Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKrálem světového trhu je Tesla Model Y, Toyota Corolla byla v těsném závěsu
80 komentářů
KANKUNEN
A furt dokola, pro a proti radikální řeči. Zkusíme tak, dáme sázku, že za 5 let bude mít EV podíl o 100 % vyšší? To je slovo do pranice, Rohypnol čeká 50% dolů.
@KANKUNEN vsadíme se že se to nestane, protože naopak sílí odpor k nařizovanému přechodu na EV napříč autoprůmyslem a proti začínají být už i velcí hráči jako Francie a Německo .... v USA toto už nastalo a Evropu tohle v nejbližší době čeká
@KANKUNEN
Kde jsem uvedl za 5 let 50% dolů???
Kde jsem uvedl za 5 let 50% dolů???
@rohYpnol Nikde si to neuvedl, ale v každém tvém textu si to přeješ.
@KANKUNEN
Aha, takže I KDYBYCH si to přál, tak ty to překroutíš do "Rohypnol čeká 50% dolů" ...???
A opět je vidět jak překrucuješ a podsouváš své domněnky. Víš co si já přeji?
1) Zrušení dotací/subcencí/zvýhodnění BEV
2) Zrušení emisní šikany ICE
3) Svobodnou volbu zákazníků, ať si sami vyberou na základě vých možností, preferencí
To je vše.
Aha, takže I KDYBYCH si to přál, tak ty to překroutíš do "Rohypnol čeká 50% dolů" ...???
A opět je vidět jak překrucuješ a podsouváš své domněnky. Víš co si já přeji?
1) Zrušení dotací/subcencí/zvýhodnění BEV
2) Zrušení emisní šikany ICE
3) Svobodnou volbu zákazníků, ať si sami vyberou na základě vých možností, preferencí
To je vše.
@rohYpnol
Já si zase přeji
1) zrušení dotaci/subvenci/zvyhodneni jakéhokoliv pohonu
2) dodržování emisních limitu dle platné legislativy i v provozu, nejen na papíře
3) svobodu volby zákazníka dle jeho finančních možností a tvrde trestat porušování zákona a poškozování zdraví celého obyvatelstva.
Já si zase přeji
1) zrušení dotaci/subvenci/zvyhodneni jakéhokoliv pohonu
2) dodržování emisních limitu dle platné legislativy i v provozu, nejen na papíře
3) svobodu volby zákazníka dle jeho finančních možností a tvrde trestat porušování zákona a poškozování zdraví celého obyvatelstva.
DeMooro
A bez dotací by to dopadlo jak??
@DeMooro
480 309 ks se prodalo v Číně.
Ooops. stačí vynechat Čínu a Tesla Y by nebyla pravdděpodobně ani v TOP 10 😁DD
Ale víme jak to je. Komunistická Čína je vzorem všech hujeříčků, doníčků, hendlíčků, mikešů...!!!
480 309 ks se prodalo v Číně.
Ooops. stačí vynechat Čínu a Tesla Y by nebyla pravdděpodobně ani v TOP 10 😁DD
Ale víme jak to je. Komunistická Čína je vzorem všech hujeříčků, doníčků, hendlíčků, mikešů...!!!
Ale notak, každý inteligentní tvor ví, že první místo v prodejích není ničím, když na dalších místech s podobnými objemy jsou jiné typy pohonů, trh značí, že brutálně válcují hybridy, potažmo tedy Toyota @rohYpnol
Protože chceš vyndavat Čínu z hodnocení, není potřeba nic upravovat, je to svět, čína tam patří a svět ukazuje, co chce... 1. nejvíce HEV, 2. pak spalováky a 3. pak EV @rohYpnol
@Ozzman
Protože naštěstí stále ještě tak nějak je svobodný svět a nesvobodný svět.
Já chápu, že hujeři si vehementně přejí zelenorudou komoušskou diktaturu v EU.
Ale já stále chci, aby se EU řadila do svobodného světa. Proto vyčleňuji Čínu.
Nicméně i s Čínou zcela souhlasím s tím, co píšeš. Druhé a třetí místo má stejné čísla jako Tesla Y. Kdyby Toyota neměla Corollu a RAV4 ale jen jeden model, nejspíš by hravě přeskočila EV.
Protože naštěstí stále ještě tak nějak je svobodný svět a nesvobodný svět.
Já chápu, že hujeři si vehementně přejí zelenorudou komoušskou diktaturu v EU.
Ale já stále chci, aby se EU řadila do svobodného světa. Proto vyčleňuji Čínu.
