Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetá Toyota Camry (XV70): Říkáme tomu pracovní auto

15 komentářů

Mikesus
@Arese
Jj. Toyotu to děsně trápí, kdyz prodává 580tis camry ročně, proti 70tis superbů. Superb ji doslova válcuje.
Arese
Proti Superbu je Camry bez šance na zásadnější prodejní úspěch. (na českém i evropském trhu).
Arese
@Xifarg A já snad takovou pitomost, že se z toho zhroutí, tvrdím? Jseš trapný! 😄
Arese
@Mikesus A já snad někde tvrdím opak, tedy že se Superbů celosvětově prodá víc? 😄
Arese
@Mikesus Viz moje odpověď výše. 🙂
Arese
@Mikesus Jestli sis náhodou nevšiml, tak celý tento článek je o Camry pohledem českého, resp. evropského trhu. A tomu odpovídá i můj diskusní příspěvek. 🙂 Takže klídek a nohy v teple! 😄
Xifarg
@Arese Dejte to vědět Toyotě. Asi se tam z toho zhroutí 😂
idam.i
@Arese svet je trochu väčší ako naša dolina.
Mikesus
@Arese
Ne, jen si psal pitomost, ze camry na superb nema šanci, byť na nějakém malem trhu. Stačí nezacit s pitomosti a nebudou další reagovat.
Mikesus
@Arese
Ona je totiž pitomost už to zmínění, ze nema camry šanci na nějakém málem dvorečku.
Mikesus
@speedfred
To je na nej moc moderní. Chyběla by mu kvedlačka, přibývalo by mu moderní technika v podobě elektromotoru a možná by postrádal i startování klikou nebo švihadla.
speedfred
@Arese možno u nás, skús sa ale zviezť s Camry a začneš premýšľať kde minieš svoje peniaze.
Camry má aj nejaké mínusy ale ako celok funguje.
Radek Holodňák
@Kurese Jasné Petře
Mikesus
@idam.i
Pro areseho je odpovídající jeho dvorek a podle toho soudí ostatní zákazníky na celém světě.
Kornel Berkes
Mohl by nekdo vysvetlit, co chtel autor rict s tou predokolkou, jakp jedina Toyota? Jedina Camry? Nechapu...