že by něco takového bylo, ale možná měl nějaký prvek kvůli kterému to nešlo. Každopádně tam byla jen díra na lyže, ale sedačky dolu dát nešly.
I tak ale, jak nejde Lexus v ČR konfigurovat, tak je to prostě blbý, budeš chtít nějaký prvek, klidně připlatíš za celou linii, ale pak přijdeš o tohle. Je to pak dost těžko použitelné. Já v sedanu za posledních 6 měsíců sklápěl sedačky párkrát, i třeba jen kvůli pohodlnosti že jsem nechtěl vymýšlet co a jak naskládat, tak jsem prostě složil třeba jedno sedadlo a protáh si tam věci a hotovo.
I tak ale, jak nejde Lexus v ČR konfigurovat, tak je to prostě blbý, budeš chtít nějaký prvek, klidně připlatíš za celou linii, ale pak přijdeš o tohle. Je to pak dost těžko použitelné. Já v sedanu za posledních 6 měsíců sklápěl sedačky párkrát, i třeba jen kvůli pohodlnosti že jsem nechtěl vymýšlet co a jak naskládat, tak jsem prostě složil třeba jedno sedadlo a protáh si tam věci a hotovo.
@adamzprahy
Jako je to možné. My máme tedy vše poface, ale vůbec bych se nedivil, ze by to změnili z měsíce na měsíc. Tak je klidně možné, že už i já jsem v tomto mimo.
No stejně přijde brzy nova generace, tak uvidíme tam
Prestige jsem nikdy nekoukal, tka je možné že tam to nešlo z nějakého jiného důvodu.
Jako je to možné. My máme tedy vše poface, ale vůbec bych se nedivil, ze by to změnili z měsíce na měsíc. Tak je klidně možné, že už i já jsem v tomto mimo.
No stejně přijde brzy nova generace, tak uvidíme tam
Prestige jsem nikdy nekoukal, tka je možné že tam to nešlo z nějakého jiného důvodu.
tomas4568
Lexus nemá vlastně nic moderního - ani motory, ani podvozek, ani infotainment. Jenom to, co mají, umí zabalit dohromady tak, že výsledné auto děla, co má, dlouhodobě a spolehlivě, s dobrým komfortem. Kdyz člověk za život vystřídá skoro dvacet aut, tak nakonec zjisti, ze to na běžné ježdění stačí a že German overengineering vlastně neni potřeba.
@tomas4568
Jak se to vezme. Jako jeden z mála má funkční povinné asistenty. A to je v dnešní době taky velke plus.
Jak se to vezme. Jako jeden z mála má funkční povinné asistenty. A to je v dnešní době taky velke plus.
Luxusni EV - nemaj, bez ke konkurenci
Preiovej podvozek se stabilizatory nebo rizenim vsech kol - ke konkurenci
Chces vyber motoru - ke konkurenci
Takze zbejva mizernej infotaiment, coz je teda jako u vseho dneska a nalestenej interier
Je to jednoduche ... audi klesa ale stupa zase lexus... vzdy je to v tomto kvazi luxusnom svete na ukor toho druheho .. audi zase kleslo o 16 percent... a zisk mu padol dokonca o 90 percent dole ... aneb... kazdy chvilku taha pilku ako sa vravi
Lexus ma vyborne nastavene auta a tiez by som dnes uz radsej lexus ako audi bmw ci medu bedu ...
To opravdu elektrofanatici hned potřebují po každé luxusní divizi automobilky chtít nepoužitelný křáp??
ne, to lidi, co chtějí luxusní/premiové auto, chtějí i prémiové chování. To není o tom, že chtějí EV, ale že EV je komfortnější za jízdy než ICE. Ale to člověk, co na to nemá, nepochopí.
To ten hybrid, co bývá v Lexusu je dostačující pro komfort. Čiste elektricky by to jen piskalo a rusilo by me to v jizde.
No takze aspon tam byva slusny motor 2 az 2.5l, i kdyz teda s hybridem a eCVT.