Nicméně i s Čínou zcela souhlasím s tím, co píšeš. Druhé a třetí místo má stejné čísla jako Tesla Y. Kdyby Toyota neměla Corollu a RAV4 ale jen jeden model, nejspíš by hravě přeskočila EV.
@rohYpnol
To jsi tedy zapomněl vyčlenit Rusko. Ale tomu bys daroval celou svou rodinu, jen abys měl ropu o par korun levněji vid?
To jsi tedy zapomněl vyčlenit Rusko. Ale tomu bys daroval celou svou rodinu, jen abys měl ropu o par korun levněji vid?
@Ozzman
Hele to mne nenapadlo. Dobry přístup. Jen škoda, že ti ruští dezolati do toho ruska sami nechteji.
Hele to mne nenapadlo. Dobry přístup. Jen škoda, že ti ruští dezolati do toho ruska sami nechteji.
@rohYpnol
Zeť pracoval na vedoucí pozici italské firmy v Číně. Ten přihlásil : pokud se týká výstavby dálnic a vysokorychlostních železnic, tak je Čína PADESÁT let před Evropou. A tady se někdo diví, že se nejvíc e aut prodá v Číně.
Zeť pracoval na vedoucí pozici italské firmy v Číně. Ten přihlásil : pokud se týká výstavby dálnic a vysokorychlostních železnic, tak je Čína PADESÁT let před Evropou. A tady se někdo diví, že se nejvíc e aut prodá v Číně.
@DonVito
Jo, ty bys měl mít zelenorudou hvězdu tetovanou na čele...
I když vlastně ty ani nemusíš. To že jsi zelenorudý komouš pozná každý z první věty co řekneš 😅
Jo, ty bys měl mít zelenorudou hvězdu tetovanou na čele...
I když vlastně ty ani nemusíš. To že jsi zelenorudý komouš pozná každý z první věty co řekneš 😅
@Helle2
To pohybují. V Číně žádná italská firma není. V Číně je jen Čínská firma s max 50%podílem z Itálie 😅
To pohybují. V Číně žádná italská firma není. V Číně je jen Čínská firma s max 50%podílem z Itálie 😅
@rohYpnol nechci oponovat ale tuším, že toto omezení po Covidu padlo. Stejně tak jako že nepotřebuješ do Číny vízum na dobu kratší než 10 dní. Jens e halt jmenuje tranzitní 😄.
Nerad vám kazím iluze, ale určitě víte, proč tomu tak je že ? Protože tam stát ovládá vše a má absolutní moc, takže postavit dálnice a železnice muže kdekoliv a je mu fuk, co si o tom lidi myslí, prostě to zabaví 😁 To je výhoda totality, muže ti být u zadku, co si o tom lidi myslí, jestli umírají hlady, jestli jim zbouraj barák, či zabijou přátele 😁 protože ti to u voleb nespočítaj 😁 @ Donvito @Helle2
psel
No tak to byl poslední úspěšný rok, Musk na tom usilovně pracuje aby tomu tak v budoucnu nebylo. A docela se mu to daří, zejména v Německu. Kdo si to auto může dnes koupit, nechápu.
V lednu v Německu přihlášeno 1200 Tesel, -60% oproti lednu 2024. A pozor trh rostl o víc než 50%, což bud určitě Panadol komentovat jako poslední záchvěv prodejů BEV předtím než úplně zmizí do své bezvýznamnosti 😄.
VW po pár dnes ukončil svou leasingovou akci na ID.3 pro vyčerpání plánovaného kontingentu vozů a dle VW se jim ID.7 aktuálně prodává líp než Passat...
Čísla za leden v Německu budou asi zítra, to jsem zvědav co z nich bude vidět.
V lednu v Německu přihlášeno 1200 Tesel, -60% oproti lednu 2024. A pozor trh rostl o víc než 50%, což bud určitě Panadol komentovat jako poslední záchvěv prodejů BEV předtím než úplně zmizí do své bezvýznamnosti 😄.
VW po pár dnes ukončil svou leasingovou akci na ID.3 pro vyčerpání plánovaného kontingentu vozů a dle VW se jim ID.7 aktuálně prodává líp než Passat...
Čísla za leden v Německu budou asi zítra, to jsem zvědav co z nich bude vidět.
@psel
Hele, možná tě překvapím, ale pokles Tesly teď podle mě je klasickým důsledkem toho, že už si všichni počkali na FL Tesly Y. Teď už to je o klasickém příchodu nového modelu (FL).
A celková čísla? Jaký že je aktuální stav německé eurohujerské byrokracie?!?
Už německé firmy musejí sbírat zelenorudé pokémony, aby mohli jít do výběrových řízení?!? Už musí z veřejných peněz plnit kvóty na BEV...!??
