Testy
Ten posun v komfortu a odhlučnění zní dobře. Co zní ještě lépe je zlepšená aerodynamika a tím spotřeba. Dosavadní verze 132kw se v kombinaci pod 10l spíše nedostane a dosažitelnost spotřeby v článku celkem podtrhuje maximálka 177 km/h, to mi docela padla brada a muselo dojít k opravdu velké změně. Za obojí teda palec nahoru.
Podvozkově tipuji že to bude mít stejný základ jako současná generace, v principu se nezměnilo zatížení náprav + nosnosti obou verzí P2/P3, resp. obojí myslim že mírně kleslo (koukal jsem do ceníku) což může být výsledek právě optimalizace aerodynamiky + komfortních prvků. To byla a je taková nevýhoda proti Ducatu, které umí naddimenzovanou verzi (Heavy) pro těžké náklady. Ale pro lehčí náklady nový Master bude super.
Podvozkově tipuji že to bude mít stejný základ jako současná generace, v principu se nezměnilo zatížení náprav + nosnosti obou verzí P2/P3, resp. obojí myslim že mírně kleslo (koukal jsem do ceníku) což může být výsledek právě optimalizace aerodynamiky + komfortních prvků. To byla a je taková nevýhoda proti Ducatu, které umí naddimenzovanou verzi (Heavy) pro těžké náklady. Ale pro lehčí náklady nový Master bude super.
Ačkoli mu "potichu" sebrali jeho charakteristický motor 2.3 DCi a nahradily v ho pouze 2.0DCi v této nové generaci, mě trochu mrzí (pro trolly, závislý elektrofanatiky, nejsem kupcem tohoto vozů a
nejspíš ani neplánuji!!!).
Ale jinak zvenčí a vevnitř vypadá skvěle, s článkem souhlasím, s tím držákem bych problém neviděl, tato auta většinou jezdi prazdna, však dodávky, ne ? Jinak škoda, že bez displeje se neobejde, nelze ho odstranit v konfiguratoru, ono aby šoférovi dodavky 8 hodin svítil do obličeje take neni dobre, jinak tedy fajn vůz
.
nejspíš ani neplánuji!!!).
Ale jinak zvenčí a vevnitř vypadá skvěle, s článkem souhlasím, s tím držákem bych problém neviděl, tato auta většinou jezdi prazdna, však dodávky, ne ? Jinak škoda, že bez displeje se neobejde, nelze ho odstranit v konfiguratoru, ono aby šoférovi dodavky 8 hodin svítil do obličeje take neni dobre, jinak tedy fajn vůz
.
@Nebo Nebo
Ale to je naprosto v pořádku. Protoze nepíšeš, ze to je špatně, ale ze te mrzí že zmizel daný motor. Nijak nehodnotiš ten nový bez zkušenosti s ním atd. To byla ta narážka na začátku a to je rozdíl mezi diskuzi s názorem a naprostým blábolením bez zájmu o dané auto.
Za mne super postřehy od někoho, kdo s tímto nejspis ma alespoň nějaké zkušenosti. 👍
Ale to je naprosto v pořádku. Protoze nepíšeš, ze to je špatně, ale ze te mrzí že zmizel daný motor. Nijak nehodnotiš ten nový bez zkušenosti s ním atd. To byla ta narážka na začátku a to je rozdíl mezi diskuzi s názorem a naprostým blábolením bez zájmu o dané auto.
Za mne super postřehy od někoho, kdo s tímto nejspis ma alespoň nějaké zkušenosti. 👍
Může mi někdo vysvětlit, který *** schválil, že dodávky můžou mít světlomety v 1m a více výšky ?? Rencky jsou toho příkladem.
Skvělá volba pro všechny, kteří si v diskuzích pobrekávají nad ostatními auty v testech pro jejich automatické převodovky, málo válců či více či méně elektrifikované pohony !
A nekoupi si to ani jeden z těch uplakánků. To se vsadím.🤣
Oni totiž taková auta nechtějí, oni si chtějí jen stěžovat
Určitě to u Vás tak je, všechny hybridní, elektrické vozy, ke kterým něco píšete, chválíte je, máte určitě doma na výjezdu, že?
Tady nejde o komentáře k autům, ale o stížnosti co ta auta mají mít nebo nemají mít, jinak jsou špatná. No a stejně se prodávají a daní stěžovatelé stejne by o dané konfiguraci nebo modelu ani nezavadili. To je ten rozdíl. Jestli čekáš na nějaké auto a oni nakonec nevydaji tvou chtěnou konfiguraci, pak je oprávněná stížnost. Ale pokud nikdy o daném aute ani neuvazujes, je naprosto nerelevnatni co tam mají nabízet.
Nechápu tu logiku. Právě v turbodieselové dodávce přináší automat největší benefit. Zejména pokud v tom nějaký chudák musí odjezdit celou šichtu a není to vyloženě dálniční přepravník.