Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeČínský BAIC vstupuje na český trh. Má vozy s malým kufrem a vysokou spotřebou
51 komentářů
del42sa
takhle nějak by mohl vypadat příští Peugeot, designem skoro jako dvojčata, stačí na to nalepit jiný znak a zvednout cenu na dvojnásobek
topten
8.5 litru podle WLTP u toho malyho
me to vychazi na emisni pokutu pres 300k s DPH pri prodejni cene 500k s DPH
asi cekaj, ze toho moc neprodaj, aby se vesli do limitu, kdy se emisni pokuty neplati
pak je otazka jestli tyhle mnozstevni limity, kdy se pokuty plati od urcityho prodanyho mnozstvi aut, jsou fer, kdyz znevyhodnuji velky evropsky vyrobce
me to vychazi na emisni pokutu pres 300k s DPH pri prodejni cene 500k s DPH
asi cekaj, ze toho moc neprodaj, aby se vesli do limitu, kdy se emisni pokuty neplati
pak je otazka jestli tyhle mnozstevni limity, kdy se pokuty plati od urcityho prodanyho mnozstvi aut, jsou fer, kdyz znevyhodnuji velky evropsky vyrobce
@topten
Tvá řečnická otázka je správná. Pokuty EU znevýhodňují evropské automobilky. Tak jako třeba emisní povolenky EU znevýhodňují evropské průmyslové podniky.
Tvá řečnická otázka je správná. Pokuty EU znevýhodňují evropské automobilky. Tak jako třeba emisní povolenky EU znevýhodňují evropské průmyslové podniky.
@topten
Otázkou skôr je, čo je to za retardované pravidlá, dovoľujúce predávať autá tak vysoko cez limit. Všetci zelení sa tvárite, ako keby pokuty riešili ekológiu...
Otázkou skôr je, čo je to za retardované pravidlá, dovoľujúce predávať autá tak vysoko cez limit. Všetci zelení sa tvárite, ako keby pokuty riešili ekológiu...
Petr Pinkas
Stále brečíme, jak je na tom evropský automotiv špatně a dovolíme dovážet čínské benzinové elektrošroty. Zakázat, nebo 200 % clo. !!!!
@Petr Pinkas
200% clo bude znamenat, že evropský automotive bude bez baterek a bez mnoha dílů, které potřebuje pro výrobu vlastních modelů. Takže máš opravdu hrozně "chytré" nápady...
200% clo bude znamenat, že evropský automotive bude bez baterek a bez mnoha dílů, které potřebuje pro výrobu vlastních modelů. Takže máš opravdu hrozně "chytré" nápady...
Petr 1978
Mne stále nenapadá, proč bych měl své peníze, vydělané v ČR utrácet za vergl z Číny. Ta cena mi absolutně "bezkonkurenční poměr cena výkon a úroveň" nejde do kalkulačky a to se nebavím o ceně a potencionálu prodeje. Už vytáhněte hlavy ze svých pozadí a běžte se podivat na reálný salón např i Renaultu, VW, Opelu a budete hodně v šoku a na vergla z Číny nebo Koreje si nenajdete náladu. Nákupům zdar.
@Petr 1978
Pri tých cenách si nenájdem náladu ani na kúpu VW alebo Renaultu...
Pri tých cenách si nenájdem náladu ani na kúpu VW alebo Renaultu...
@traveldrive Teď jdu plakat do peřin. To jste mi to nandal.... No, ceny aut? Jakože jsou auta drahá k poměrům mezd ve srovnání třeba let 90tych? Být tak zle, tak nejsou plná, přecpaná parkoviště, ranní móda babytaxi atp. Auta dnes stojí pakatel, když se jednoduše vezme cena děleno počtem měsíců než na to z výplaty naskládám, ale ale. Taky to chce zároveň počítat auta odpovídající "mému zařazení ve společnosti " a ne mít potřebu plakat jak "ten Kodiaq" není pro obyčejné lidi. Není a nebude. Je pro ty co "na to mají ".
@Petr 1978 Ještě že tu ty Korejci jsou a začli poslední dekádu vyrábět dobré auta, aspoň nemusím do salonku VW 😁
@Sevca1 To Vás lituju, jako kamaráda, co chtěl ušetřit a teď neví jak se Háčka po 2 letech zbavit.
@Petr 1978 Kia e ceed kombi. Vyrobeno na Slovensku. Koupeno před 10 lety za 400 000 Kč, v 8/2024 jako protiúčet prodáno za 120 000,- Kč. Za celou dobu jsem nevyměnil ani žárovku, nedolil ani kapku oleje. Jediná oprava brzdy při 100 000 km. Ukažte mi kvalitnější auto.
@Petr 1978 Omlouvám se. Samozřejmě Kia Ceed, a ne e ceed. Koupil jsem si Kia e Niro, tak z těch " e" blbnu.
@Petr 1978
Po 2 letech nemůže prodat Hyundai? A který model. Po takovém aute se běžně v bazaru jen zapráší, tak to by mne zajímalo co to je.