Hele, možná tě překvapím, ale pokles Tesly teď podle mě je klasickým důsledkem toho, že už si všichni počkali na FL Tesly Y. Teď už to je o klasickém příchodu nového modelu (FL).
A celková čísla? Jaký že je aktuální stav německé eurohujerské byrokracie?!?
Už německé firmy musejí sbírat zelenorudé pokémony, aby mohli jít do výběrových řízení?!? Už musí z veřejných peněz plnit kvóty na BEV...!??
@rohYpnol a u Eny nikdo na Facelift nečekal? Furt někdo na něco čeká?
Byrokracie je v Německu velká, dokonce větší než u nás, navíc v mnoha ohledech je i digitalizace daleko za námi. Bohužel jsou jejich obavy o sdílení dat v populaci velké a ty partaje to ví a bojí se že je to bude stát hlasy.
A Eurohujerstvi je ve tvém každém příspěvku, strč si to někam. Jinak to byl na tvé obvyklé reakce stravitelný příspěvek a tak jsem ti odpověděl.
Navic to, že si firmy budou pořizovat BEV jako první, je jasný, je to totiž lacinější a pokud si k tomu pořídí solární elektrárnu a nabíječku tak se jim ta investice ekonomicky vyplatí.
Byrokracie je v Německu velká, dokonce větší než u nás, navíc v mnoha ohledech je i digitalizace daleko za námi. Bohužel jsou jejich obavy o sdílení dat v populaci velké a ty partaje to ví a bojí se že je to bude stát hlasy.
A Eurohujerstvi je ve tvém každém příspěvku, strč si to někam. Jinak to byl na tvé obvyklé reakce stravitelný příspěvek a tak jsem ti odpověděl.
Navic to, že si firmy budou pořizovat BEV jako první, je jasný, je to totiž lacinější a pokud si k tomu pořídí solární elektrárnu a nabíječku tak se jim ta investice ekonomicky vyplatí.
@rohYpnol 3000 faceliftovaných Eny jich asi přihlášených v lednu v Německu není ne? Všechno před FL, možná pár pro importéra. Ke konci ledna tam šel ofiko do prodeje teprve Elroq. Imo to jsou staré kousky, FL se teprve objeví. Ale dnes to vypadá že ID7 trumflo v lednu Eny v Německu, sice o pár kusů a ta Tesla je na tom fakt bídně, TMY ani ne 1000ks, Eny lehce přes 3k a ID 7 ještě o pár kousků víc.
Jestli to TMY facelift zachrání si jist nejsem, technicky je to stejné, žádná 95kWh baterka není a to co předvádí v politice velký Guru Tesle nepomáhá vůbec a to zejména v Německu.
Jestli to TMY facelift zachrání si jist nejsem, technicky je to stejné, žádná 95kWh baterka není a to co předvádí v politice velký Guru Tesle nepomáhá vůbec a to zejména v Německu.
Horký Hrom
RohYpnol a Doníček,
mají zvláštní koníček.
Tráví spolu každou noc,
užijí si strašně moc.
V diskuzi pak dělají,
že se rádi nemají.
Chytří však už dávno ví,
že DonVito s Rohym spí.
mají zvláštní koníček.
Tráví spolu každou noc,
užijí si strašně moc.
V diskuzi pak dělají,
že se rádi nemají.
Chytří však už dávno ví,
že DonVito s Rohym spí.
@Horký Hrom
To víš, jen ty musíš spát sám se sebou ... 🤣🤣🤣
To víš, jen ty musíš spát sám se sebou ... 🤣🤣🤣
@rohYpnol Není nic lepšího než být sám se sebou. Dokonale si rozumím a nehadam se v diskuzi
@Horký Hrom Právě jsi shrnul všechny diskuze.
@Horký Hrom
Hezka basnicka.
👍
Mam rad vsechny diskutery.
Tebe i rohypnola.
❤️
Dokonce mam i stejne nazory jako rohypnol.
Ale ten z roku 2015.
😀
Hezka basnicka.
👍
Mam rad vsechny diskutery.
Tebe i rohypnola.
❤️
Dokonce mam i stejne nazory jako rohypnol.
Ale ten z roku 2015.
😀
@DonVito Žádný vztah není růžový od začátku do konce ale o vás dva se nebojím. Vaše diskuzní škádlení je jen taková hra abyjste se večer mohli usmířit
@DonVito
Zjevně jsi doteď nepochopil, co jsem 2015 napsal... Což je smutné, už je to 10 let a ani za 10 let jsi to nepochopil...
