Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetá Toyota Camry (XV70): Říkáme tomu pracovní auto

15 komentářů

Kornel Berkes
Mohl by nekdo vysvetlit, co chtel autor rict s tou predokolkou, jakp jedina Toyota? Jedina Camry? Nechapu...
Arese
Proti Superbu je Camry bez šance na zásadnější prodejní úspěch. (na českém i evropském trhu).
Mikesus
@Arese
Jj. Toyotu to děsně trápí, kdyz prodává 580tis camry ročně, proti 70tis superbů. Superb ji doslova válcuje.
Arese
@Mikesus Jestli sis náhodou nevšiml, tak celý tento článek je o Camry pohledem českého, resp. evropského trhu. A tomu odpovídá i můj diskusní příspěvek. 🙂 Takže klídek a nohy v teple! 😄
Mikesus
@Arese
Ona je totiž pitomost už to zmínění, ze nema camry šanci na nějakém málem dvorečku.
Arese
@Mikesus A já snad někde tvrdím opak, tedy že se Superbů celosvětově prodá víc? 😄
idam.i
@Arese svet je trochu väčší ako naša dolina.
Mikesus
@idam.i
Pro areseho je odpovídající jeho dvorek a podle toho soudí ostatní zákazníky na celém světě.
Arese
@Mikesus Viz moje odpověď výše. 🙂
Xifarg
@Arese Dejte to vědět Toyotě. Asi se tam z toho zhroutí 😂
Arese
@Xifarg A já snad takovou pitomost, že se z toho zhroutí, tvrdím? Jseš trapný! 😄
Mikesus
@Arese
Ne, jen si psal pitomost, ze camry na superb nema šanci, byť na nějakém malem trhu. Stačí nezacit s pitomosti a nebudou další reagovat.
Radek Holodňák
@Kurese Jasné Petře
speedfred
@Arese možno u nás, skús sa ale zviezť s Camry a začneš premýšľať kde minieš svoje peniaze.
Camry má aj nejaké mínusy ale ako celok funguje.
Mikesus
@speedfred
To je na nej moc moderní. Chyběla by mu kvedlačka, přibývalo by mu moderní technika v podobě elektromotoru a možná by postrádal i startování klikou nebo švihadla.