Po 2 letech nemůže prodat Hyundai? A který model. Po takovém aute se běžně v bazaru jen zapráší, tak to by mne zajímalo co to je.
@Petr 1978
Třeba proto, že ten vergl z Číny je lepší než auta vyrobené tady.
Např. Tesla Y China
Zeeker
Nio
...
A jsou i levnější než srovnatelné auta tady.
Samozřejmě, čínský masomlýnek evropského automotive se teprve rozbíhá... Zatím doba nenastala, ale je to na spadnutí. A klíčovou roli sehraje politika EU a to, co bude prosazovat EK v čele s Leyenovou... Pokud nezruší greendeal, budoucnost EU amotomotive je jasná...
Třeba proto, že ten vergl z Číny je lepší než auta vyrobené tady.
Např. Tesla Y China
Zeeker
Nio
...
A jsou i levnější než srovnatelné auta tady.
Samozřejmě, čínský masomlýnek evropského automotive se teprve rozbíhá... Zatím doba nenastala, ale je to na spadnutí. A klíčovou roli sehraje politika EU a to, co bude prosazovat EK v čele s Leyenovou... Pokud nezruší greendeal, budoucnost EU amotomotive je jasná...
@rohYpnol V čem např? Že se řeší "to je přehlednutelná drobnost" ? Žiju v Číně? Abych kupoval Čínu? Je ještě zajímavější jak u tématu auta Čina nikomu nesmrdi, ale u tématu Ukrajina je to ta zlá Čina co podporuje Rusko. Ovšem tady se plácáte po ramenou, jaký je to "kauf" ty herky dovážené přes půl světa kupovat.
@Petr 1978
Všem hujerům, kteří spojují spalovací auta s "podporou rusého ropného průmyslu" oplácím stejnou mincí, tj. podpora BEV je podporou zlé Číny, které mj. podporuje Rusko..
Proč kupovat Čínu? Pokud mi Čína nabídne lepší auta než Evropa, tak otázka zní úplně opačně - proč kupovat evropské značky!!!
Mini EV = Čína
Torres EV = Čína (ok, tohle je zrovna korejec...)
Tavascan = Čína
MEB = baterky z Číny
Tesla Y SR = baterky z Číny
Volvo = Čína
MG = Čína...
Kdo nevidí ten jasný trend, kdy greendeal ničí evropský průmysl a roste Čína, tak je zkrátka slepý, úplně blbý, nebo obojí...
Všem hujerům, kteří spojují spalovací auta s "podporou rusého ropného průmyslu" oplácím stejnou mincí, tj. podpora BEV je podporou zlé Číny, které mj. podporuje Rusko..
Proč kupovat Čínu? Pokud mi Čína nabídne lepší auta než Evropa, tak otázka zní úplně opačně - proč kupovat evropské značky!!!
Mini EV = Čína
Torres EV = Čína (ok, tohle je zrovna korejec...)
Tavascan = Čína
MEB = baterky z Číny
Tesla Y SR = baterky z Číny
Volvo = Čína
MG = Čína...
Kdo nevidí ten jasný trend, kdy greendeal ničí evropský průmysl a roste Čína, tak je zkrátka slepý, úplně blbý, nebo obojí...
@rohYpnol A podporou Číny to jen uspíší ten kdo právě je jako ten co to bude obhajovat. A že je Čina lepší? Zatím není v ničem, jen v tom, "že využili toho hladu a slepoty" po ceně a ukájenim nad tím jak vyrostli. Nevyrostli, jen se dotáhli a nemají za sebou odbory, zaměstnance co by chtěli x desítek tisíc na mzdách atd. A že greendeal? Jen pro kopy lidí alibissmus a za ušetřený mrzký peníz si omlouvá tuto investici. Ale.... Až automotive nebude?? To máme tolik zdrojů příjmů? Spalovakama podporujeme Rusko ? No taaaak. A zda je Evropa pozadu.... Tak to jsme vlastně všichni, neschopní a je záhodno jít pro ukončení pracovního poměru, jelikož neodvádíme pořádnou práci.
@Petr 1978
Jestli EU bude chtít politiku likvidující evropský (nejen) automotive, tak já se budu pragmaticky chovat zcela stejně jako si EU sama přeje.
Přeci nebudu jako spotřebitel zachraňovat něco, co EU sama zašlapává do země!!!
Jestli EU bude chtít politiku likvidující evropský (nejen) automotive, tak já se budu pragmaticky chovat zcela stejně jako si EU sama přeje.
Přeci nebudu jako spotřebitel zachraňovat něco, co EU sama zašlapává do země!!!
@Petr 1978
No když zajdu k VW a pak ke Kie/Hyundai, tak máš pravdu, není důvod kupovat u VW za ty ceny.
No když zajdu k VW a pak ke Kie/Hyundai, tak máš pravdu, není důvod kupovat u VW za ty ceny.
https://ibb.co/PzttGcQB
https://ibb.co/5xrXHPQD
Takze bez přímého srovnání bych ty kufry neodsuzoval.