Zjevně jsi doteď nepochopil, co jsem 2015 napsal... Což je smutné, už je to 10 let a ani za 10 let jsi to nepochopil...
rohYpnol
EU zelenorudá komoušská diktatura pokračuje...
EU chce formou nařízení urychlit elektrifikaci firemních flotil
https😐/fdrive.cz/…ich-flotil-13972
Greendeal gameover 2025, USA je na vzestupu!!!
EU gameover, EU jde do sra*ek...
EU chce formou nařízení urychlit elektrifikaci firemních flotil
https😐/fdrive.cz/…ich-flotil-13972
Greendeal gameover 2025, USA je na vzestupu!!!
EU gameover, EU jde do sra*ek...
@rohYpnol
Do těch místech jdou jen neschopní lini hlupáci. Zbytek si vydela na co potřebuje, koupi na co má a zaridi se jak potřebuje. Ti lini si budou stěžovat a obviňovat ze své neschopnosti všechny okolo.
Do těch místech jdou jen neschopní lini hlupáci. Zbytek si vydela na co potřebuje, koupi na co má a zaridi se jak potřebuje. Ti lini si budou stěžovat a obviňovat ze své neschopnosti všechny okolo.
@Mikesus
Ten troll si odporuje i v jednom prispevku😒br /> "EU zelenorudá komoušská diktatura pokračuje"
vs
"EU gameover"
Co si mam vybrat?
W T F
Samozrejme ze ani jedno!
Ja jsem hrdym obcanem EU.
I pres chyby EU.
Tak jako jsem hrdym Cechem.
A neplivu na vlastni zemi ani na EU nebo NATO.
No nic.
Skoda zdejsich diskuzi.
Tento clanek primo vyvraci frazi, ze EV nikdo nechce. 🤔
Tak misto aby to uznal a prestal trollit, kope okolo sebe jak decko...
👎
Smutne.
Dost se stydim, ze jsem soucasti teto trollparty.
Chtel bych hodnotnejsi diskuzi, abychom na sebe mohli byt hrdi vsichni.
❤️
Ten troll si odporuje i v jednom prispevku😒br /> "EU zelenorudá komoušská diktatura pokračuje"
vs
"EU gameover"
Co si mam vybrat?
W T F
Samozrejme ze ani jedno!
Ja jsem hrdym obcanem EU.
I pres chyby EU.
Tak jako jsem hrdym Cechem.
A neplivu na vlastni zemi ani na EU nebo NATO.
No nic.
Skoda zdejsich diskuzi.
Tento clanek primo vyvraci frazi, ze EV nikdo nechce. 🤔
Tak misto aby to uznal a prestal trollit, kope okolo sebe jak decko...
👎
Smutne.
Dost se stydim, ze jsem soucasti teto trollparty.
Chtel bych hodnotnejsi diskuzi, abychom na sebe mohli byt hrdi vsichni.
❤️
@DonVito
Rohypnol byl zase vedle, tak jako u jeho predpovedi je zvykem, což bylo zřejmé od začátku téměř každému. A ze bude obviňovat ze lži a ukazovat kolem sebe na všechny, to se dalo taky čekat. Jediné co nikdo nečekal, že by uznal svůj omyl a nebo že by byl schopen se omluvit. To se od dezolé nedá čekat nikdy a může to jen mile překvapit.
Rohypnol byl zase vedle, tak jako u jeho predpovedi je zvykem, což bylo zřejmé od začátku téměř každému. A ze bude obviňovat ze lži a ukazovat kolem sebe na všechny, to se dalo taky čekat. Jediné co nikdo nečekal, že by uznal svůj omyl a nebo že by byl schopen se omluvit. To se od dezolé nedá čekat nikdy a může to jen mile překvapit.
@Mikesus já si myslím, že mu jde o provokaci. V době začátku elektromobility, byl vášnivý zastánce a v době kdy to začalo dávat pro spoustu lidi smysl je nenávistně proti.
Přesně ho vidím v diskuzi mezi vegetariány a masozrouty, margaríno a maslojedy, uhlobarony a ekology.
Ve finále mu nejde o nic jiného než o největšího diskutéra za rok 2025, doma v Bruselu má solar a Teslu, pěstuje na zahrádce sóju a kuskus, chodí bos a živí se makrobiotickou stravou. Jen si z nás dělá srandu a tetelí se z toho jak mu rostou počty příspěvků.
Přesně ho vidím v diskuzi mezi vegetariány a masozrouty, margaríno a maslojedy, uhlobarony a ekology.
