Testy
ako ukazka pre reklamu budis. ale toto si neviem predstavit v reale ako by to jazdilo. to ze to ma celkovu nosnost 3,5t je smiesne ved same o sebe uz tolko bude mat to auto😊 jedine co by sa v tom dalo vozit je polistiren, pri inom naklade to nie je sanca aby vydrzala naprava tam by musela byt vzadu dvojmontaz alebo dve jednoduche. ovladatelnost a manipulacia ako autobus takze by som chcel vydiet ako by s tym niekto jazdil v mestskych ulickach ak by niekomu nevadilo stale brat chodniky tak v pohode.
Když se jich spojí pět na dýlku a pět na šířku, tak s tím může jezdit parkanová na radaru a zpívat písničky. >😒] >😒] >😒]
nech Vlastičku!...ještě bys byl rád, kdyby ti na narozkách v mekáči, jak jsme byli posledně, zazpívala >😒]
Prosím tě, cos to předevčírem myslel za toho hrdinu? Myslím od soudruha spisovatele Jirásko. Přece žádnej Simůnek nebyl.. nebo jo? 😉 Vlastička, nebo Čepička, prepáčtě herr,súdruh,pán generál jsem z toho volaký zmetěný.
Terazky vtedy povedal aj "pan velkomozny"..... >😁 >😁 >😁
Zdravím,
Ford Transit je skvělá dodávka. Když jsem přemýšlel, jestli koupit, nebo ne, hodně mi pomohla firma dodavky-e😜ress.cz, která mi zprostředkovala pronájem za rozumné ceny, takže jsem si auto mohl vyzkoušet. Doporučuji.
Ford Transit je skvělá dodávka. Když jsem přemýšlel, jestli koupit, nebo ne, hodně mi pomohla firma dodavky-e😜ress.cz, která mi zprostředkovala pronájem za rozumné ceny, takže jsem si auto mohl vyzkoušet. Doporučuji.
Jinak TO autor: moc pěkná historie motorů!!! Fakt pěkný