Tak se podívej na fotky. To je bohuzel realita, která se vztahuje k tematu
Ty ses tu vyblil po ranu bez jediného faktu a vztahu k tematu a můžeš jít zase trollit dal. Chapu, ze te trapi, ze lidi ukazujou jak někdo podvádí.
Pořád čekám, kdy budeš mít někdy příspěvek k tematu a přinese něco objektivního do diskuze. Zatím bohužel marně
Aha, takže ty nerozumíš češtině. To tě pak omlouva, protoze vůbec jsi nepochopil sdělení a obsah textu. To je super že vytahuješ finance a musíš s nimi argumentovat, to take ukazuje hodně o tobě. Tak děkujeme za tvoje zbytečné výblitky a až budeš umět trochu chápat text na který reaguješ, tak se ozvi znovu.
A nebolo to tým, že u Kodiaqa uvádzali objem kufra po strop a pri Highlanderi po plató?
910 je u kodiaqu psáno po roletku.
No, opět hezká demagogie. U Kodiaqu dát šikmo napříč, zatímco u HL dát na šířku...
Jo, dobré, zkus opět něco se spotřebou, to je zábavnější !!!
P.S. Jo s tvojí hujerskou filozofií jezdím za 4,5l nafty a s benzinem jezdím za 5,5l a s dalším za 6,2l a s dalším tak za 5,9l ...
Jenže bavit se s tebou o něčem, když nechápeš význam těch inforamcí, to je fakt složíté...
Takze rohypnol jezdi ve scale?
No a jak je mám dát do kodiaqu jinak, když se jinak nevejdou? Ještě jsme je tam s prodejcem trochu cpali, aby šlo zavřít víko kufru. Rád se nechám poučit jak je mám dát stejně jako v highlanderu na šířku, kdyz se tak ani do kufru kodiaqu nevejdou.
Já vím, že s fakty máš problém, a když jsou nevyvratitelné důkazy, zkoušíš zase nějakou demagogii nebo lež.
Jestli je to narážka na spotřeby z minulých diskuzi, tak se zeptám znovu, jake 7mistne suv jezdi se spotřebou do 6l nafty? Uved konkrétní příklad a přidej fotku. Já můžu k highlanderu přidat ty spotreby. Ale tenhle strom je o něčem jiném, zatím.
Samozřejmě že to je narážka na spotřeby. Protože opět meleš totální bullshity.
Klasická tvoje demagogie. Já nikde nenapsal ani slovo o tom, že C-SUV bude jezdit do 6l, a to hned ze dvou důvodů.
1) řeč nebyla o žádném 7-mistném SUV, Tiguan fakt není 7-mistný
2) já nic nepsal o tom, ze bude jezdit DO 6l, psal jsem ze spotřeba je rozdíl jestli 6 nebo 8. Což je klidně 6,1, 6,2l vs. 8,1, 8,2l...
Ty vůbec nechápeš, co vlastně ukazuješ a dokládáš teni fotkami se spotřebou. Jet s průměrnou rychlostí 70 kmh delší trasu jakože skvělou spotřebou do 6l u 7-místného HL fakt není žádný zázrak. A fakt to absolutně nereprezentuje průměrnou spotřebu HL běžného uživatele.
A pokud chceš tohle tvrdit, tak Kodiaq v tomhle uvažování pojede za 5l 🤣🤣🤣, a Octavia 1.9 tdi jezdí za 3,5l 🤣🤣🤣
Takze meleš nesmysly.
Já se ptal na spotřebu 7mistneho suv. Za druhé, jak chces docílit vyssi prumerne spotreby, kdyz v obcích je max povolena 50, mimo obec je 90. Dosáhnout v těchto podmínkách vyssi prumerne rychlosti než 70 je dost problematické. Tedy pro tebe ne, ty evidentně na povolenou rychlost nehledíš.
Vím že tonouco se stébla chytá, ale ukaz mi, jak při propleteni z prahy a cesty do Kraslic ( s tvým vzděláním se vsadím, ze je ani neznáš a cim jsou slavné a budes muset mrknout do mapy ) a jak na te trase se dosáhne vyssi prumerne rychlosti. Ještě k tomu několik desítek kilometrů po staveništích. S reálným provozem moc zkusenosti nemáš evidentně.
A teď k tomu kodiaqu. jak mám dát koloběžky na šířku, kdyz se nevejdou?
To je super, na jakou vzdálenost to bylo? Předpokládám režim mezimesto.
Jen ten překlad je hroznej tedy.
Pane bože ty jsi fakt jak vydlabaný necky!!! Vzpamatuj se chlape!!!
Já vůbec neříkám, že máš město-mimoměsto mít průměrnou rychlost 130 kmh!!! Já ti říkám celou dobu to, že tady ideální meziměstskou spotřebu vydáváš za směrodatnou pro spotřebu!!!
Jeď s tím tvým verglem HL 130 kmh a pojedeš za 8l, dá-li vítr, teplota a tlak, tak možná za 7,5... Chápeš?
Ad koloběžka - Kodiaq má menší šířku mezi podběhy. No a co? To opět nedokládá jak objem není takový jaký je... Jestli bys tam kolobky napříč dostal, nehodlám spekulovat.