Ve finále mu nejde o nic jiného než o největšího diskutéra za rok 2025, doma v Bruselu má solar a Teslu, pěstuje na zahrádce sóju a kuskus, chodí bos a živí se makrobiotickou stravou. Jen si z nás dělá srandu a tetelí se z toho jak mu rostou počty příspěvků.
@rohYpnol tak vidíš to jsem rád, že se mi povedlo tě odhalit.
Když z těch svých emocí přetékajících příspěvků odstraníš EU, Greendeal, Zelené Komoušské, gameover a EU do s*aček tak se s tebe stane možná nejúspěšnější diskutér protože ta diskuze bude o něčem a bude mít smysl s tebou diskutovat.
To že si někdo vylévá emoce v diskuzi ten výlev ještě nečiní pravdou a to i když jí napíše. Jen to tak vypadá když si to nějaký další člověk přečte.
Jo a poslední věc na kterou jsem někde zapomněl ti napsat, je to že kdybych neměl možnost nabíjet doma / v práci tak bych do toho asi taky nešel. A proto to není zatím pro všechny.
Za pár let už nikdo nebude řešit ani dojezd, ani nabíjení, protože jestli 5 minut tankovat nebo 10 minut nabíjet fakt žádný rozdíl není.
A na závěr zdravím všechny příznivce ICE tankující v Tank Ono a čekající tam běžně ve frontách.
Já nabíjím rychleji než vy tankujete už dnes 😄. Stačí 3 lidi před vámi.
Když z těch svých emocí přetékajících příspěvků odstraníš EU, Greendeal, Zelené Komoušské, gameover a EU do s*aček tak se s tebe stane možná nejúspěšnější diskutér protože ta diskuze bude o něčem a bude mít smysl s tebou diskutovat.
To že si někdo vylévá emoce v diskuzi ten výlev ještě nečiní pravdou a to i když jí napíše. Jen to tak vypadá když si to nějaký další člověk přečte.
Jo a poslední věc na kterou jsem někde zapomněl ti napsat, je to že kdybych neměl možnost nabíjet doma / v práci tak bych do toho asi taky nešel. A proto to není zatím pro všechny.
Za pár let už nikdo nebude řešit ani dojezd, ani nabíjení, protože jestli 5 minut tankovat nebo 10 minut nabíjet fakt žádný rozdíl není.
A na závěr zdravím všechny příznivce ICE tankující v Tank Ono a čekající tam běžně ve frontách.
Já nabíjím rychleji než vy tankujete už dnes 😄. Stačí 3 lidi před vámi.
@rohYpnol tak teď jsi mě dostal.
Ty čteš fdrive ? Jako fakt? A neklepne tě z toho?
LOL
Ty čteš fdrive ? Jako fakt? A neklepne tě z toho?
LOL
@psel
Samozřejmě že sleduji fDrive, Bačinu, někdy dokonce i Staňka, nejrychlejsitesla atp.
Já tady neustále píšu, že BEV znám, mám v nich něco docela naježděno, vím a znám jejich vlastnosti. A tak můžu naprosto obejtivně hodnotit.
Kdo píše, že BEV a dojezd je ok a neznamená že se člověk musí přizpůsobovat autu, tak je prostě obecně lhář. Ano, jsou samozřemě vyjímky (kdyby tak hujeříček doníček hendlíček a mikeš pochopili, že NIC není 100%...), kdy se příliš přizpůsobit nemusí (třeba kesumb a jeho režim užívání...), ale není to zkrátka žádná lepší technologie.
BEV má jiné vlastnosti, jiné klady a jiné negativa než ICE.
A platí, že i 2025 pro toho kdo skutečně jezdí, není nic lepšího než diesel. Pro městský a příměstský provoz ICE, popř. hybrid. Hybridy mají průšvih v servisních nákladech a opravitelnosti. Na prvních 5 let možná ok, pak to bude tryzna. Jedině Toyota má potenciál na delší život. Což taky odpovídá celosvětovým prodejům.
Bohužel ale zase Toyota je mizerná pro dálniční provoz. To je to co místní hujeříček mikeš nepochopí, že HL fakt nejezdí za 4,5. A že je obrovský rozzdíl mezi jezdit za 4,5, a dokázat jet za určitých podmínek za 4,5 ...
Samozřejmě že sleduji fDrive, Bačinu, někdy dokonce i Staňka, nejrychlejsitesla atp.
Já tady neustále píšu, že BEV znám, mám v nich něco docela naježděno, vím a znám jejich vlastnosti. A tak můžu naprosto obejtivně hodnotit.