Jo a kdybych na to měl, určitě bych pro komfort nebral elektrickou pojízdnou "sekačku* jen tak pro upřesnění (-:
No tak aspoň vidime ze bychaříš, reálný kupec jsi tak akorát plakátů. Zajiste tě někdo v tom lexusu aspon svezl. A určitě jsi také mohl srovnat aspoň ES, RX nebo RZ, o LC nebo LS ani nepřemýšlím u tebe.
V čom je komfortnejší, v čom je z pohľadu komfortu lepší?
Když bys vyzkoušel, tak se ptát nemusis. Ticho, bez vibrací, okamžitá reakce na povel řidiče. To je věc, co ti spalovak nenabídne.
Takze chceš říct, že kdyz chybí vibrace a zvuk, je mnohem lepší reakce na plyn, tak to není pohodlnější?
ze se musis vyzvracet i tady.. Tvoje oznameni ze o EV vis naprosty kulovy preskocim. Problem Lexu je ze nenabidne odpoved na vicevalcovy motory, schopnost tahat lod nebo kone, omezuje nabidku klasickyho rozvrzeni auta atd.
Ale vysvetlovat nekomu kdo v premii povazuje 2l za slusnej motor neco takovyho nema smysl
Jedou takovou tu klasiku, že stačí nabízet 80% dostupné techniky a hlavně už tu ověřenou. A evidentně jim to funguje.
Jinak řízení všch kol má RX 500h.
a ma i vzduch, ale stabilizatory ne. Treba JLR umi stabilizatory, hydraulickej podvozek, vzduch, nataceni zadnich kol atd. Staci si vybrat..
Japonci na výběr nedávají nikde. To souhlasim s tebou, je to proste ber nebo nech být.
Vzduch si ani nejsem jist jestli vůbec někde mají. Adaptivní tlumiče jo, ale vzduch fakt nevím.
ja ziju v domeni ze rx na vzuchu jezdi. Ale posledni generaci jsem uz nejel tak ani nevim. Neni to muj salek kavy.
Uplne si nejsem jist, ale poslední RX vzduch dle popisu nema. Jen adaptivní tlumiče.
tak se omlouvam, kolega mel rx s hybridni v6 a dotedka na to vzpominam jako ma snad nejtissi v6 co jsem
kdy v aute videl. A dal bych ruku do ohne za to ze sem v tom koukal na mechy. Myslel sem, ze to tam maj dal
Uplne v klidu. Jsou prostě veci, nad kterymi clovek kroutí hlavou u Toyoty, resp. Lexusu. Třeba to, ze přestali v lexusu nabízet vyhřívané čelní sklo. To jsou prostě veci, co by člověk bral za samozřejmost.
bmw to pro jistotu nenabizi vubec...
To jako vážně? A ja si říkal, že jen japonci jsou v tomhle divní 🤣
Takže mě při těch cenách a akcích Lexusu úspěch nepřekvapuje, protože cenově tomu konkuruje spíš zespoda VW group a tam je rozdíl značný.
Když zmiňuješ Volvo, tam si to podle mě nemá co vyčítat, naopak za mě Lexus pod povrchem kvalitnější v materiálech interiéru, lepší odhlučnění a některé detaily, vše za nižší ceny. Než základní naftovou A6 FWD bez výbavy, tak za osobně teda snad radši to ES. Ale v EU nejdou Lexusy moc konfigurovat a mají omezené motory, tak se to těžko srovnává.
Neni co dodat, mas pravdu.
kdyt sem to psal, nalestenej interier... Podivej se co umi treba podvozek Cayennu. Podivej se jak funguje prevodovka ZF v X5. A takhle muzu pokracovat. Kam se celej lex hrabe na efektivitu Edrive... Ale jestli jde o kvalitu plastu v interieru tak ok, audi vrze sedacka, bmw slo po minuly generaci vnitrkama dolu a mercedes taky umi kouzla... Coz porad ale neobhaji motory nastor u lexu a jestli to ani nema vzduch, pak mi smysl celyho rx unika