Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Karel Štolař
0
Citroën Fukang byl ZX ne AX
Arese
K smíchu. Drtivá většina Evropanů elektrošroty NECHCE! Ty to fakt nevíš, Citroëne?! 👎
@Arese
Drtiva vetsina Evropanů chce EV, ale nemá na ne. Tak jezdí v tech soucasnych šrotech.
Drtiva vetsina Evropanů chce EV, ale nemá na ne. Tak jezdí v tech soucasnych šrotech.
@Mikesus Mozete to pane aj niecim dolozit, ci zase iba trollenie
@ptr078
Je to úplně stejne relevantní jako areseho zblebt. Tak začni u areseho, já jsem pak druhý v řadě. Nejrpve dolož ty, ze vetsina nechce a ne že většina na to nema. A pak se můžeme dostat k druhému bodu.
To je typicke pro dezolaty jako jsi ty, ericn nebo rohypnol. Tvrdíte něco, nemáte podklady k tomu, žádné argumenty, ale protiklad vždy musí dávat podklady. Tak dej nejdřív svůj argumetn a čím to máš podložené ( zrovna ty jsi nikdy nedaval ) a pak s tím přijdu ja. Už mne nebaví argumentovat s ubozakama, kteří nedávají nic ke svým nazorum
Je to úplně stejne relevantní jako areseho zblebt. Tak začni u areseho, já jsem pak druhý v řadě. Nejrpve dolož ty, ze vetsina nechce a ne že většina na to nema. A pak se můžeme dostat k druhému bodu.
To je typicke pro dezolaty jako jsi ty, ericn nebo rohypnol. Tvrdíte něco, nemáte podklady k tomu, žádné argumenty, ale protiklad vždy musí dávat podklady. Tak dej nejdřív svůj argumetn a čím to máš podložené ( zrovna ty jsi nikdy nedaval ) a pak s tím přijdu ja. Už mne nebaví argumentovat s ubozakama, kteří nedávají nic ke svým nazorum
@ericn
Je vidět že jsi fakt hloupej, nebo záměrně ohýbas realitu. Hybridem jwzdim, protože když jsem ho kupoval, nebylo EV, kam bych dal 3 dětské sedačky. Kdyz přišla EV9, uz jsem ji byl testovat ( ja vim, ubozakum jako tobě se jen sni, ze ti nekdo pujci auto na týden, a ještě k tomu zdarma ) a je to potenciální nástupce za stávajícího hybrida. Píšu to tu všude, ze další bude EV ,protože jsou prostě lepší. A hybrid mám taky kvůli emisim. Nebráním tím decka v garážích, kolonach atd, protože to jede na elektriku. To je můj hlavní zájem. ty si klidně svoji rodinu otrav kyanovodikem, jen si to nech ve svem baráku. Ten je taky bezbarvý jako jedovaté emise z dieselu.
Je vidět že jsi fakt hloupej, nebo záměrně ohýbas realitu. Hybridem jwzdim, protože když jsem ho kupoval, nebylo EV, kam bych dal 3 dětské sedačky. Kdyz přišla EV9, uz jsem ji byl testovat ( ja vim, ubozakum jako tobě se jen sni, ze ti nekdo pujci auto na týden, a ještě k tomu zdarma ) a je to potenciální nástupce za stávajícího hybrida. Píšu to tu všude, ze další bude EV ,protože jsou prostě lepší. A hybrid mám taky kvůli emisim. Nebráním tím decka v garážích, kolonach atd, protože to jede na elektriku. To je můj hlavní zájem. ty si klidně svoji rodinu otrav kyanovodikem, jen si to nech ve svem baráku. Ten je taky bezbarvý jako jedovaté emise z dieselu.
@Mikesus přesně. U nás v Mostě na sídlišti jsou jiz na každém parkovacím místě nabíječky. Cena dobíjení za hubičku. Prostě všichni připraveni, jen chybí levná auta.
@Pepa_007 Na sídlišti bývá většinou několik set parkovacích míst. Že by na každém byla nabíječka, takže celkem několik set nabíječek, tak to je žvanění malého dítěte. Leda by to Vaše "sídliště" sestávalo z 1-2 domů.
@Pepa_007
Když nemas na opicic, tak si ji nekupuju. V mostě vám jezdi tramvaj, autobusy i vlak. Dokonce i letiště tam máte.
Když nemas na opicic, tak si ji nekupuju. V mostě vám jezdi tramvaj, autobusy i vlak. Dokonce i letiště tam máte.
@Mikesus drvivá väčšina chce pohodlné, všestranné auto za dobré peniaze. A je im ukradnuté ci je to EV alebo benzín, či nafta 😉 A komu tomu majú súčasne EV najďalej, takže asi tak
@Mikesus zkus anketu a zjistíš, že to tak není. Většina Evropanů jezdí spalovacími auty a dále jezdit bude, smiř se s tím a bude ti líp... V Evropě jezdí 300miliónů aut a jen 6mil je EV, tedy 2% = většina Evropanů chce spalovací auto, jak prosté 😄
Většina rodin má auta dvě a jedno nejezdí daleko. Takže se hádejte co je nejlepší, když nejlepší je kombinace. Velká nafta a malé elektro.
@KANKUNEN já ti nevím, velká nafta + elektro? Asi ne. Spíš 2xbenzin nebo benzin/fullhybrid...
@KANKUNEN To, co jsi napsal platí v případě, že rodina má bydlení ve vlastním domě s fotovoltaikou, to fakt není případ všech, ani většiny.
3_diamanty
Znacka bez mena bez povedomia... a este na baterky... a potom sa budu cudovat ze preco im to nefunguje.... a este si s nou pod sebou sami pilia konar.... to bude urcite pezotacky napad.. citroen sa uz bohuzial len v tom vezie
@3_diamanty
Zachytil si, ze je to v Číne ? Vies kolko je tam asi tak znaciek, co vyraba nejake EV ?
Zachytil si, ze je to v Číne ? Vies kolko je tam asi tak znaciek, co vyraba nejake EV ?
Pepa_007
Super. Auto velikosti Enyaq, pěkný dojezd. Rychlé nabijeni. Špičková cena 330 000Kc. 😉 👍🏻 👍🏻 A ještě kvalita evropská Stellantis.
roger.cz
Vypadá to hezky, skoro jako MG. Ony se tedy ty Čínské elektroauta dost podobají, ale tohle mi přijde o něco hezčí, než je průměr. Otázka je, jestli se to bude i od průměru lišit, nebo zda není lepší vzít rovnou MG/Zeekr atd.
Ringhofer
Opakuji svou prosbu: piště fonetickou podobu těchto nových značek, prosím (Hedmos (v originále Shijie)). Děkuji.
Ja Prvni 123
V Cine at si delaji co chteji... tam to jinak nez pres lokalni dcerinku nejde.
Teda bez podpisu kolaborantske smlouvy, jak to udelala Tesla.
Teda bez podpisu kolaborantske smlouvy, jak to udelala Tesla.