Kdo píše, že BEV a dojezd je ok a neznamená že se člověk musí přizpůsobovat autu, tak je prostě obecně lhář. Ano, jsou samozřemě vyjímky (kdyby tak hujeříček doníček hendlíček a mikeš pochopili, že NIC není 100%...), kdy se příliš přizpůsobit nemusí (třeba kesumb a jeho režim užívání...), ale není to zkrátka žádná lepší technologie.
BEV má jiné vlastnosti, jiné klady a jiné negativa než ICE.
A platí, že i 2025 pro toho kdo skutečně jezdí, není nic lepšího než diesel. Pro městský a příměstský provoz ICE, popř. hybrid. Hybridy mají průšvih v servisních nákladech a opravitelnosti. Na prvních 5 let možná ok, pak to bude tryzna. Jedině Toyota má potenciál na delší život. Což taky odpovídá celosvětovým prodejům.
Bohužel ale zase Toyota je mizerná pro dálniční provoz. To je to co místní hujeříček mikeš nepochopí, že HL fakt nejezdí za 4,5. A že je obrovský rozzdíl mezi jezdit za 4,5, a dokázat jet za určitých podmínek za 4,5 ...
@rohYpnol BEV se musíš přizpůsobovat zhruba tak, jako se spalovákem 😄. S tím rozdílem, že se spalovákem jedeš na benzínku a jednou ročně do servisu a ti co nabíjí doma, jedou halt domu a jednou za dva roky na výměnu pylového filtru a kontrolu baterky.
To, že to někomu nevyhovuje, chápu. Je mi líto těch co jezdí každý den 800km v kuse, bez zastávky a pokud možno 200km/h (jako ten děda v Tesle na D1, co ho to stálo papíry). Já bych takhle trávit svůj čas nechtěl.
A těch pár výjimek do roka, kde fakt těch 800 km potřebuju jet, halt strávím víc času na nabíječkách. Za to celý rok nejedu na benzínku.
Ale proč proboha zrovna dýzl?
Ty benzínové mildhybridy mají stejnou stejnou spotřebu a alespoň nějaký normální projev. A navíc mají vyřešený startstop, takže nemáš pocit, že děláš předstartovní přípravu jak v Boeingu.
Ten dýzl má snad jedinou výhodu kromě krouťáku a tou je dálnice, kde když dáš plný kotel tak ti ta spotřeba halt nevyleze nahoru jak u benzínu.
A Toyota není můj šálek kávy, jednak CVT, uvnitř jako když si sedneš do kazeťáku z osmdesátek...
Ale naposledy jsem se na ně byl podívat tak před dvěma lety, tak si možná musím oživit jak to vypadá teď. Tenkrát i to Camry vypadalo jak z papundeklu, a aktuální Superb tenkrát vypadal jak kosmická loď oproti tomu. Ale zase, ať si každý koupí co chce, já už bych třeba nechtěl auto bez bezdrátového AA a bezdrátového nabíjení a někdo je rád za pochromované tlačítko OK a na 6ti cm plastové okraje displeje navíc s chromovou lištou.
Ale odsuzovat je, si BEV nezaslouží. Nejefektivnější pohon to zlomí.
To, že to někomu nevyhovuje, chápu. Je mi líto těch co jezdí každý den 800km v kuse, bez zastávky a pokud možno 200km/h (jako ten děda v Tesle na D1, co ho to stálo papíry). Já bych takhle trávit svůj čas nechtěl.
A těch pár výjimek do roka, kde fakt těch 800 km potřebuju jet, halt strávím víc času na nabíječkách. Za to celý rok nejedu na benzínku.
Ale proč proboha zrovna dýzl?
Ty benzínové mildhybridy mají stejnou stejnou spotřebu a alespoň nějaký normální projev. A navíc mají vyřešený startstop, takže nemáš pocit, že děláš předstartovní přípravu jak v Boeingu.
Ten dýzl má snad jedinou výhodu kromě krouťáku a tou je dálnice, kde když dáš plný kotel tak ti ta spotřeba halt nevyleze nahoru jak u benzínu.
A Toyota není můj šálek kávy, jednak CVT, uvnitř jako když si sedneš do kazeťáku z osmdesátek...
Ale naposledy jsem se na ně byl podívat tak před dvěma lety, tak si možná musím oživit jak to vypadá teď. Tenkrát i to Camry vypadalo jak z papundeklu, a aktuální Superb tenkrát vypadal jak kosmická loď oproti tomu. Ale zase, ať si každý koupí co chce, já už bych třeba nechtěl auto bez bezdrátového AA a bezdrátového nabíjení a někdo je rád za pochromované tlačítko OK a na 6ti cm plastové okraje displeje navíc s chromovou lištou.
Ale odsuzovat je, si BEV nezaslouží. Nejefektivnější pohon to zlomí.
@psel
Neodsuzují BEV, odsuzuji ty co BEV diktují všem.
BEV začne dávat smysl, až reálná cena baterií bude poloviční než dnes a kapacity dvojnásobné než dnes a doba nabíjení bude poloviční než dnes.
Dalších 30 let vývoje to může vyřešit
Greendeal, 2035 a celá EU a EK jen způsobí že k tomuto vývoji nikdy nedojde. Ne v EU.
Neodsuzují BEV, odsuzuji ty co BEV diktují všem.
BEV začne dávat smysl, až reálná cena baterií bude poloviční než dnes a kapacity dvojnásobné než dnes a doba nabíjení bude poloviční než dnes.
Dalších 30 let vývoje to může vyřešit
Greendeal, 2035 a celá EU a EK jen způsobí že k tomuto vývoji nikdy nedojde. Ne v EU.
@rohYpnol jo ale to jsme u toho co bylo dřív jestli vejce nebo slepice.
Laciné baterky nebudou bez masové výroby.
Masová výroba nebude bez použití jednotného formátu článku přes co nejvíc platforem.
Einheitszelle jim to bude zlevňovat.
A teď už začínají mit i množství v použití platformy přes co nejvíc značek, dokonce to prodali Mahindře a Fordu. V Mahindře jim to běhá s LFP Shortblade od BYD.
Letos do MEB dorazí s ID 2 a spol. ty nové formáty článků a uvidíme, kdy se dostanou do starých modelů, v Bolce to vypadá, že na to staví tu novou baterkárnu. Ta se má spustit 2026?
Nemyslim si že se bude zlevňovat ale že při stávajících cenách budeš mít výrazně lepší kapacitu, výkon a nabíjení a to zejména v zimě.
Laciné baterky nebudou bez masové výroby.
Masová výroba nebude bez použití jednotného formátu článku přes co nejvíc platforem.
Einheitszelle jim to bude zlevňovat.
A teď už začínají mit i množství v použití platformy přes co nejvíc značek, dokonce to prodali Mahindře a Fordu. V Mahindře jim to běhá s LFP Shortblade od BYD.
Letos do MEB dorazí s ID 2 a spol. ty nové formáty článků a uvidíme, kdy se dostanou do starých modelů, v Bolce to vypadá, že na to staví tu novou baterkárnu. Ta se má spustit 2026?
Nemyslim si že se bude zlevňovat ale že při stávajících cenách budeš mít výrazně lepší kapacitu, výkon a nabíjení a to zejména v zimě.
johny555
EV nikdo nechce... No, evropská ne, to je pravda.
@johny555 podívej se na počty přihlášených aut a pak reviduj to co jsi napsal.
Platí to o Číně ale to je fakt specifický trh. Ale evropské automobilky na tom pracují a i ten tiktok a deep s*it jím tam nabídnou. A brzy.
Platí to o Číně ale to je fakt specifický trh. Ale evropské automobilky na tom pracují a i ten tiktok a deep s*it jím tam nabídnou. A brzy.
😂
Akorat nejprodavanejsim autem sveta je uz druhym rokem v rade EV.
👍👍👍
A ještě tvrdil, že letos nebude nejprodávanější
Akcionáři Tesly chtějí vyhodit Muska, zatím jim v tom brání dvě věci
Nespokojenost investorů se způsobem vedení Tesly Elonem Muskem probublává už nějaký čas, avšak donedávna byla překrývána bombastickými hospodářskými výsledky společnosti. To se na konci roku 2024 změnilo, když se zhoršily některé důležité hospodářské ukazatele, například počet prodaných aut či výše marže.
https😐/fdrive.cz/…i-dve-veci-13959
Ale pssssst!!!!! Nikomu to neříkej 😁DDDDDD
P.S. opět lžeš, kde jsem tvrdil že Y nebude 2024 Nr. 1 ???
P.P.S. je asi logické, že Y jako téměř jediný globální EV bude mít větší čísla, než jiné modely a že model se spalovákem má výrazně vyšší konkurenci než EV, kde konkurenční je leda tak Čínský trh!!!
Ty fakt neumíš číst? Nebo vztahovačnej až na půdu? Zameť si nejdřív před svým prahem a dávej odkazy na své lživé příspěvky než budeš osocovat ostatní ze lži.
Zatím pokaždé jsi zdrhnul z diskuze jak správný dezolát nebo nevychovany fracek než aby ses omluvil nebo dal ten dukaz, ze ostatní lžou. Pokaždé tu byly předložený důkazy, že lžeš ty a raději si utekl z diskuze.
Tak povídej...
Mikesus
6. února 2025 • 13:22
"A ještě tvrdil, že letos nebude nejprodávanější"
Letos se to teprve uvidí.
Ano, BEV nikdo nechce!!!
9 z10ti je spalovák!!!
11 ze 17ti BEV je prodej v Číně!!!
Smolík!!!
Zase mimo rohypnol. Jsou tam 2 EV. A co má jako být ze je prodej v Číně? Jsi xenofob a Číňan je podřadný? Kupující v Evropě nebo USA je důležitější než kupující v Číně?
No a co že tam jsou 2EV???
Já někde tvrdím že jedno???
Zase lžeš.
Za poslední měsíc TSLA -9,57%
😁DD
Jak je to možné???
Y Nr. 1
Představen FL Y...
Divný, co???
Takže, abych to tady uvedl na pravou míru, protože vím, že na analýzu dat nejsi zas tak dobrý jako já 😁 , tak dovol, abych ti interpretoval výsledky, pro upřesnění budu zjednodušovat modely dle jednoho převažujícího pohonu.
Vzestupně
EV (TMY + BYD) = 1, 664 milionu
Spalováky (F,Silverado,Tuscon, Tiguan) = 2,695 milionu
HEV (Corolla,Rav,Camry,CRV) = 3,419 milonu.
Bravo, obrovské vítězství hybridních pohonů, jinak to nazvat nejde a to nepočítám, že i Tiguan a Tucson se prodávají taktéž jako HEV. Naprosto vynikající a drtivá ukázka toho, co lidi na světě chtějí - spolehlivé a funkční auta bez omezeného dojezdu 😉
nemáš zač 😉 p.s. kde je TM3 ? Ta je aspon hezká i když né spolehlivá
Není jen, ale prevazne jako hybrid.
Gratulácia fanúšikom EV aut k 1 miestu Tesly a k masívnemu prepúšťaniu ľudí z práce vďaka nízkemu záujmu o EV auta o ktorých tvrdia,že ich všetci chcú.
https😐/www.autotrendy.sk/…juje-o-prezitie/
Vďaka ľudom ako si ty prichádzajú pracujúci ľudia v EÚ o prácu,ale rátam,že ty si tak prízemne jednoduchý,že tebe je to jedno.
No to je neštěstí, kdyz nefunkční podnik propouští. Lidi z Nokii ti nebylo líto? Nebo z kodaku? Taky MG propoustelo, atd. To jako Bosch ma být něco víc než jiní?
Kdyz nekdo není schopen se uzpůsobit trhu, skončí. Tak to bylo vždy.
Ty mas asi jednoduchy zivot.
Jednoduche nazory a jednoducha reseni.
No, mas to na co hodit.
A utesuj se tim, ze bez elektromobilu by ti bylo lip.
Zajimavy je, ze ti co hejtovali Teslu a tvrdili, ze EV jsou slepa ulicka, ted breci, kdyz se ukazalo, ze EV skutecne slepou ulickou nejsou. A ze (predevsim) Tesla okrajuje takove mnozstvi zisku tradicnim vyrobcum...
Dosel ti vubec kontext tohoto clanku o globalnim bestselleru TMY (to zni skvele) a toho co tu postujes za odkazy??
Jinak ja jezdim evropskym EV, ktere ma s Cinou spolecneho minimum, takze mne muzes tezko neco vycitat. A krome US Tesly tu propaguji predevsim evropska EV.
Tak uz si sakra rozmyslete jestli chcete machrovat, ze EV nikdo nechce a ze je to slepa ulicka nebo jestli tu budete brecet kvuli nastupu elektromobility, ktery je diky technologickemu pokroku neodvratny. Jelikoz po dosazeni cenove parity budou ceny EV dal klesat a ceny EV budou nizsi nez srovnatelneho fosilu.
👍👍👍
Coz je btw. jednim z duvodu uspechu TMY - dosahl cenove parity se spalovakem.
👍
"Jedným z faktorov, ktorý prispieva k problémom Bosch, je nízky záujem o elektromobily. Napriek silnej propagácii a nátlaku zo strany Európskej únie, zákazníci stále preferujú klasické spaľovacie motory. Výroba elektromobilov je drahá, a to sa odráža na cenách, ktoré si mnohí nemôžu dovoliť."
Ako som pisal vyššie,si proste prízemne jednoduchý človek,ktory si myslí,že jedna lastovička robí jar.
Takže moment, po dosažení cenové parity budou BEV dále zlevňovat?!!!
Takže ty opravdu popíráš fungování trhu!!! Ale chápu, když jsi zelenorudý komouš obdivující Čínu.